Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Jo, zapomněla jsem… Ano, stimulku začínáme na začátku září, tak snad… ![]()
Ahoj, zdravím všechny a budu ráda, když mě vezmete mezi sebe. 1.IVF mě čeká v září, když vše dobře dopadne. Všem krásný den ![]()
Straki ![]()
jak to, že ještě nejsi v posteli? ty nemáš dovolenou?
Díky a vítám
Tak taky v září? Mám za sebou teprve odběr krve, až přijede manžel (není teď v Čechách), tak čeká odběr jeho, a to všeho
Takže 5.9. by mělo být vše hotovo a pak začneme stimulovat… ![]()
Honey, díky za odpověď. Teda máte to celkem složité, tak držím pěsti, ať to vyjde hned napoprvé ![]()
Ahoj Jaru, mám to nějak domotané…
Když jdu do práce, tak se nemůžu vykopat z postele a když spát můžu, tak nic…
Ale ještě mě čeká úklid naší ložnice, takže mně nějaká ta hodinka příjde k dobru. Když se tam tak rozhlédnu, tak tuším po kom ten náš rošťák má vztah k pořádku!!!
Ne, není to až taková hrůza, ale taky si tam zobnu… Chci probrat skříně
Jinak odpo valíme za malým a za dědou na chalupu, takže musím hnout kostrou…
![]()
Niki, tak to jsme na tom stejně…
Já bych měla se stimulací začít první týden v září, snad. Z podpisu koukám, že si se v životě nenudila! Tři děti… To je paráda!!! Kolik jim je??? ![]()
Straki, nenudila a nenudím
Dětem je 19, 17, a skoro 12 le. Jsou ton zlatíčka a nemám s nima téměř žádný problémy ![]()
Takže budeme stimulovat cca stejně? To je fajn
Kam chodíš? Já jsem v Praze v Podolí.
Budu muset taky vylézt z postele a něco dělat…a od 12 jsem v práci
Tak šup šup, jde se na to
Krásný den ![]()
Niki, to je paráda, když můžeš říct, že nemáš s dětmi žádný problém…
Náš malý je opravdu rošťák!!!
Móóóc jsem si přála holčičku ( i když u prvního je to téměř jedno ) a když mně řekli, že to bude kluk, tak jsem prohlásila, TAK AŤ JE TO ALE POŘÁDNÝ ROŠŤÁK!!! A mám to…
Když se teď rozčiluji, tak mně manžílek má slova připomíná! Už jsem to kolikrát odvolávala, ale nějak to nezabírá!!! Ať ho furt jen nenatírám ( chudák, musí škytat ) - vyvádí spoustu klukovin, ale jinak má strašně hodné srdíčko a to je snad nejdůležitější!!!
![]()
Dobré ráno holky ![]()
Ellis ahooj.
Posílám pro inspiraci
Minulý týden jsme byli ve Slovinsku a jen doporučuju. Létalo tam spoustu čápů ![]()