KET a příznaky?

Anonymní
16.12.18 11:23

KET a příznaky?

Ahoj, omlouvám se, zda tu takové téma je, nenašla jsem jej. Jsem 4. den po KETu a jdu s otázkou, zda je tu někdo, kdo neměl žádný příznaky, bolesti a přesto to vyšlo. :D Měla jsem při ET ohss a bolesti byly, teď nic. Maximálně mě včera bolela prsa, ale jinak nic, 2. a 3. Den jsem měla na intence slabý hnědý výtok. Děkuju za poznatky. :hug:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1364
16.12.18 11:30

Ahoj, buď naprosto v klidu, já žádný příznaky neměla, a to mi HCG pak rostlo rychle, možná tak po týdnu lehce pobolivani nebo pálení v podbřišku, ale spíš jako asi nic, to bylo přehnané pozorování kdy už byly // :mrgreen: jinak fakt nic, příznaky těhotenství jsem měla až tak od 7-8tt, to mi bylo nonstop špatně :mrgreen: a jsem ve 28tt. Takže hodně štěstí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
16.12.18 11:52

Já jsem žádný příznaky neměla minimálně tři týdny, možná ještě dýl. Že se zadařilo, jsem věděla jen z těhotenského testu. U přirozenýho těhotenství jsem měla příznaky už deset dní po oplodnění.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.12.18 12:16

@Janli
@Hearty

Tak to jsem ráda, že je tady ta možnost. Já jsem z toho byla zmatená, že najednou nic. :wink: 8)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.