IVF cyklus zdarma

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10683
11.3.13 11:04

Já při 1.IVF píchala taky menopur, ale musela jsem si něco dokupovat a k tomu jsem měla ještě jedny injekce, název už nevím a tam byla spoluúčast, jinak těhotná jsem taky byla, ale boužel to nedopadlo, stejně jako při dalším KET. Jinak je to super, že ti dopadl hned 1.pokus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.3.13 11:05
Prosím tě a kde v Plzni, ona tady je jen soukromý Car, tak to leze, myslím, že vzhledem k tomu, že reaguje dobře na Clostilbegyt, tak by to s menopurem v pohodě zvládla. Znám IVF jak své boty, takže přesně vím, co to stojí, jenže u nich je problém, ona splácí z prvního manželství za povedeného manžílka šílené sumy, ikdyž vydělá skoro 30.000,– a umí šetřit jak hrom, prostě jedou nadoraz a je jí už 30, čekat další 4 roky, než poplatí ty největší položky :zed: nepředpokládám, že to půjde zadarmo, ale třeba sedm lepší než 30 u nás. To jsi měla i ICSI a kolik se doplácela PK?
@tatranka1 píše:
já platila v PLzni 7000,–
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.3.13 11:10
A kde to bylo? A vůbec, už funguje, že jsou 4 pokusy?
@Anonymní píše:
@Jindřiš Hm.. My loni v srpnu neměli doplatek žádný, píchala jsem Menopur. Na mražení nic nezbylo - bylo by to 3500 za 5 embryí.. Naštěstí vyšel první pokus..
  • Citovat
  • Upravit
10683
11.3.13 12:55

IVF se dá udělat dá se říct téměř zadarmo, když budou stačit léky co jsou na pojišťovnu, když se odmítne prodloužená kultivace, v případě, že není použito ICSI, což v případě špatného spermiogramu nejde a pak, když se odmítne mražení embryí bude-li jich víc. Jsou to všechno takové základní nadstandarty, které se platí všude, ty pojišťovna neplatí. Stačí na netu projet ceníky jednotlivých CAR. Nikdo neřekne já doplácela za IVF 5 tisíc a ty budeš taky, to je nesmysl.

Příspěvek upraven 11.03.13 v 12:57

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10683
11.3.13 12:56

Ano jsou 4 pokusy, ale podmínka je, že se u 1. a 2.IVF se vkládá 1 embryo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí