Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj, buď naprosto v klidu, já žádný příznaky neměla, a to mi HCG pak rostlo rychle, možná tak po týdnu lehce pobolivani nebo pálení v podbřišku, ale spíš jako asi nic, to bylo přehnané pozorování kdy už byly //
jinak fakt nic, příznaky těhotenství jsem měla až tak od 7-8tt, to mi bylo nonstop špatně
a jsem ve 28tt. Takže hodně štěstí ![]()
Já jsem žádný příznaky neměla minimálně tři týdny, možná ještě dýl. Že se zadařilo, jsem věděla jen z těhotenského testu. U přirozenýho těhotenství jsem měla příznaky už deset dní po oplodnění.
Tak to jsem ráda, že je tady ta možnost. Já jsem z toho byla zmatená, že najednou nic.
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď
Ahoj, omlouvám se, zda tu takové téma je, nenašla jsem jej. Jsem 4. den po KETu a jdu s otázkou, zda je tu někdo, kdo neměl žádný příznaky, bolesti a přesto to vyšlo.
Měla jsem při ET ohss a bolesti byly, teď nic. Maximálně mě včera bolela prsa, ale jinak nic, 2. a 3. Den jsem měla na intence slabý hnědý výtok. Děkuju za poznatky.