IVF přes CS

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
27
26.7.11 14:23

ivf pres cs

mam jiz dve deti cs a podvaz vajecniku chci se zeptat jestli jde ivf i pres tento zakrok. a kolik to tak stoji .prosim jestli mate s timto nektera skusenost,odpovezte mi je to pro mne velmi dulezite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5052
26.7.11 14:26

zeptala bych se v poradně hodně štěstí :kytka:

já nemám vejcovody a to IVF jde mám 2,5r dceru , ale u vaječníků nevím :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
26.7.11 14:33

dekuji za radu a gratuluji kdevcatku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68831
26.7.11 14:34

Předpokládám, že máš podvázané vejcovodu a vaječníky normálně funkční (zachovaný MS cyklus). Jde o to, proč k tomu podvázání došlo, zda to třeba nebylo proto, že by po dvou CS bylo v tvém případě těhotenství příliš rizikové, pak by bylo pochopitelně stejně rizikové i po IVF. Spíš bych konzultovala stav dělohy a jestli je schopná další těhotenství zvládnout, někdy těhotenství po dvou CS není problém, někdy je značný.
Jinak technicky IVF s podvázanými vejcovody samozřejmě možné je, tam jde o tom, aby tvé vlastní vaječníky produkovaly vajíčka, vejcovody vůbec třeba nejsou.

Co se týče financí, jde hlavně o to, zda by ti pojišťovna proplatila IVF (pokud například byla sterilizace na vlastní žádost, mohli by s tím dělat velké problémy), pokud ano, dá se v případě nejzákladnějších léků a bez nadstandardních výkonů pořídit za minimální 30 Kč poplatek, ale může se to šplhat do tisíců. V případě, že by ale pojišťovna neplatila nic, jako samoplátce počítej s desetitisícovými částkami, tak 40 a víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
26.7.11 14:36

V případě,že sis nechala podvázat vejcovody,si hradíš celé IVF jako samoplátce.Od pojišťovny nedostaneš ani korunu,takže pokud do toho chceš jít,tak si připrav minimálně 50.000.-

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
26.7.11 14:38

dekuji za odpoved podvaz jsem si zadala sama ,manzel stal za..tak jsem nechtela dalsi deti a tet mam noveho pritele a chteli bychom spolecne dite.ale jak ctu tak nejlevnejsi to nebude i kdyz na penezich nezalezi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
26.7.11 14:51

levné to není já IVF na pojišťovnu doplácela cca 25000,–. Záleží jestli partner má dobré sperma atd…
jinak jen pojišťovna platí cca tech 50 000,– a orientační ceny doplatků máš na stránkách CARU,který si vybereš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
26.7.11 14:53

no vite ja mislela ze kdyz uz mame oba sve deti tak to nebude financne tak narocne .mislela jsem ze staci jen prenest sperma a je hotovo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ish
5353
26.7.11 15:23
jenixa píše:
no vite ja mislela ze kdyz uz mame oba sve deti tak to nebude financne tak narocne .mislela jsem ze staci jen prenest sperma a je hotovo.

Není kam přenášet sperma, tvoje vajíčka se nedostávají do dělohy, protože máš přerušené vejcovody.
Budeš muset podstoupit IVF - stimulaci vaječníků, aby vyprodukovaly více vajíček, odběr v narkóze a pokud se podaří oplodnění vajíček spermatem v laboratoři, přenos embrya do dělohy.
A jelikož jsi měla podvaz na vlastní žádost, vše si platíš sama - takže počítej minimálně s 50tisíci jak psaly holky.
A nikdo ti nezaručí, že opravdu otěhotníš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
26.7.11 15:27

Před časem byl na tohle témě deníček, paní měla 3 děti, podvázané vejcovody a nového přítele.
Zkus pohledat v deníčcích, možná ve snažících, jim první pokus tuším nevyšel :-( , ivf si hradili samy.
Hodně štěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital