Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Moni, ty ceny jen srovnávám, na jiné diskusi jedna holka dala odkaz na stránky , kde je napsáno kolik by měl pacient doplácen za jaký lék a např. u pregnylu tam je 0 a já doplácela 130Kč ![]()
Stejně bych jinam nešla, alespoň zatím né, jsem tam spokojená a doufám, že to tak i zůstane
a peníze zatím máme ![]()
Ladun ![]()
je mi moc líto, že KET nevyšel
Žádanku na imuno ti může napsat tvůj gynekolog, nebo obvoďák, tak třeba někdo z nich bude mít rozum a žádanku ti dá.
a pak v říjnu se určo zadaří ![]()
Krásné ráno všem ![]()
Straki, děti musí normálně zlobit, to je úplně v pořádku ![]()
Nemysli, taky jsem si s nima užívala, hlavně, když byly malí. Myslela jsem starosti typu drogy, alkohol, záškoláctví atp. Jasně, že prošli a část ještě prochází hormonálními ataky puberty, ale v normě ![]()
Všem nádherný víkend ![]()
ahoj holky,
můžu se přidat? máme za sebou první neúspěšné IVF a v září nebo říjnu chceme jít na další pokus ![]()
babulka01 píše:
Glumbi, ahooooooooooooooj. Jak je???
baul
je už fajn, jak jste psaly vedle, otrkala jsem se z toho a chci jít na další pokus
co u vás?
Já jsem v pohodě, my se i pokoušíme normálně, tak uvidíme. Dělala jsem si testík, protože mě bolely dost zuby tento týden a žrala jsem ibalgin, tak jestli náhodou, abych něco nezapinkala, ale bylo sněhobílo samozřejmě.
Po potratu mi ještě nedorazila ani ms, mrcha jedna. Jsme objednaní na 4.9. do CARu, tak uvidíme, možná zkusíme nejdříve IUI.
já jsem dneska taky testila…sice jsem ms dostala, ale je to jen slabounký špinění…a samozřejmě taky sněhobílo…my objednaní nejsme, jdeme do novýho car a doktorka má dovolenou do konce měsíce…tak uvidíme jestli stihneme ms začátkem září nebo až tu druhou…máte fajn že můžete zkusit IUI u nás by nemělo význam
Jen léky vyšly na 5000- nevím na kolik by vyšly u minimální stimulace, pak jsem platila ICSI u nás mají jednotnou částku 15000, oplodní všechny vajíčka, nemáme sazbu od embrya, já měla 15 vajíček, vhodných k oplodnění 13, v té částce je i narkóza atd.
Jaru, ty ceny se fakt dost liší, jen asi za léky si to nemůžou o moc zvedat. U nás je ISCI jednotná cena 7800kč, PK 3300kč, zmražení a uchování na 1rok 3500kč.
Docela by mě zajímalo, kolik stojí PISCI, asi bych si ho při 2.IVF dala, manža měl špatnou morfo a to byl zřejmně i důvod toho, že se mimísek přestal vyvíjet, i když embryo prý bylo ukázkový ![]()
Honey
- já měla dlouhý protokol
Ladun, můj doktor v CARu mi hned na první schůzce po neúspěšném 1 IVF vypsala žádanky na genetiku a imuno, tak nechápu, proč to má být někde problém ![]()
Kaďule, taky mi při transféru chválili embryjka, jaký jsem hezký a
, když jsem pak byla na kontrole, tak mi říkali, že to je příroda, kolikrát transferují embryjka špatný kvality a ty se chytí a pak transférují ty ukázkové a nic
musíme to vydržet, než se dostaneme k cíli ![]()
holky, tak v caru kde jsme byli na prvním pokusu my tak stojí picsi 2-10 oocytů 13.000kč a tam kam jdeme ted tak u 3-10 oocytů 18.000kč ![]()