IVF klinika Repromeda

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
22.4.25 23:12

IVF klinika repromeda

Zdravím, má někdo zkušenost s klinikou IVF Repromeda? Budu moc ráda za vaše zkušenosti.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
22.4.25 23:24

Mně do ní tlačila gynekoložka. :nevim: Netuším, jestli měla domluvené nějaké provize. :think: Byla pěkně nepříjemná, když jsem se ptala, jestli můžu s žádankou i jinam.
Nakonec jsem se rozhodla pro jinou kliniku.

• Citovat
  • Upravit
6626
23.4.25 06:33

Zkušenosti nám, dítě mám na první dobrou. Jedna z mála klinik, která dělá rodičům genetiku ihned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22824
23.4.25 06:46

Zkus se mrknout na RECENZE

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20792
23.4.25 08:53
@Anonymní píše: Více

Dobrý den,

kdybyste měla náhodou nějaké dotazy, můžete u nás využít i poradnu přímo od Repromedy: https://www.emimino.cz/…/neplodnost/

Hezký den

Jana :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.4.25 10:08

Já chodila do dvou klinik.
Musím říct, že tahle je organizačně na naprosto top úrovni, v podstatě nemá ani den zavřeno, což je v celém procesu dost důležité, ulzrazvuky dělali celý den, takže pokud má člověk trošku flexibilní pracovní dobu, tak se to dá v práci do určité míry utajit. Jen odběry probíhají na sále, ale to není často a dá se vzít volno.
Snažili se mě vždy dát k jednomu lékaři, i když to ne vždy bylo možné, přece jen mají služby a dovolené, ale také to není běžné všude. Vždy věděli, proč tam jsem bez nějakého doptávání. Po zážitcích z jiné kliniky musím říct, že to rozhodně není automatické.
A ano, jak to bylo řečeno v jiném příspěvku, umí genetiku na pojišťovnu hned.
Jsou tedy výrazně nejdražší.
Jedinný problém, co tam je, je to, že často dávají obrovské dávky léků (též to znamená velmi vysoké doplatky, ale o to nejde), i když to u daného jedince zrovna nefunguje. Jsountím přístupe známí.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex