IVF srpen – září 2011

• Fotoalbum (51)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
9303
12.7.11 15:44

První IVF srpen 2011

Ahoj všem :mavam:
tento portál už navštěvuji nějakou dobu a jsem zapojená v některých diskusích avšak skoro všechny kamarádky z diskusí už jsou těhotné tak hledám další holky, které jsou na tom obdobně.
Jak název napovídá, jdeme do 1.IVF, stimulovat bych měla začít v srpnu, tak doufám, že to tentokrát nic nepokazí.
Přidá se někdo? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2832
13.7.11 09:29

Ahoj Jesse, jsem tu na e-miminu už taky pár měsíců… V květnu jsem byla na IVF s minimální stimulací, takže kromě Pregnylu, dva dny před OPU, jsem si nemusela píchat žádné hormony, brala jsem jen Clostilbegyt. Otěhotněla jsem, ale bohužel se mrňousek přestal v 6tt vyvíjet. :cry: Je to už mé třetí ZT, ty předešlé byly z přirozeného těhu. Všechna vyšetření máme OK, jen já ( vzhledem k věku ) mám už menší zásobu vajíček ve vaječnících :-( Nicméně bojujeme dál, v září jdeme na klasické IVF + PGD. :palec: S jiných diskusí je tu pár holčin, co by se k nám jistě přidaly, jen nevím, jestli by nebylo lepší nazvat diskusi IVF srpen - září, protože jsou to třeba holky po neúspěšném IVF ( takže první už májí za sebou ). Asi by nás tu bylo víc s tou malou změnou v názvu diskuse… Dávám ke zvážení… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9303
13.7.11 11:39

Ahoj Straki, určitě nejsem proti změně nazvu, ale nevím jak to udělat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9303
13.7.11 13:13

Tak, už je to změněno. Tak doufám, že se holky přidají a budem se moct podporovat a radit si :dance: .
Jinak, já tě znám z diskuse květen - červen, jen si vás čtu, protože jsem původně měla jít do IVF s vámi, ale skoplikovalo se to a půjdu až v srpnu, teda doufám :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5198
13.7.11 14:55

Ahojky,
ráda se přidám … jdu taky v srpnu na 1 IVF. Zatím máme za sebou 3 krát IUI, to třetí ještě tedy nevíme jak dopadlo. Nicméně zádost na IVF je podaná :-)
Těším se, že se budem všechny podporovat a všem se zadaří :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5198
13.7.11 16:51

holky, co Vás kdy čeká? víte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2832
13.7.11 17:20

Ahoj Iki, jsme rády, že si tu, ale zároveň Ti přeji, aby Ti IUI vyšlo a Ty chodila mezi nás už jako těhulka!!! :palec: Kdy máš testit???

Jessi, držím palce, aby se už žádné komplikace neobjevily a Ty měla před sebou jen samá pozitiva a sociální jistoty :mrgreen: Díky moc za změnu názvu, jen ještě malá prosbička… Nešlo by tam vynechat to slovo PRVNÍ??? Je nás tu povícero, jak z dubna, tak z května - června, co nám to nevyšlo a holky by se určo rády připojily, ale PRVNÍ IVF mají už za sebou, víš? Když Ti ta změna tak kráááásně šla… Prudím, co, ale i tak se sem jistě připojí spousta holek, co jdou na první IVF ( viz Iki ). Ono vlastně ať první nebo páté, jde vždy o to stejné, že?! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5198
13.7.11 17:27

Testím až 22.7. - ale nějak tomu nevěřím, bylo to v přirozeném cyklu, nic jsem nebrala na podporu tvorby vajíček, takže jsem měla jenom jedno jediné :-) kdyby to vyšlo, tak jsem sťastná jak blecha :-)
Toho IVF se bojím bojím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3204
13.7.11 17:37

Ahoj holky :mavam:

Tak jdu taky k Vám :hug: vše mám v podpísku :-D
Straki jsi Šikulka :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2832
13.7.11 17:38

Iki, snad to klapne… Musíš myslet pozitivně!!! :palec: To říká ta pravá!!! :mrgreen: Znám to, víc si řeknem v září! :mrgreen: Jinak já měla IVF s minimální stimulací ( Clostilbegyt ) a měla jsem jen dvě vajíčka… Obě se oplodnily, ze začátku obě, později jedno se uchytily, takže to určo může vyjít i v nativu s jední vajíčkem, boj nic!!! To, že to u nás nedopadlo, je už zase něco jiného, víš… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2832
13.7.11 17:43

Ahoj Kááááďulko, teď si mě úúúúplně zmátla a já se lekla, že jsem příspěvek pro Iki přidala do května - června!!! :mrgreen: Cháááá, to se Ti povedlo!!! :palec: Víííítej!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3204
13.7.11 17:46

Straki neboj :mrgreen: , jsi v pohodě na SRPNU :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5198
13.7.11 17:48

Straki, tys měla při IVF (Clostilbegyt)? Mne řekla lékařka že musím mít měsic před IVF od něj pauzu, jsem z toho jelen .. musím se jí zeptat. Já jsem totiž byla na 1 IUI (přirozený cyklus),další IUI (s clostikem) - no jenomže po něm moje tělo zareagovalo asi 15 folikuly (takže jsme měli i zakázaný sex, prej by z toho mohla být i paterčata :-) ) no a pak teda zase v přirozenem cyklu dve IUI.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5198
13.7.11 17:51

Kádi, vítej. Jsem tu začátečník, jak si mám udělat ten podpis a jak do něj kouknu? Prosím poradit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3204
13.7.11 17:54

Iki :mavam: , nahoře nad diskuzí, máš „zobrazovat podpisy“, na to klikni a uvidíš ty naše a pak ve svém nastavení si napíšeš svůj :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí