Datovaný styk

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
EE
61
2.7.11 20:10

datovaný styk

Ahoj,
ve čtvrtek jsme s přítelem měli podstoupit 1.IUI ale protože si můj"úžasný" přítel zapoměl doklady a do CARu to máme dost daleko, doporučil nám doktor „hezké odpoledne“ a pokud se nezadaří tak IUI příští měsíc.
Brala Clostil. 3-7dc 2×1. v úterý 28.6 jsem byla na UTZ a měla 4× 20mm folikul a 1×15mm na vyvolání jsem si píchla 28. večer Ovitrelle.
„Hezké odpoledne“ jsme si sice udělali ale já tomu moc nevěřím.
Co tomu říkáte vy, mohlo to vyjít? otěhotněli jste takhle někdo?

Jinak spermio ok jen u mě problém s ovu.
Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
539
2.7.11 20:16

zkušenosti nemám, ale držím palce aby to vyšlo takhle :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
EE
61
2.7.11 20:26

no ale k IUI nedošlo, bez dokladů takže mě spíš zajímá ten datovaný styk.Myslíš, že ten má větší pravděpodobnost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
2.7.11 20:32

Tak s tímto to máš jen o něco menší šanci než s IUI. Při IUI Ti aplikují sperma přímo do dělohy v den, kdy dle nich je největší pravděpodobnost otěhotnět - ovulace. Což styk v tu samou dobu je totéž, jen tam není ta přímá aplikace spermatu do dělohy. Při styku se do dělohy dostane menší množství, ale i tak je šance celkem slušná :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bin
465
2.7.11 20:34

tak já znám dost lidí, kterým IUI vyšlo…je tam větší šance, než přirozeně…vyberou jen ty nej spermie a zkrátí jim cetu tím, že je šoupnou přímo do dělohy…neshazovala bych to! :think:

každopádně to klidně vyjít mohlo, když máš takhle vysledovaný cyklus…ale stejně se musí počkat na test… ale jestli to chceš slyšet…zná i pár lidí, kterým to vyšlo samosnažením při takhle :think: vysledovaným cyklu…takže držím palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
EE
61
2.7.11 20:42

Děkuju za naději ale stejně tomu nějak nevěřím.I když při ultrazvuku mi doktor říkal, že to vypadá nadějně že by to mohlo vyjít no ale to myslel při IUI-k tomu nějak důvěru mám.Uvidíme uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
316
2.7.11 20:57

No já jsem takhle otěhotněla! Zobala Clostík, problémy s ovulací, na kontrole u paní doktorky v CAR mi řekla, že je ovulace na spadnutí, píchla Ovitrelle, mrkla na mě, že máme „úkol“ a do 48 hodin jsem byla pozitivně těhotná. Dneska kroutím 36 TT. Takže bych flintu do žita neházela. :lol: Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
EE
61
2.7.11 21:03

Jé tak to mě potěšilo :palec: děkuji za příspěvek
a za jak dlouho ti vyšel pozit.test?Já jen vím, že ten ovitrelle obsahuje hcg a nevim kdy vyprchá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
2.7.11 21:05

Jestli je problém s ovulacé a ne ve spermiích, tak šance jsou stejné jako při IUI, možná malinko nižší, nicméně srovnatelné. A otěhotnět můžeš. Já mám PCO, neovuluju už 5 let, co to sledují, Clostilbegyt mi dělá jen cysty, folikuly nedozrávají, takže IVF, velká stimulace a stejně k nišemu. Najednou z ničeho nic jsem v lednu ovulovala a hned otěhotněla, bylo z toho mimoděložní a hned další cyklus znovu ovulace, dokonce na straně se zbývajícím vejcovodem a hned další těhotenství, tentokrát to zatím vypadá dobře. Takže nadějě je veliká, jak je ovulace, tak je naděje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
2.7.11 21:08

tak určitě 10dnů dělá pozitivní test, já tedy vždy dostávala Pregnyl, ale je to stejné, 10.den od píchnutí už byl jen sotva znatelný test. Takže když vydržíš 14 dnů, už bude test spolehlivě ukazovat jestli to vyšlo nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
2.7.11 21:10
EE píše:
a za jak dlouho ti vyšel pozit.test?Já jen vím, že ten ovitrelle obsahuje hcg a nevim kdy vyprchá…

ahoj, mě vyprchal po 12 dnech od aplikace
jinak manžel měl super spermio, u mě žádný problém a IUI nevyšlo ani jedno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
316
2.7.11 22:06
EE píše:

Pozitivní test mi vyšel 10. den od početí (početí 2.11., pozitivní test 12.11.). Ale trochu jsi mě znejistěla, víš, že jsem vůbec nevěděla, že ovitrelle obsahuje hcg? Tak jestli to nebylo tím… Ale to je fuk, hlavně aby to vyšlo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
EE
61
2.7.11 22:18

Teď jsem někde četla, že za 10 dnu už by test neměl ovlivňovat..tak nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Luciasekba
27.5.13 13:19

IVI

V roce 2010 jsem byla na IVI, mám krásného kluka, v roce 2012 IVI též vyšlo, obojí na první pokud, akorát u druhého bylo mimi nemocné v 16tt nám umřelo, jsem 5.měsíců po potratu a znovu se snažíme přes IVI otěhotnět…už dvěmi úspěšnými pokusy vylepšuji statistiku, tak v úspěšnost věřím i potřetí-tento týden si budu píchat Ovitrelle, tak uvidíme

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex