Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky, je tady některá, co se během podzimu chystá na IVF? Já jsem teď 4DC a od začátku příštího cyklu bych měla začít se svou první stimulací. Je tu na tom někdo podobně, abychom se mohly navzájem podpořit? 😊
Ahoj, já jsem dnes 9dc a příštím cyklem začínáme 1. Ivf… těším se a bojim zároveň…nejvíc stimulace, že to se mnou nějak psychicky zamava
@lilith123 ahoj, tak to jsme na tom celkem podobně, takže tak nějak v druhé půlce září začínáš?
a kam chodíš do centra? U nás to také bude 1. IVF - mám malinko strach, jak budu reagovat, ale zároveň z toho mám dobrý pocit a těším se, ze se třeba konečně někam pohneme
držím palce!
@FlowerB chodím do Reprofitu v Brně. Zatím jsem tam opravdu velmi spokojená. 14.9. jdu na ultrazvuk a probrat ještě nějaké možnosti (jestli ještě přidat MACS a preimplementacni genetiku) a pak už hurá do toho (předpokládám od 23.9. stimulaci). Tak držím palce a piš, jak jste na tom ![]()
@lilith123 já Gennet Letná ☺️️ Budeme připlácet ICSI, MFSS, prodlouženou kultivaci a pak tedy vitrifikaci, pokud bude co mrazit tedy 🤷🏼♀️ Jsem zvědavá, co dostanu za léky, moje ošetřující doktorka tam zrovna nebude týden před mou MS a chtějí mě na poslední kontrolu před stimulací dát k jinému lékaři,.. tak jí ještě budu volat zítra, jestli by mi stimulační protokol neudělala trochu dříve, abych ho prostě měla od ní, když nás zná - nevím, nějak bych měla raději tu medikaci od ní, asi jen pro klid duše 😅 a kolik vám s partnerem je a jak dlouho se snažíte? 😊
Ahoj, měla jsem jít na první stimulaci v půlce září, bohužel mám jak na potvoru poprvé v životě cystu tak jsem nakoupila gynex, jim zdravěji a třeba praskne sama, protože jinak mě čeká laparka ![]()
@lilith123
Ahoj, taky se chystáme teď v září na první ivf, taky chodíme do Reprofitu ![]()
@laragut @quanavera vítejte, tak se nám to pěkně rozrůstá, doufám že budeme všechny úspěšné 😇 🤩
@quanavera to mě mrzí, jak velká je cysta? Já občas taky mívám, většinou zmizí samy, tak držím palce!
@FlowerB my máme dnes výsledky genetiky a prý se tak hezké výsledky málo kdy vidí. Tak alespoň něco. Snažíme se asi rok a půl, to není dlouho, ale manžel má méně než 0,02% morfologicky ok spermií, tak teď doufám, že to vyjde alespoň přes ivf.
@laragut a ke komu chodíte?
@FlowerB píše:
@laragut @quanavera vítejte, tak se nám to pěkně rozrůstá, doufám že budeme všechny úspěšné 😇 🤩@quanavera to mě mrzí, jak velká je cysta? Já občas taky mívám, většinou zmizí samy, tak držím palce!
Dekuji, snad zmizi, ma 7 cm takze celkem velka, uplne me to rozbrecelo u dr. kdyz mi to povidala, tesila jsem se na prvni ivf, na nejakou nadeji, snazime se o druhe uz 8 let…
@lilith123 tak aspoň ze ta genetika je ok! My už ji taky máme za sebou a jsme také geneticky kompatibilní. No my se snažíme od května 2020, takže to bude také už skoro rok a půl. U nás je vše ok, hormonální profil ok, spermio na jedničku, vejcovody průchozí, ovulace probíhá a stejně nic 🤷🏼♀️ Tak snad nám pomohou.
@quanavera tyjo tak to je celkem velká 😔 to já měla největší asi 3 cm a sama pak zmizela… a kdy s ní jdeš na kontrolu?
@FlowerB po ms jdu na kontrolu, verim ze zmizi, pokud ne aspon me pri laparce uvnitr prohlidnou, jestli jsem v poradku, takze vsechno spatny pro neco dobry… ![]()
Ahoj holky - hlásím se do skupinky
začínáme zřejmě příští týden (čekám na MS), léky už jsou doma v ledničce, těším se že se něco začne konečně dít ![]()
Příspěvek upraven 02.08.22 v 11:35
My chodíme v reprofitu k dr. Pospisilove.
Ty jo ať už to začne. To čekání mě zabije
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.