Zázrak nebo špatný test?

74
5.7.11 13:25

zázrak nebo špatný test??

Čauky,v únoru byl přítel na spermiogrmu,který mu vyšel velmi špatně (minimum spermii a minimální pohyblivost)V dubnu přyšly závažné problemy v našem vztahu,hádky,mé stěhování a usmiřování.Problémy se táhly do půlky června,1 července jsem si udělala test a byl pozitivní.Nechápu to,dva roky jsme se snažili a nic.Je možné že za vsechno muže psychyka?Nebo je to jen špatný test?Stalo se to někomu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3999
5.7.11 13:27

No věřila bych tomu, že psychika hraje velkou roli a klidně se to mohlo povést, ale nejspolehlivější bude zajít si na krev a bude jistota :wink: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
5.7.11 13:29

Je to možné, zaměřila jsi se na něco jiného a najednou to šlo. Psychika je mocná čarodějka. Přeji hodně štěstí a ať je to tedy těhu :kytka: tedy doufám, že si to stále přeješ :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
5.7.11 13:33

Mam stoho strašně smíšené pocity.Stát se to před 3 měsící tak jsem nejštastnější na světě ale potom všem co se stalo…Mam strach že jsem se špatně rozhodla,že náš vztah už nikdy nebude ok a že zkazím život sobě i tomu miminku.Nad potratem neuvažuju jen mě sužují velké obavy :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3999
5.7.11 13:35

Tak třeba to byl takový zásah osudu, že prostě máte i nadále být spolu :wink: uvidíš, co z toho nakonec bude. Snad jste neměli nějaký extra vážný problém, který by Váš vztah mohl pokazit na dlouho :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
5.7.11 13:38

Měli,drahy si našel povyražení u mé kamaradky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
5.7.11 13:46

Nezáviděníhodná situace, těžko radit, teď musíte vy sami rozhodnout, jak to bude dál, jak moc je váš vztah silný, jestli jste schopní se přes to přenést, vše zvážit a vyřešit dřív než se malé narodí. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
5.7.11 13:51

Jo to vím,zatím se přes to přenášíme celkem statečně ale jak to bude dál ukaže jen čas :-? Přítel je nadšený jen ma pochybnosti jestli je to jeho ja se zase děsím toho jetli to neudělá znovu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
5.7.11 14:11

Můj manžel měl taky mizerný výsledky spermiogramu, podle doktorů šance na otěhotnění minimální… A co nevidět budeme mít druhý mimčo… :oops: :mrgreen: Takže možný to je. Nám bylo řečeno, že pokud se aspoň jedna dobrá najde, ta šance na otěhotnění tam jhe ( i když tehdy to spíš bylo utěšování té doktorky, co manželovi ty špatný výsledky říkala…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
5.7.11 14:16

já bych tomu taky věřila, psychika je mocná čarodějka a jakmile začneš myslet na něco jiného, ne na dítě, tak se to povede…tak držím palečky, aby jste si vztah upevnili a vše bylo ok…ale spíš to musí být pro Tebe hodně těžké, zvláš´t pokud to udělal s Tvojí kamarádkou, to jsi přišla i o ní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2311
5.7.11 14:24

Věřila bych tomu… Kamarádka se snažila 6let, její manžel měl fakt mizerný spermiogram a když to po 3 néúspěšných IVF vzdali tak otěhotněla spontánně a teď mají nádherou dcerušku, které bude za nedlouho 10 měsíců :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7267
5.7.11 15:02

byl jen na jednom spermiogramu? Memu manzelovi po prvnim spg rekli, ze neni moznost nejakeho vetsiho zlepseni a ze jedina cesta je IVF a vsechny deti co mame (viz metriky :lol: ) jsou pocaty prirozene a to treti dokonce omylem z jednoho nechranenyho sexu :lol: . Ale on mel dalsi spg daleko lepsi a s kazdym dalsim lepsi vysledek (byl asi 4×) , a to je taky vlastne zazrak :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3999
5.7.11 16:09

Tak to mě mrzí, že to je zrovna takový zážitek…to tedy sama nevím, co bych dělala, ale kvůli tomu maličkému bych se přes to snažila přenést a doufala, že se to nebude opakovat :-? a nevím teda, o čem on pochybuje, holt podle sebe soudím Tebe…? Každopádně držím palečky, ať to dopadne tak, jak má

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
5.7.11 16:12

„kmaradku“ neresim,strašně mi ubližil ale už asi nad tím nemá cenu přemýšlet.Hodně mě to zaskočilo,apsolutně jsem to nečekala,v podstatě tomu stale nemůžu uvěřit že se to povedlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
5.7.11 16:14

Ano byl jen jednou,taky mu doktorka říkala že jediná možnost je ivf.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí