Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky. Jen bych vas rada informovala, ze na strankach www.neplodnost.cz v sekcii diskusni forum je takova zelena reklama pomozne si navzajem v lecbe neplodnosti a po kliknuti se vam zobrazi podrobnejsi informace. Myslim, ze stoji za to se na to mrknout, hlavne kvuli tomu, ze je to moznost jak podstoupit IVF cyklus vcetne leku bezplatne. Drzim palecky.
Ahoj holky, bohužel ta akce má takové podmínky, že se na ni jen tak někdo nedostane. Síto je opravdu velmi husté, dá se říci, že berou v podstatě jen zdravé holky, které nemají vejcovody. Nevezmou Vás, pokud: jste v minulosti léčily prolaktin, štítnou žlázu, pokud kouříte víc než 5 denně, pokud jste v minulé stimulaci neměly víc jak 3 vajíčka, pokud jste v měly hyperstimulační syndrom, dále je to omezeno váhou, věkem, pokud jste měly endometriózu… je toho opravdu hodně. To jen tak pro informaci. Písněte kdyžtak někdo, komu se podaří sítem projít, vím o pár holkách, které to zkoušely a zatím nikdo neprošel, ani já ne.
Ahoj holky,
jen se tam přihlašte, ty podmínky nejsou tak hustý…už vím o 6 párech co tam jsou zařazeny…akce trvá do května, ale je lepší se prý přihlásit dřív…hodně štěstí !!!
Holky, mně zbyla úplně kompletní nepoužitá nenačatá neotevřená dávka / balíček léků Puregon vč. pera, stříkaček, které se dávají před IVF. Já jsem si to koupila před svým 2.IVF, pak jsem to ale nepoužila (ani neotevřela). Dnes mám doma 3měs klučinu a léky ráda prodám, na ceně se určitě domluvíme. Kdyžtak pošlete SZ.
Ahoj, dá se ještě vůbec někde podstoupit základní IVF tak, aby to nestálo desetitisíce? Promiňte anonymitu, píšu o sestře, její manžel má špatné spermio, nějakých 20milionu, ale špatných, ona neovuluje, už podstoupili 6 IUI, s clostilbegytem má 2vajíčka, ale neúspěšně, doktor řekl IVF, jenže je to v zíkleadu kolem 25.000,– to budou řešit sto let
vážně se to někde nedá zvládnout levněji a kvalitně? jsme ze západočeského kraje.
@Anonymní píše:
Ahoj, dá se ještě vůbec někde podstoupit základní IVF tak, aby to nestálo desetitisíce? Promiňte anonymitu, píšu o sestře, její manžel má špatné spermio, nějakých 20milionu, ale špatných, ona neovuluje, už podstoupili 6 IUI, s clostilbegytem má 2vajíčka, ale neúspěšně, doktor řekl IVF, jenže je to v zíkleadu kolem 25.000,– to budou řešit sto letvážně se to někde nedá zvládnout levněji a kvalitně? jsme ze západočeského kraje.
No sestře nezbývá než šetřit. Existuje ivf s minimální stimulací, ale i to vyjde cca do 20.tisíc..bohužel.
Západočeský kraj nevím, v Praze by se s tímhle měla u Apolináře vejít do 10 000 (předpokládám nutnost ICSI).
@tatranka1 píše:
já platila v PLzni 7000,–
Každý car pokud je soukromé má ceny jiné a i tak se cena nedá určit s úplnou přesností, prootže každý potřebuje jiné dávky hormonů, které se vážou na HP.
U nás je chyba taky ve spermiogramu, já jsem vpořádku. 1.IVF se nám vyšplhalo na 20 tisíc, pak byl KET to byla necelá osmička a pak 2.IVF a to už bylo kolem 23 tisíc. Dopředu se opravdu nedá říct kolik bude IVF stát, nyní mě čeká další KET.
Fakt záleží jak kde.. Chodili jsme do Sanusu a kdyby jsme si nepřiplatili ICSI (8tis.) a prodlouženou kultivaci (4 tis.) tak to nestálo ani korunu a vešli by jsme se krásně na pojišťovnu.. Dost špatné spermuio, já ok..
@Anonymní píše:
Fakt záleží jak kde.. Chodili jsme do Sanusu a kdyby jsme si nepřiplatili ICSI (8tis.) a prodlouženou kultivaci (4 tis.) tak to nestálo ani korunu a vešli by jsme se krásně na pojišťovnu.. Dost špatné spermuio, já ok..
my měli navíc ještě mražení embryí a i nějaký doplatek za léky tak byl
@Jindřiš Hm.. My loni v srpnu neměli doplatek žádný, píchala jsem Menopur. Na mražení nic nezbylo - bylo by to 3500 za 5 embryí.. Naštěstí vyšel první pokus..
Já při 1.IVF píchala taky menopur, ale musela jsem si něco dokupovat a k tomu jsem měla ještě jedny injekce, název už nevím a tam byla spoluúčast, jinak těhotná jsem taky byla, ale boužel to nedopadlo, stejně jako při dalším KET. Jinak je to super, že ti dopadl hned 1.pokus.
@tatranka1 píše:
já platila v PLzni 7000,–