Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj Holky,
chtela jsem se zeptat jake vysetreni jste podstoupili pred IVF? Byla jsem na KO a Dr. nam rekl,ze pokud se nepodari do podzimu pujdeme uz na IVF. Ale ja mam za sebou jen vstupni vysetreni krve, vysetrene trombofilni mutace a HSG.
Ahoj ![]()
já chodím do Gennetu v Liberci, dělali mi hormonální profil, hysteroskopii, genetiku a trombofilní mutace a manželovi spermiogram. Nevim, jak k tomu budou pristupovat, když už něco máš hotové, jestli to nebudou chtít zopáknout. ![]()
Každopádně držim pěsti, já už mám vyfasované hormony a jen čekám, až přijde MS a druhý den cyklu začnu stimulovat ![]()
Ahoj, já byla jen na KO a genetice, přítel spermiogram, po třech neúspěšných IUI nám navrhli IVF nebo laparku, tak jsme zkusili IVF, pokud by to nevyšlo, šla bych na další vyšetření, ale jak vydíš v podpisu nebylo potřeba ![]()
Držím pěstičky ať se taky brzo dočkáš
Ahojky,tak manža spermigram,já hormony a u obou genetika.Záleží na dost faktorech,co vám navrhnou vyšetřit.Další vyšetření byly v plánu,při nezdaru,ale již nebylo třeba ![]()
Tak mnoho ůspěchů,az IVF není třeba ![]()
Ahoj, nečetla jsem ostatní, ale pokud jsi po dvou zamlklých těhu, bude jistě vyšetřením které vás čeká genetika - mohl by být problém tam. Osobně jsem tato vyšetření nepodstupovala, takže blíž neporadím. Ale opakované zamlklé těhu bývají chybou v genetice.
Přeju hodně moc štěstí