IVF srpen – září 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11
16.7.11 16:48

Zdravim vsechny :kytka:

Jaru :mavam: , muzu se zeptat jak dlouho jsi mela tu prvni (predstimulacni) fazi a jak to u tebe probihalo(tady tomu rikaji down regulation). Dnes mi byly doruceny leky, mam Synarel (nosni kapky) and pak Gonal F na stimulaci. Tu mam zacit kolen 4.8. Na vyvolani ovulace mam Ovitrelle. Diky :-) !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4865
16.7.11 16:53

já začínala 1.4 injekce decapeptyl, od 16.4 jsem k tomu měla injekce menopuru, 3 dny před opu doxybene (antibiotika) a polymax čípky na dezinfekci, 36 hodin před opu Pregnyl, po opu 29.4. jsem měla injekce agolutinu a ziboru a k tomu jsem brala estrofem a samozřejmě pořád listovku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3204
16.7.11 17:05

Jaru, Tys teda toho měla, celou lékárnu :zed:
O té listovce Vám to někdo řekl? Mě až na 1.UTZ, to bylo měsíc po ET, vůbec jsem to nevěděla. Za to od té doby ji beru stále a hned tak nevysadím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4865
16.7.11 17:18

Jojo, proto jsem se nedivila, že doplácím tolik za léky. Listovku mi nasadili v centru. Také ji pořád beru, měla jsem ji vysadit jen před immuno testy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3204
16.7.11 17:22

Abereš holou listovku nebo femibion?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4865
16.7.11 17:25

předepisují mi acidum folicum, to je asi samotná listovka, dostala jsem na ní recepty do zásoby, než půjdu znovu na podzim na IVF

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3204
16.7.11 17:30

Jaru, ještě mi poraď, my chceme zkusit po MS jestli to půjde přirozeně, a kdyby to náhodou vyšlo, mám začít hned užívat utrogestan?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5934
16.7.11 23:32

Ahoj holky jestli vám to nebude vadit rada bych se tady k vám přidala já mam diskuzi ivf červen-červenec 2011 ale nějak se mi to zpozdilo takže počítám stim že začnu nějak v srpnu no doufám v to..........
V pondělí jsi jdu pro testy z genetiky tak doufám, že bude VŠE v pořádku :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nika Shams
17.7.11 07:53

Krásnou neděli všem :-)

• Citovat
  • Upravit
Saraher79
17.7.11 08:00

Dobré ránko všem :mavam:
Vítej Minko :mavam: taky čekám na výsledky genetiky. Snad příští týden už budou.
Káďule, utrogestan se užívá až po ovulaci, pokud použiješ od začátku cyklu, tak ovulaci blokuje.

• Citovat
  • Upravit
9303
17.7.11 09:50

Ahoj holky :mavam:
Vítám nováčky :kytka:

Jaru, jaký obsah listovky ti předepsali?

Minko, tak doufám, že začneme spolu, taky bych měla začít v srpnu, jestli mi zase nenajdou cystu, ale doufám, že né :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3204
17.7.11 10:03

Dobré ráno holky :mavam:

Sári, já myslela, kdyby se náhodou zadařilo přirozeně, když se říká, že po revizi to jde s otěhu dobře, jestli bych měla začít zavádět utrouš, když pomáhá udržet těhu, zbyla mi krabička a půl :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22203
17.7.11 11:05

Ahoj, holky, já si kupuju Femibion 800, je to listovka a jsou tam i jiné vitamínky. :wink:

Minko :mavam: , tak jsi nás našla. :mrgreen:

Káďule, s tím utroušem bych se asi nejspíše poradila s dr. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4865
17.7.11 11:28

Ahoj holky :mavam:
Kaďule,s tím utroušem taky nevím podle mě je to to samé jako agolutin a to se nasazuje až po ET, takže jak říká šárka po ovulaci - nebo?

jesse mám předepsanou listovku 10 mg

a teď musím rychle uvařit a znovu utíkat pracovat na byt :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8743
17.7.11 12:40

ahojky, rada bych se taky pridala. ja uz teda pristi tyden zacinam stimulovat. Gonalem. takze ted cekam na MS. stimuluju od 2DC kratky protokol s antagonisty. jinak vse o me v podpisu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí