Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Reprofit Brno.
Tady odkaz přímo pro dárkyně vajíček.
Já se tam léčím pro neplodnost, tak třeba moje stimulace i odebrání vajíček (pro moje účely a jako dárkyně to budeš mít stejné) byla v pohodě.
Po tom odebrání vajíček mě první den trochu bolel podbřišek, jinak pak už dobrý.
Já se chystám na darování vajíček taky,ale momentálně nemužu,žila sem v cizině a mám tam do konce léta zdrav.pojištění,takže musím počkat,až budu pojištěná v Čr.
Moc se těším až někomu pomůžu,já sama mám 2.děti.
Doporučuju Reprogenesis v Brně, hezké prostředí, příjemný personál, a dávají nejvyšší odměnu, co jsem se tak ptala po známých.. takže můžu doporučit.. ![]()
Zdravím Mery. Jaká činí odměna za darování vajíček na klinice Reprogenesis? Díky moc.
pokud vím, tak je to 20 tis. Jinde dávají 15-17, a když už to člověk dělá, tak ať z toho taky něco má ne ![]()
Ahoj, ráda bych se zeptala jakou zkušenost máte z ReproGenesis? Já jsem 1× darovala na Unice, ale teď jsem se rozhodla jít do ReproGenesis, protože rozhodně dávají větší odměnu, jsem studentka a tak se mi hodí každá korunka. Rozhodně tam mají velmi pěkné prostředí a všichni se ke mě chovali moc mile, zvlášť slečna Augustová a hlavně byla jsem moc překvapená, že většina sestřiček co jsem tady viděla jsem znala už z Unicy, takže moc nechápu ty tvoje řeči o nezkušeném týmu, protože už tam se ke mně chovali výborně a moje první darování proběho na jedničku… ![]()
zdravím, pořád přemýšlím, jestli mám do toho jít nebo ne, je mi 26let a nemám děti, tedy zatím jsem já nechtěla, plánuji otěhotnět do dvou let.Ale chci se zeptat, je tam nějaké riziko, že potom neotěhotním? děkuji za odpověd
Dobrý den chtěla jsem se zeptat,když mám čerstvých 18 let,jestli také můžu darovat vajíčko a pokud ho daruji jestli pak já můžu být v pozdější době těhotná? Děkuji za odpověď
po 15.2. jdu na odběr krve a na konzultaci, tak ti dám vědět. tak mám strach, že pozdeji neotěhotním, ale sesřička mi říkala, že tam žádné riziko není.
Ahoj holky, já se na to ptala a prý to nikdy nebylo prokázaný, že by darovaní vajíček mělo vliv na to když budu chtít bý později těhotná…
tak snad to bude v pohodě. ![]()
Holky,já chtěla také zoufale pomoci.Je to už 10 let,stimulace,odběr všechno proběhlo Ok,ale asi 3 dny po odebrání se mi udělala cysta,která mi praskla.Byla to strašná bolest,myslela jsem,že je to můj konec.V nemocnici si mě ponechali 5 dnů.Cysty mě od té doby provází stále,prý je to důsledek mého dárcovství.To vám ale nikdo předem neřekne.Darovat ano,ale za jakou cenu,už bych do toho nešla,pokud by se nejednalo o někoho na kom mi moc záleží.Odměna 20 tisíc není nic proti zdravotním komplikacím.
@lisbet píše:
Holky,já chtěla také zoufale pomoci.Je to už 10 let,stimulace,odběr všechno proběhlo Ok,ale asi 3 dny po odebrání se mi udělala cysta,která mi praskla.Byla to strašná bolest,myslela jsem,že je to můj konec.V nemocnici si mě ponechali 5 dnů.Cysty mě od té doby provází stále,prý je to důsledek mého dárcovství.To vám ale nikdo předem neřekne.Darovat ano,ale za jakou cenu,už bych do toho nešla,pokud by se nejednalo o někoho na kom mi moc záleží.Odměna 20 tisíc není nic proti zdravotním komplikacím.
Tak to mi je moc líto!!!! ![]()
Ahoj holky, četla jsem a slyšela za poslední dobu tolik smutných příběhů,že sem se rozhodla a chci darovat vajička,tomu co si přeje miminko.Já sama mám 1,5 roční holčičku.
Jen o tom moc nevím,chci se zeptat,nevíte o nějakých dobrých stránkách na netu,kde se dočtu o postupu atd…
Taky se chci zeptat,kdo s tím máte zkušenosti,jestli je to bolestivá záležitost…
Děkuji