Čekání po transferu červenec 2011

6540
10.7.11 16:25

Čekání po transferu červenec 2011

Ahoj holky, :mavam: ,

jste- li některá po transferu embryí, ať už ET nebo KET, rády byste si popovídaly o všem možné a zkrátily si chvíle čekání na výsledek, jste tu vítány :kytka:

Vím, že tu podobné diskuze byly, ale už buď už nejsou navštěvované, nebo už všechny holky výsledky znají, tak jsem si dovolila svolat aktuální čekatelky sem :wink:

My jsme podstoupili 1.IVF, které, bohužel, nebylo úspěšné a teď jsme v pátek byli na KETu dvou embryjek. Doufáme, že tentorát se zadaří :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
33916
10.7.11 18:21
ladun píše:
Ahoj holky, :mavam: ,

jste- li některá po transferu embryí, ať už ET nebo KET, rády byste si popovídaly o všem možné a zkrátily si chvíle čekání na výsledek, jste tu vítány :kytka:

Vím, že tu podobné diskuze byly, ale už buď už nejsou navštěvované, nebo už všechny holky výsledky znají, tak jsem si dovolila svolat aktuální čekatelky sem :wink:

My jsme podstoupili 1.IVF, které, bohužel, nebylo úspěšné a teď jsme v pátek byli na KETu dvou embryjek. Doufáme, že tentorát se zadaří :andel:

Tak děkuji za pozvání a jsem tady.No snad už to bude :cert: :cert: :cert: :cert: No a kolik měly už buněk ty Tvý dětičky? Já už měla bouráky 8buněčný a embryolog mě dal velkou šanci.Tak jsem zvědavá jestli si to ty moje poklady vzaly k srdci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6540
10.7.11 18:50

Deni, já jsem se ani neptala, ale na sále mi Dr. říkala, že budou zavádět dvě krásná embryjka :nevim: . Nevíš, kolika buněčná je morula? Před zamražením byla embryjka 4 dny kultivována.
Prosím Tě, jak je to s tím estrogenem :oops:? Díky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6540
10.7.11 18:55

Jej, promiň, už jsem tu SZ našla :kytka: . Snad to tentokrát bude opravdu jiné a konečně se zadaří :palec: . Je fakt, že už toho máš taky za sebou požehnaně :zed:
Zbyly Vám ještě nějaká embrya zamražená, nebo už se použila na tento KET? Jsi vlastně 4 dny přede mnou :wink: . Kdy se chystáš testovat? Já si říkám, že někdy o víkendu už by snad mohlo být něco vidět… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
10.7.11 19:09
ladun píše:
Deni, já jsem se ani neptala, ale na sále mi Dr. říkala, že budou zavádět dvě krásná embryjka :nevim: . Nevíš, kolika buněčná je morula? Před zamražením byla embryjka 4 dny kultivována.
Prosím Tě, jak je to s tím estrogenem :oops:? Díky :wink:

No morula to nevím,ale určitě po 4dnech už budou ukázková.No já říkám co mě říkal dr.že to prostě nedostanu.Estrofem brání tomu aby se sliznice odloučila a proto se ms nemá dostat.Dávkování mám 1-1-1 a ještě beru Utrouš což je progesteron a to by se taky neměla ms dostat.No u mě to funguje protože v tuhle dobu po transferu už jsem špinila.Proto si mám dojít i na krev a kdyby to bylo negativní tak vše vysadit,protože ms mě na to neupozorní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
10.7.11 19:10

Deni a Ladun, ahoj holky :mavam: :mavam: :mavam:
Jestli můžu, přidávám se k Vám. 30. června jsem byla na OPU - 5 vajíček, všech 5 oplodněno ICSI. 4.7. jsem byla na ET jednoho bojovníka :srdce:
18. července jedu na krev. To čekání je nekonečné :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
10.7.11 19:26
ladun píše:
Jej, promiň, už jsem tu SZ našla :kytka: . Snad to tentokrát bude opravdu jiné a konečně se zadaří :palec: . Je fakt, že už toho máš taky za sebou požehnaně :zed:
Zbyly Vám ještě nějaká embrya zamražená, nebo už se použila na tento KET? Jsi vlastně 4 dny přede mnou :wink: . Kdy se chystáš testovat? Já si říkám, že někdy o víkendu už by snad mohlo být něco vidět… :roll:

Mám ještě dva nanuky :srdce: :srdce: testovat se asi nebudu ale rovnou ve čt si zajdu na krev at mám jistotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
10.7.11 19:28
Vanilka26 píše:
Deni a Ladun, ahoj holky :mavam: :mavam: :mavam:
Jestli můžu, přidávám se k Vám. 30. června jsem byla na OPU - 5 vajíček, všech 5 oplodněno ICSI. 4.7. jsem byla na ET jednoho bojovníka :srdce:
18. července jedu na krev. To čekání je nekonečné :-?

Agoj :mavam: no super to máme stejné datum.No ket je sice malinko jiný,ale testovat se můžeme spolu hi hi.No tak držím nám všem palečky,jsme skoro oplodněný společně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
10.7.11 19:37

Deni, teď jsem taky koukala, že nám to vychází nastejno :palec:
Ty jdeš na krev kdy? A kam chodíš do CARu?
Mě dr. moc šancí nedává, embryjko, které bylo ještě v neděli dle embryoložky nádherné, 10 buněčné, tak v pondělí ráno před transferem se v něm prý začaly tvořit nějaké vakuolky :-( Sliznici jsem prý taky měla nic moc, tak uvidíme, modlím se, aby to byl bojovník :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
10.7.11 19:41
Vanilka26 píše:
Deni, teď jsem taky koukala, že nám to vychází nastejno :palec:
Ty jdeš na krev kdy? A kam chodíš do CARu?
Mě dr. moc šancí nedává, embryjko, které bylo ještě v neděli dle embryoložky nádherné, 10 buněčné, tak v pondělí ráno před transferem se v něm prý začaly tvořit nějaké vakuolky :-( Sliznici jsem prý taky měla nic moc, tak uvidíme, modlím se, aby to byl bojovník :palec:

Do Car jezdím do Budějek.No na krev si půjdu sama a nebudu čekat na kontrolu v Car,protože nechci zbytečně žrát léky,když to nebude pozitivní.Dr. mě říkal,že by to už ten 12den po ket mohlo být jistý a nebo alespon HCG zvětšené.Takže já jdu asi ve čt nebo pá.No tak snad se mrnous probral a začal ajko makat.Ty si nebrala nic na sliznici?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
10.7.11 20:33

Deni, do Budějc do ARTu? Tam pracuje moje sestřenice. V laboratoři.
Já beru jen utrogestan, od 2.7. Beru 2-2-2. Sliznice prý byla 10 mm, ale kolik má být normálně, to netuším. :nevim:
Takže ve čtvrtek nebo v pátek ti budu držet palce i na nohách!!! :palec:
Já se zatím snažím držet, abych netestovala brzo. Zařekla jsem se, že vydržím do toho 18. července na krev, ale nevím nevím....... :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
10.7.11 20:54
Vanilka26 píše:
Deni, do Budějc do ARTu? Tam pracuje moje sestřenice. V laboratoři.
Já beru jen utrogestan, od 2.7. Beru 2-2-2. Sliznice prý byla 10 mm, ale kolik má být normálně, to netuším. :nevim:
Takže ve čtvrtek nebo v pátek ti budu držet palce i na nohách!!! :palec:
Já se zatím snažím držet, abych netestovala brzo. Zařekla jsem se, že vydržím do toho 18. července na krev, ale nevím nevím....... :mrgreen:

Tak to jí třeba znám.No to je taky pěkná postýlka,protože normální je asi 2-4mm.Tak já mám ještě o něco malinko víc léků,ale není co závidět.No to budu už 12den a v krvi už by něco mělo být,tak uvidím,ale radši počítám se vším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
10.7.11 21:00

Deni, ještě beru Prednison, ale ten beru už od začátku stimulace, jinak nic.
Ty bereš asi něco navíc, že to byl Ketík, že?
Teď jsem si pořádně přečetla tvůj podpis, už toho máš hodně za sebou. O to víc ti držím palce, ať to tentokráte vyjde!!!! :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6540
10.7.11 21:02

Vanilko, 10 mm je super, nevím, co Dr. má :evil: . Vůbec si tím nelam hlavu :hug: . Ono se asi při stimulce nic na růst sliznice nedává,nebo jo?
Jinak já jsem poprvé netestovala, čekala jsem až na krev a Dr. mi oznámila s úsměvem na tváři, že bohužel…ale že věří, že nezanevřem a přijdem si pro ty zamražené… :cert:. Je fakt, že jsem den před tím začla špinit a v den krevního testu už večer krvácet, takže jsem to tak nějak tušila,ale bolelo to dost.. :cry: . Takže tím pádem mě to utroš nezadržel…
A tentokrát chci testovat, abych věděla, na čem jsem…
Holky, jste na nemocenské?
Vanilko, co že se to na embryjku tvořilo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
10.7.11 21:08
ladun píše:
Vanilko, 10 mm je super, nevím, co Dr. má :evil: . Vůbec si tím nelam hlavu :hug: . Ono se asi při stimulce nic na růst sliznice nedává,nebo jo?
Jinak já jsem poprvé netestovala, čekala jsem až na krev a Dr. mi oznámila s úsměvem na tváři, že bohužel…ale že věří, že nezanevřem a přijdem si pro ty zamražené… :cert:. Je fakt, že jsem den před tím začla špinit a v den krevního testu už večer krvácet, takže jsem to tak nějak tušila,ale bolelo to dost.. :cry: . Takže tím pádem mě to utroš nezadržel…
A tentokrát chci testovat, abych věděla, na čem jsem…
Holky, jste na nemocenské?
Vanilko, co že se to na embryjku tvořilo?

Já jsem na neschopence.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital