Ivf leden 2016 Teplice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
136
29.1.16 21:46

@eliska-st ahoj Eliško. :mavam: tak to je skvělý. Jen je to zvláštní, jsem 5 dní po transféru a přes to jsem ve 3 týdnu :mrgreen: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
31.1.16 10:47

@HankaAdelka je to zvláštní…ale zase nám ten začátek rychleji uteče.. :mrgreen:..pozoruješ něco na sobě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
31.1.16 11:53

@eliska-st zatím nic. A co ty? Myslím, že je ještě moc brzo. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
31.1.16 12:11

@HankaAdelka já nevim jestli je to brzo ale mě už asi 3 dny bolí prsa mám je tvrdší větší a samou žílu…tak nevim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
2.2.16 13:01

@eliska-st Ahoj Eliško. Nechtěla by ses přidat do skupinky Transfér leden 2016 zde na emiminu? Je nás tam víc a povídáme si tam každý den ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
2.3.16 12:35

@Zupa jéé, děkuji, jen jsi mi potvrdila to, že jsem se rozhodla dle své intuice a toho co jsem viděla, chování ve Stellartu je fakt boží. Když jsem občas někde narazila na diskusi, kde nebylo nic moc hezkého o Stellartu, měla jsem trochu strach, ale teď sama vidím, že jsem se rozhodla dobře :palec: Ze začátku pravda byl trochu chaoz s informacema o pojišťovně, ale já si to sama ověřila u revizního lékaře na MV a teď mám po konzultaci a čekám na MS :dance:
V pronatalu mi trochu vadilo, že mě každou chvíli vidí jedý Dr :roll: a malinko nepříjemná recepční :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
594
26.5.17 10:23

@Jannne ahojky omlouvam se ze vstupuji do diskuze, ale s tou recepcni mas uplnou pravdu. Chodim tam take, vce a jsme byli s partnerem podepsat smlouvy a vyzvednout leky. Byla jsem dost ve stresu a jednu smlouvu jsem mela spatne vypsanou. Koukala na me jako na debila a chovala se strasne neprijemne. Jinak doktora mam stale jednoho. Takze o me vi vse. Pokud nam to ovsem nevyjde ted na poprve, tak premyslim o te druhe klinice v Teplicich. No uvidime taky uz nejsem nejmladsi, ale miminko si moc prejeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.