Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Zdravim vsechny ![]()
Jaru
, muzu se zeptat jak dlouho jsi mela tu prvni (predstimulacni) fazi a jak to u tebe probihalo(tady tomu rikaji down regulation). Dnes mi byly doruceny leky, mam Synarel (nosni kapky) and pak Gonal F na stimulaci. Tu mam zacit kolen 4.8. Na vyvolani ovulace mam Ovitrelle. Diky
!
já začínala 1.4 injekce decapeptyl, od 16.4 jsem k tomu měla injekce menopuru, 3 dny před opu doxybene (antibiotika) a polymax čípky na dezinfekci, 36 hodin před opu Pregnyl, po opu 29.4. jsem měla injekce agolutinu a ziboru a k tomu jsem brala estrofem a samozřejmě pořád listovku
Jaru, Tys teda toho měla, celou lékárnu ![]()
O té listovce Vám to někdo řekl? Mě až na 1.UTZ, to bylo měsíc po ET, vůbec jsem to nevěděla. Za to od té doby ji beru stále a hned tak nevysadím ![]()
Jojo, proto jsem se nedivila, že doplácím tolik za léky. Listovku mi nasadili v centru. Také ji pořád beru, měla jsem ji vysadit jen před immuno testy.
předepisují mi acidum folicum, to je asi samotná listovka, dostala jsem na ní recepty do zásoby, než půjdu znovu na podzim na IVF
Jaru, ještě mi poraď, my chceme zkusit po MS jestli to půjde přirozeně, a kdyby to náhodou vyšlo, mám začít hned užívat utrogestan?
Ahoj holky jestli vám to nebude vadit rada bych se tady k vám přidala já mam diskuzi ivf červen-červenec 2011 ale nějak se mi to zpozdilo takže počítám stim že začnu nějak v srpnu no doufám v to..........
V pondělí jsi jdu pro testy z genetiky tak doufám, že bude VŠE v pořádku ![]()
Dobré ránko všem ![]()
Vítej Minko
taky čekám na výsledky genetiky. Snad příští týden už budou.
Káďule, utrogestan se užívá až po ovulaci, pokud použiješ od začátku cyklu, tak ovulaci blokuje.
Ahoj holky ![]()
Vítám nováčky ![]()
Jaru, jaký obsah listovky ti předepsali?
Minko, tak doufám, že začneme spolu, taky bych měla začít v srpnu, jestli mi zase nenajdou cystu, ale doufám, že né ![]()
Dobré ráno holky ![]()
Sári, já myslela, kdyby se náhodou zadařilo přirozeně, když se říká, že po revizi to jde s otěhu dobře, jestli bych měla začít zavádět utrouš, když pomáhá udržet těhu, zbyla mi krabička a půl ![]()
Ahoj, holky, já si kupuju Femibion 800, je to listovka a jsou tam i jiné vitamínky. ![]()
Minko
, tak jsi nás našla. ![]()
Káďule, s tím utroušem bych se asi nejspíše poradila s dr. ![]()
Ahoj holky ![]()
Kaďule,s tím utroušem taky nevím podle mě je to to samé jako agolutin a to se nasazuje až po ET, takže jak říká šárka po ovulaci - nebo?
jesse mám předepsanou listovku 10 mg
a teď musím rychle uvařit a znovu utíkat pracovat na byt ![]()
ahojky, rada bych se taky pridala. ja uz teda pristi tyden zacinam stimulovat. Gonalem. takze ted cekam na MS. stimuluju od 2DC kratky protokol s antagonisty. jinak vse o me v podpisu