Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Zdravím děvčata…
tak jsme se do toho pustili po 2…Tedy 2.ivf v lednu 2016 v teplickém pronatalu..kdo to má stejně? Ráda bych s někým sdílela své starosti…
Ahoj já bych měla jít na KET v únoru tak uvidíme teď v lednu jsem byla darovat vajíčka tak doufám, že se mi cyklus srovná ať to můžeme zkusit. V 2012 jsem byla na ET a bylo úspěšné tak doufám, že i tohle dopadne dobře
Jinak jsem se rozhodla pro Gest v Praze takže si embria nechám převézt k nim. A už víš kdy a co a jak?
Ahoj to mi ani neříkej…to, že se to dělá tak že nevyjde první pokus aby se musel kvuli financím dělat druhý to se tak nějak povídá…ale tohle…no zkusíme a uvidíme doufejme že nebudeme ten případ
Ahoj Katka-D tak ti přeju aby to vyšlo..a proč nejdeš do TP? Já už stimuluju včera na Ko 7.dc jsem měla celkem 14fo 8-14mm tak jsem na všechno zvědavá…byla jsem teda trochu zklamaná že máme tak málo
Ahoj Snažilky, tak nevím, zda jsem něco udělala špatně, ale nevidím svůj příspěvek
, který jsem Vám včera psala do diskuse, mám tomu rozumět tak, že mi ho někdo může smazat
? Já jsem měla zkušenosti s IVF v Pronatalu ale bohužel bez úspěchu, navštěvovala jsem tohle centrum, protože jsem nechtěla zase vážit cestu do Pha a na Stellart, který neměl smlouvu s pojišťovnou jsem neměla. Ale teď utíkám směr Stellart, mají smlouvu s VZP a dokonce i MV a tak věřím, že tam se u mě lékaři střídat nebudou a hlavně nevezmou mě jako kus a prachy, ale ženu, co se trápí a konečně budu těhu ![]()
Ahoj holky doufám že nevadí, že jsem se přidala k vám já jsem z Liberce. Nějak jsem přehlídka že tu máte v nadpisu Teplice
tak u mě Praha nakonec padá půjdu do gennetu sice to tam bude na trošku delší lokty, ale co chtěla jsem do Prahy ale je mi špatně z toho jak se z člověka snaží vytáhnout co nejvíc peněz ještě bych tam ani nedošla a už bych měla na nový kočárek
to je strašný vydělávají na tom co někomu nejde přirozeně jako jiným ![]()
@eliska-st a jak jsi na tom teď takže chápu správně, že jdeš teď na vajíčka a potom na ET? Držím pěstičky a 14 není zase moc málo paní co kdysi byla se mnou jich měla jen pět a na transfer z toho dvě myslím, že 14 je krásné číslo
držím pěstičky ať vám všem brzy v náručí křičí malé uzlíčky ![]()
Ahoj holky, snad bude vadit že se také přidám. Já navštěvuji Stellart v Teplicích a teď čekám až budou mít smlouvu s pojišťovnou MV a měla bych pak konečně jít na IVF. ![]()
Katka-D chápeš to uplně správně zítra opu a asi v patek ET doufám a přeju si aby to dobře dopadlo…budeme si navzájem držet pěsti a snad to všechno odbře dopadne
@eliska-st neboj bude to dobrý taky jsem před ET měla hrozný strach a říkala jsem si, že, není možný aby to vyšlo hned na poprvé a za dva týdny to bylo z krve potvrzené. To já teď mám zase hrůzu z KET protože je to úplně stejná neznáma jako kdysi, jsou zmražení je to zvláštní ale pořád se uklidňuji tím, že jich tam mám 5 tak snad aspoň jedno se zabydlí
držím pěstičky ať brzy najdeš na TT // dálnice já je našla už po týdnu ale vážně jen pidi ducha ![]()
@eliska-st a jaký je důvod, že musíš na IVF já mám neprůchozí vejcovody trubky jedny poblázněný
![]()
@Jannne Stellart ti můžu jen a jen doporučit, na pana doktora nedám dopustit je opravdu skvělý a celkově je tam super kolektiv lidí. U mě nakonec IVF nebylo potřeba tak ti držím palce at to vyjde ![]()
Katka-D… nemám žádnou diagnozu prostě uplně bez problémů a přesto to nejde…Po OPU je mi docela blbě mám nafouklý břicho a pořád mě bolí i když byl odběr už v pondělí pořád se to nelepší…ale mám z toho moc dobrý pocit protože máme 9 vajíček a to je oproti 1.ivf kdy jsme měli 2 vajíčka obrovský pokrok. Zítra ET tak už se na ně moc těším ale zároveň jsem napjatá kolik embryjek to vydrželo…no uvidíme držte mi palce stejně jako já vám všem tady ![]()
Ahoj holky.
Já jsem v pronatalu nord v TP již na druhém IVF a jsem tam spokojená. Z prvního mám holčičku (5let) Je tedy pravdou, že kvůli pojišťovně mě na odběr folikulů a na transfér embria poslali do Prahy. Ale na obou místech byli velice příjemný a ochotný. Nyní jsem po transféru 1 embria (24.1.) a tak už jen doufám, že se uhnízdí a vydrží
Přeji Vám všem hodně moc štěstí. ![]()
Jen bych měla možná hloupý dotaz. I když vím, kdy mi přesně bylo vloženo embrio, pořád se těhotenský termín počítá od 1. dne posledních MS? ![]()
HankaAdelka já byla 23.1. tak jsme na tom skoro stejně. Já měla transferované 2 embrya.
A těhotenství se i přesto počítá od 1.dne poslední ms -teda aspoň si to myslím, protože nevidím důvod aby to bylo jinak
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.