Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Straki já jsem taky rozhodnutá u 2 IVF být doma, při prním jsem celou dobu chodila do práce, ale teď už to neudělám, hezky doma a odpočívat ![]()
Jaru, ![]()
Jessi, dobře děláš, že nic nevědí…
Já bych už příště taky mlčela… Snížila mi od září úvazek - ( dala jej jiné kolegyňce, která o něj ani nestojí )prý když tam nějakou dobu nebudu, tak jak by to jinak dělali
Ostatní holky mě na max. podporují, ale šéfi jsem včera řekla, že mně dodatečně mrzí moje upřímnost s plány na září, že mi to přišlo fér, aby o tom věděla, ale neměla jsem to dělat!
![]()
To je dobře, že jsi to řekla, alespoň tě ta nespravedlnost netíží na srdíčku.
Ahojky všem ![]()
dnes už mám svojí dávku km za sebou
![]()
Chci se zeptat: myslíte že můžu testovat po IUI už 11 den? vždycky jsem čekala do 14 dne.
Holky, já tak při 1.IVF chodila normálně do práce, zrovna mi vyšel i pracovní víkend, vozila jsem sebou tu příruční ledničku a vždy někde v autě mezi pacientama /jsem sestra v terénu/ vytáhla pero a píchla, většinou pozdě, jsem zrovna v 9 neměla čas … ![]()
Iki testnout můžeš, mě se ukázala // už 10.den po ET, ale když bude test jen s / nevadí, zkusíš to další den a ona ta druhá se prostě objeví, držím palce ![]()
Příspěvek upraven 14.07.11 v 14:53
Ahoj Ikino, teoreticky se na testech píše, že můžeš testovat už 10. DPO, ale nevím, abys nebyla zbytečně zklamaná, kdyby náhodou ještě nebylo nic vidět. Každopádně moc držím pěstičky ![]()
Straki, co ti na to řekla? Asi nic, můra jedna, viď.
Holky díky, zkusím … testů mám až moc
![]()
Já řeším taky otázku zda to říci v práci. Blbé je, že jsem v práci jediný zaměstnanec a tak to asi zavřou když tam nebudu. Ale svědomí mam čisté, protože když před 4 měsíci vyhodili kolegu, tak sem jim řekla že dítě chcem a plánujem a že můžu být těhotná za měsíc nebo za rok, že nevím
a souhlasili s tím
Toho IVF se strašně bojím, nevím co mě čeká
Říkala mi že si mám vybrat stimulaci (injekce), ale jak si mám neco vybrat když jdu na 1 IVF a vůbec nevím !!!
Ikino, na práci kašli,teď jsi důležitá ty
Dej vědět, co dělá testík ![]()
Šaru to jsi napsala hezky JE TO MŮRA!!! ![]()
Iki, z práce si hlavu nedělej, na tebe by taky nikdo nebral ohledy
To slyším prvně „vybrat si stimulaci“ - to by přece měli nabídnou oni - nebo?
To by ti měli sami poradit v CARu, co je pro tebe vhodné. Já třeba řekla, že nechci injekce na bázi z moči těhotných žen, bylo mi po tom špatně, tam mi navrhli Gonal, ale sama jsem si nic nevybírala. Gonal jsem měla i při 2. IVF a to samé bude i při 3.
Jen mi ještě přibyde sprej do nosu Synarel.
To si právě taky myslím. Co já vím, nejsem lékař a co si mám vybírat.
![]()
Jéé, Luci, ty se budeš vdávat
A kdypak?
Jej, holky, vy se máte, já tvrdnu v práci. Dneska to vidím zase do 5 jako včera, musím udělat nějaké překlady
U nás to ví jen moje mamka a vedoucí, před ostatními to tajíme. Když jsem nemocná, tak s močákem, ostatním to může být putna, co podstupujeme.