IVF srpen – září 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9303
16.7.11 09:42

Moni, ty ceny jen srovnávám, na jiné diskusi jedna holka dala odkaz na stránky , kde je napsáno kolik by měl pacient doplácen za jaký lék a např. u pregnylu tam je 0 a já doplácela 130Kč :nevim:
Stejně bych jinam nešla, alespoň zatím né, jsem tam spokojená a doufám, že to tak i zůstane :lol: a peníze zatím máme :pankac:

http://www.mzcr.cz/leky.aspx?naz=

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9303
16.7.11 09:48

Ladun :mavam:
je mi moc líto, že KET nevyšel :hug: Žádanku na imuno ti může napsat tvůj gynekolog, nebo obvoďák, tak třeba někdo z nich bude mít rozum a žádanku ti dá. :palec: a pak v říjnu se určo zadaří :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3204
16.7.11 09:51

Ladunko ahooooooj :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6540
16.7.11 10:03

Kádi :mavam: :hug:
co dceruška, jak prožíváte prázdniny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nika Shams
16.7.11 10:24

Krásné ráno všem :-)
Straki, děti musí normálně zlobit, to je úplně v pořádku :-)
Nemysli, taky jsem si s nima užívala, hlavně, když byly malí. Myslela jsem starosti typu drogy, alkohol, záškoláctví atp. Jasně, že prošli a část ještě prochází hormonálními ataky puberty, ale v normě :lol:
Všem nádherný víkend :kytka:

• Citovat
  • Upravit
1787
16.7.11 11:10

ahoj holky,
můžu se přidat? máme za sebou první neúspěšné IVF a v září nebo říjnu chceme jít na další pokus :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22203
16.7.11 11:12

Glumbi, ahooooooooooooooj. Jak je??? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1787
16.7.11 11:15
babulka01 píše:
Glumbi, ahooooooooooooooj. Jak je??? :mavam:

baul :hug: je už fajn, jak jste psaly vedle, otrkala jsem se z toho a chci jít na další pokus :mrgreen: co u vás?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22203
16.7.11 11:20

Já jsem v pohodě, my se i pokoušíme normálně, tak uvidíme. Dělala jsem si testík, protože mě bolely dost zuby tento týden a žrala jsem ibalgin, tak jestli náhodou, abych něco nezapinkala, ale bylo sněhobílo samozřejmě. :-? Po potratu mi ještě nedorazila ani ms, mrcha jedna. Jsme objednaní na 4.9. do CARu, tak uvidíme, možná zkusíme nejdříve IUI.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1787
16.7.11 11:31

já jsem dneska taky testila…sice jsem ms dostala, ale je to jen slabounký špinění…a samozřejmě taky sněhobílo…my objednaní nejsme, jdeme do novýho car a doktorka má dovolenou do konce měsíce…tak uvidíme jestli stihneme ms začátkem září nebo až tu druhou…máte fajn že můžete zkusit IUI u nás by nemělo význam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4865
16.7.11 11:53

Jen léky vyšly na 5000- nevím na kolik by vyšly u minimální stimulace, pak jsem platila ICSI u nás mají jednotnou částku 15000, oplodní všechny vajíčka, nemáme sazbu od embrya, já měla 15 vajíček, vhodných k oplodnění 13, v té částce je i narkóza atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3204
16.7.11 11:58

Jaru, ty ceny se fakt dost liší, jen asi za léky si to nemůžou o moc zvedat. U nás je ISCI jednotná cena 7800kč, PK 3300kč, zmražení a uchování na 1rok 3500kč.
Docela by mě zajímalo, kolik stojí PISCI, asi bych si ho při 2.IVF dala, manža měl špatnou morfo a to byl zřejmně i důvod toho, že se mimísek přestal vyvíjet, i když embryo prý bylo ukázkový :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4865
16.7.11 11:59

Honey :mavam: - já měla dlouhý protokol
Ladun, můj doktor v CARu mi hned na první schůzce po neúspěšném 1 IVF vypsala žádanky na genetiku a imuno, tak nechápu, proč to má být někde problém :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4865
16.7.11 12:03

Kaďule, taky mi při transféru chválili embryjka, jaký jsem hezký a :zed: , když jsem pak byla na kontrole, tak mi říkali, že to je příroda, kolikrát transferují embryjka špatný kvality a ty se chytí a pak transférují ty ukázkové a nic
musíme to vydržet, než se dostaneme k cíli :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1787
16.7.11 12:23

holky, tak v caru kde jsme byli na prvním pokusu my tak stojí picsi 2-10 oocytů 13.000kč a tam kam jdeme ted tak u 3-10 oocytů 18.000kč :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí