Darování vajíček Brno - zkušenosti

Anonymní
1.7.11 21:16

Darování vajíček Brno

Ahoj holky, četla jsem a slyšela za poslední dobu tolik smutných příběhů,že sem se rozhodla a chci darovat vajička,tomu co si přeje miminko.Já sama mám 1,5 roční holčičku.
Jen o tom moc nevím,chci se zeptat,nevíte o nějakých dobrých stránkách na netu,kde se dočtu o postupu atd…
Taky se chci zeptat,kdo s tím máte zkušenosti,jestli je to bolestivá záležitost…
 Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
28294
1.7.11 21:20

Reprofit Brno.

Tady odkaz přímo pro dárkyně vajíček.

http://www.darkynevajicek.cz/

Já se tam léčím pro neplodnost, tak třeba moje stimulace i odebrání vajíček (pro moje účely a jako dárkyně to budeš mít stejné) byla v pohodě.

Po tom odebrání vajíček mě první den trochu bolel podbřišek, jinak pak už dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.7.11 21:36

Já se chystám na darování vajíček taky,ale momentálně nemužu,žila sem v cizině a mám tam do konce léta zdrav.pojištění,takže musím počkat,až budu pojištěná v Čr.
Moc se těším až někomu pomůžu,já sama mám 2.děti.

• Citovat
  • Upravit
mery.j
26.10.11 21:57

Doporučuju Reprogenesis v Brně, hezké prostředí, příjemný personál, a dávají nejvyšší odměnu, co jsem se tak ptala po známých.. takže můžu doporučit.. :-)

• Citovat
  • Upravit
Elen123
14.12.11 18:13

Odměna

Zdravím Mery. Jaká činí odměna za darování vajíček na klinice Reprogenesis? Díky moc.

• Citovat
  • Upravit
janibubi
2.1.12 13:17
  • Citovat
  • Upravit
mery.j
13.1.12 20:33

pokud vím, tak je to 20 tis. Jinde dávají 15-17, a když už to člověk dělá, tak ať z toho taky něco má ne :P

• Citovat
  • Upravit
Sammy28
16.1.12 14:50

Dárcovství vajíček

Ahoj, ráda bych se zeptala jakou zkušenost máte z ReproGenesis? Já jsem 1× darovala na Unice, ale teď jsem se rozhodla jít do ReproGenesis, protože rozhodně dávají větší odměnu, jsem studentka a tak se mi hodí každá korunka. Rozhodně tam mají velmi pěkné prostředí a všichni se ke mě chovali moc mile, zvlášť slečna Augustová a hlavně byla jsem moc překvapená, že většina sestřiček co jsem tady viděla jsem znala už z Unicy, takže moc nechápu ty tvoje řeči o nezkušeném týmu, protože už tam se ke mně chovali výborně a moje první darování proběho na jedničku… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
janelle
24.1.12 23:27

riziko

zdravím, pořád přemýšlím, jestli mám do toho jít nebo ne, je mi 26let a nemám děti, tedy zatím jsem já nechtěla, plánuji otěhotnět do dvou let.Ale chci se zeptat, je tam nějaké riziko, že potom neotěhotním? děkuji za odpověd

• Citovat
  • Upravit
Adela1994
6.2.12 16:54

?

Dobrý den chtěla jsem se zeptat,když mám čerstvých 18 let,jestli také můžu darovat vajíčko a pokud ho daruji jestli pak já můžu být v pozdější době těhotná? Děkuji za odpověď

• Citovat
  • Upravit
janelle
6.2.12 17:59

po 15.2. jdu na odběr krve a na konzultaci, tak ti dám vědět. tak mám strach, že pozdeji neotěhotním, ale sesřička mi říkala, že tam žádné riziko není.

• Citovat
  • Upravit
Adela1994
6.2.12 21:07

Pak se teda ozvi jo? Díky:)

• Citovat
  • Upravit
Sammy28
22.2.12 20:28

Ahoj holky, já se na to ptala a prý to nikdy nebylo prokázaný, že by darovaní vajíček mělo vliv na to když budu chtít bý později těhotná… :nevim: tak snad to bude v pohodě. :lol:

• Citovat
  • Upravit
lisbet
15.5.12 11:37

darování vajíček

Holky,já chtěla také zoufale pomoci.Je to už 10 let,stimulace,odběr všechno proběhlo Ok,ale asi 3 dny po odebrání se mi udělala cysta,která mi praskla.Byla to strašná bolest,myslela jsem,že je to můj konec.V nemocnici si mě ponechali 5 dnů.Cysty mě od té doby provází stále,prý je to důsledek mého dárcovství.To vám ale nikdo předem neřekne.Darovat ano,ale za jakou cenu,už bych do toho nešla,pokud by se nejednalo o někoho na kom mi moc záleží.Odměna 20 tisíc není nic proti zdravotním komplikacím.

• Citovat
  • Upravit
janibubi
30.5.12 08:57
@lisbet píše:
Holky,já chtěla také zoufale pomoci.Je to už 10 let,stimulace,odběr všechno proběhlo Ok,ale asi 3 dny po odebrání se mi udělala cysta,která mi praskla.Byla to strašná bolest,myslela jsem,že je to můj konec.V nemocnici si mě ponechali 5 dnů.Cysty mě od té doby provází stále,prý je to důsledek mého dárcovství.To vám ale nikdo předem neřekne.Darovat ano,ale za jakou cenu,už bych do toho nešla,pokud by se nejednalo o někoho na kom mi moc záleží.Odměna 20 tisíc není nic proti zdravotním komplikacím.

Tak to mi je moc líto!!!! :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí