Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@eliska-st ahoj Eliško.
tak to je skvělý. Jen je to zvláštní, jsem 5 dní po transféru a přes to jsem ve 3 týdnu
![]()
@HankaAdelka je to zvláštní…ale zase nám ten začátek rychleji uteče..
..pozoruješ něco na sobě?
@eliska-st zatím nic. A co ty? Myslím, že je ještě moc brzo. ![]()
@HankaAdelka já nevim jestli je to brzo ale mě už asi 3 dny bolí prsa mám je tvrdší větší a samou žílu…tak nevim
@eliska-st Ahoj Eliško. Nechtěla by ses přidat do skupinky Transfér leden 2016 zde na emiminu? Je nás tam víc a povídáme si tam každý den ![]()
@Zupa jéé, děkuji, jen jsi mi potvrdila to, že jsem se rozhodla dle své intuice a toho co jsem viděla, chování ve Stellartu je fakt boží. Když jsem občas někde narazila na diskusi, kde nebylo nic moc hezkého o Stellartu, měla jsem trochu strach, ale teď sama vidím, že jsem se rozhodla dobře
Ze začátku pravda byl trochu chaoz s informacema o pojišťovně, ale já si to sama ověřila u revizního lékaře na MV a teď mám po konzultaci a čekám na MS ![]()
V pronatalu mi trochu vadilo, že mě každou chvíli vidí jedý Dr
a malinko nepříjemná recepční ![]()
@Jannne ahojky omlouvam se ze vstupuji do diskuze, ale s tou recepcni mas uplnou pravdu. Chodim tam take, vce a jsme byli s partnerem podepsat smlouvy a vyzvednout leky. Byla jsem dost ve stresu a jednu smlouvu jsem mela spatne vypsanou. Koukala na me jako na debila a chovala se strasne neprijemne. Jinak doktora mam stale jednoho. Takze o me vi vse. Pokud nam to ovsem nevyjde ted na poprve, tak premyslim o te druhe klinice v Teplicich. No uvidime taky uz nejsem nejmladsi, ale miminko si moc prejeme.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.