IVF srpen – září 2011

• Fotoalbum (51)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2832
14.7.11 21:55

Honey, díky… :hug:

Holky, brobrou, jdu za manžílkem na film… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2832
14.7.11 21:57

Jo, zapomněla jsem… Ano, stimulku začínáme na začátku září, tak snad… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3204
14.7.11 21:59

Dobrou noc děvčátka :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nika Shams
15.7.11 06:44

Ahoj, zdravím všechny a budu ráda, když mě vezmete mezi sebe. 1.IVF mě čeká v září, když vše dobře dopadne. Všem krásný den :-D

• Citovat
  • Upravit
2832
15.7.11 07:30

Dobré ránko děvčátka… :mavam:

Niki, vítej… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4865
15.7.11 07:38

Straki :mavam:
jak to, že ještě nejsi v posteli? ty nemáš dovolenou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nika Shams
15.7.11 07:38

Díky a vítám :-) Tak taky v září? Mám za sebou teprve odběr krve, až přijede manžel (není teď v Čechách), tak čeká odběr jeho, a to všeho :-) Takže 5.9. by mělo být vše hotovo a pak začneme stimulovat… 8-o

• Citovat
  • Upravit
9303
15.7.11 07:41

Dobré ráno :mavam:
Niki, vítej :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nika Shams
15.7.11 07:46

:mavam: :-D
děkuju :-) Hezké ráno a celý den.

• Citovat
  • Upravit
9303
15.7.11 07:49

Honey, díky za odpověď. Teda máte to celkem složité, tak držím pěsti, ať to vyjde hned napoprvé :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2832
15.7.11 07:56

Ahoj Jaru, mám to nějak domotané… :zed: Když jdu do práce, tak se nemůžu vykopat z postele a když spát můžu, tak nic… :zed: Ale ještě mě čeká úklid naší ložnice, takže mně nějaká ta hodinka příjde k dobru. Když se tam tak rozhlédnu, tak tuším po kom ten náš rošťák má vztah k pořádku!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ne, není to až taková hrůza, ale taky si tam zobnu… Chci probrat skříně :cert: Jinak odpo valíme za malým a za dědou na chalupu, takže musím hnout kostrou… :dance: :dance: :dance:

Niki, tak to jsme na tom stejně… :palec: Já bych měla se stimulací začít první týden v září, snad. Z podpisu koukám, že si se v životě nenudila! Tři děti… To je paráda!!! Kolik jim je??? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nika Shams
15.7.11 08:07

Straki, nenudila a nenudím :-D Dětem je 19, 17, a skoro 12 le. Jsou ton zlatíčka a nemám s nima téměř žádný problémy :-)
Takže budeme stimulovat cca stejně? To je fajn :-) Kam chodíš? Já jsem v Praze v Podolí.
Budu muset taky vylézt z postele a něco dělat…a od 12 jsem v práci :-? Tak šup šup, jde se na to :-) Krásný den :kytka:

• Citovat
  • Upravit
2832
15.7.11 08:21

Niki, to je paráda, když můžeš říct, že nemáš s dětmi žádný problém… :palec: Náš malý je opravdu rošťák!!! :pankac: Móóóc jsem si přála holčičku ( i když u prvního je to téměř jedno ) a když mně řekli, že to bude kluk, tak jsem prohlásila, TAK AŤ JE TO ALE POŘÁDNÝ ROŠŤÁK!!! A mám to… :palec: Když se teď rozčiluji, tak mně manžílek má slova připomíná! Už jsem to kolikrát odvolávala, ale nějak to nezabírá!!! Ať ho furt jen nenatírám ( chudák, musí škytat ) - vyvádí spoustu klukovin, ale jinak má strašně hodné srdíčko a to je snad nejdůležitější!!! :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Saraher79
15.7.11 09:31

Dobré ráno holky :mavam:
Ellis ahooj.
Posílám pro inspiraci :-) Minulý týden jsme byli ve Slovinsku a jen doporučuju. Létalo tam spoustu čápů :-)

• Citovat
  • Upravit
Saraher79
15.7.11 09:32

a

Příspěvek upraven 15.07.11 v 09:36

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat