IVF srpen – září 2011

• Fotoalbum (51)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Saraher79
14.7.11 13:47

Jéé, Luci, ty se budeš vdávat :-) A kdypak?
Jej, holky, vy se máte, já tvrdnu v práci. Dneska to vidím zase do 5 jako včera, musím udělat nějaké překlady :-(
U nás to ví jen moje mamka a vedoucí, před ostatními to tajíme. Když jsem nemocná, tak s močákem, ostatním to může být putna, co podstupujeme.

• Citovat
  • Upravit
4865
14.7.11 13:48

Straki já jsem taky rozhodnutá u 2 IVF být doma, při prním jsem celou dobu chodila do práce, ale teď už to neudělám, hezky doma a odpočívat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2832
14.7.11 14:24

Jaru, :palec:

Jessi, dobře děláš, že nic nevědí… :palec: Já bych už příště taky mlčela… Snížila mi od září úvazek - ( dala jej jiné kolegyňce, která o něj ani nestojí )prý když tam nějakou dobu nebudu, tak jak by to jinak dělali :pocitac: Ostatní holky mě na max. podporují, ale šéfi jsem včera řekla, že mně dodatečně mrzí moje upřímnost s plány na září, že mi to přišlo fér, aby o tom věděla, ale neměla jsem to dělat! :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4865
14.7.11 14:41

To je dobře, že jsi to řekla, alespoň tě ta nespravedlnost netíží na srdíčku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5198
14.7.11 14:44

Ahojky všem :lol:
dnes už mám svojí dávku km za sebou :-D :-D :-D
Chci se zeptat: myslíte že můžu testovat po IUI už 11 den? vždycky jsem čekala do 14 dne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3204
14.7.11 14:52

Holky, já tak při 1.IVF chodila normálně do práce, zrovna mi vyšel i pracovní víkend, vozila jsem sebou tu příruční ledničku a vždy někde v autě mezi pacientama /jsem sestra v terénu/ vytáhla pero a píchla, většinou pozdě, jsem zrovna v 9 neměla čas … :lol:
Iki testnout můžeš, mě se ukázala // už 10.den po ET, ale když bude test jen s / nevadí, zkusíš to další den a ona ta druhá se prostě objeví, držím palce :palec:

Příspěvek upraven 14.07.11 v 14:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Saraher79
14.7.11 14:52

Ahoj Ikino, teoreticky se na testech píše, že můžeš testovat už 10. DPO, ale nevím, abys nebyla zbytečně zklamaná, kdyby náhodou ještě nebylo nic vidět. Každopádně moc držím pěstičky :palec:
Straki, co ti na to řekla? Asi nic, můra jedna, viď.

• Citovat
  • Upravit
5198
14.7.11 14:57

Holky díky, zkusím … testů mám až moc :-D :-D :-D
Já řeším taky otázku zda to říci v práci. Blbé je, že jsem v práci jediný zaměstnanec a tak to asi zavřou když tam nebudu. Ale svědomí mam čisté, protože když před 4 měsíci vyhodili kolegu, tak sem jim řekla že dítě chcem a plánujem a že můžu být těhotná za měsíc nebo za rok, že nevím :-) :-) a souhlasili s tím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5198
14.7.11 15:01

Toho IVF se strašně bojím, nevím co mě čeká :pocitac: :pocitac: Říkala mi že si mám vybrat stimulaci (injekce), ale jak si mám neco vybrat když jdu na 1 IVF a vůbec nevím !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Saraher79
14.7.11 15:02

Ikino, na práci kašli,teď jsi důležitá ty :-) Dej vědět, co dělá testík :palec:

• Citovat
  • Upravit
4865
14.7.11 15:02

Šaru to jsi napsala hezky JE TO MŮRA!!! :pankac:
Iki, z práce si hlavu nedělej, na tebe by taky nikdo nebral ohledy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4865
14.7.11 15:03

To slyším prvně „vybrat si stimulaci“ - to by přece měli nabídnou oni - nebo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Saraher79
14.7.11 15:04

To by ti měli sami poradit v CARu, co je pro tebe vhodné. Já třeba řekla, že nechci injekce na bázi z moči těhotných žen, bylo mi po tom špatně, tam mi navrhli Gonal, ale sama jsem si nic nevybírala. Gonal jsem měla i při 2. IVF a to samé bude i při 3. :-) Jen mi ještě přibyde sprej do nosu Synarel.

• Citovat
  • Upravit
5198
14.7.11 15:05

To si právě taky myslím. Co já vím, nejsem lékař a co si mám vybírat. :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5198
14.7.11 15:07

Jdu tam v pondělí, tak to bude zase sranda :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie