Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Káďule píše:
Luci, já měla Prednison od 2.DC až do pozitivního krevního testu 14dní po ET, pak hned vysadit, když tělo embryo přijalo, ale je možné, když máš ještě další přidružený problém, nechají Ti slabou dávku i v těhu, to už je na DR, musíme jim věřit a všechno dobře dopadneTeri, já šla do IVF tak nějak v klidu, dceru už mám, tak když to nevyjde, nic se neděje. Ale ono to vyšlo a já byla najednou tak strašně šťastná, i manžel zářil na dálku, ale od chvíle, kdy mi řekli, že se mimi přestalo vyvíjet a musím na revizi, nepřeju si nic jinýho, než být zase těhotná, ale mám zároveň hrozný strach, že to nedopadne, nebo dopadne a špatně … no je ze mě magor
![]()
![]()
jakej magor,takhle nám tady šibe asi všem,hold jsme tady všechny holky bláznivý
![]()
Tyhle pochybnosti a strach máme každá,patří to k tomu.
Uvidíš,že tentokrát to klapne,doktoři si poradí a tentokrát to vyjde a ty se budeš moct opět radovat.
![]()
Ká´dul to klapne. ja bohuzel ditko jeste nemam, takze bych si prala, aby to klaplo taky a ja zazila vubec ten pocit byt tehu. jdu do prace, tak papa
Térouš píše:
Ká´dul to klapne. ja bohuzel ditko jeste nemam, takze bych si prala, aby to klaplo taky a ja zazila vubec ten pocit byt tehu. jdu do prace, tak papa
Terez,pa a ať to utíká. ![]()
Ahoj holky
Vy jste toho tady zas napsaly.Já píchala první den cyklu a OPU byla 13DC.
Kaďule to je pravda, šibe nám všem, já taky už dopředu blázním, že to nevyjde
![]()
luca22 píše:
Kaďul,můžu dotaz,vy jste měli IVF se vším?PK,ICSI,…?
Jo jo, PK i ISCI a zamražení 3embryí. Ale jsou i další možnosti zvýšit úspěch IVF - PISCI, AH, PGD … ale také to zvýší cenu za celé IVF a něco ani třeba nepotřebujeme, je to individualní.
ahoj holky ![]()
Kačí
my jsme na dovolené ještě nebyli…a vzhledem k tomu, že se musíme stěhovat, tak žádná velkolepá dovča nebude, pojedem jen na nějakej last koncem srpna. dneska jsem nás objednala na 23.8 do caru, přestím ještě asi uděláme imuno, to je jediný co nám chybí ![]()
je fakt, že je nás tady dost už od dubna…ale teď už to vyjít musí ![]()
Ahojky všem
![]()
holky chci se zeptat, jak rychle jsou výsledky z krve na HCG? je to na počkání?
Glumbi
já myslela že už máš po dovči.kam se stěhujete?My byli minulý týden na genetice,čekáme n výsledek.
Luci
jak dopadl píchanec asi v poho s Gonalem ![]()
ikina píše:
Ahojky všem![]()
![]()
holky chci se zeptat, jak rychle jsou výsledky z krve na HCG? je to na počkání?
Iki, výsledky HCG by měly být hotový do 2hodin od odběru, v CARech se chodí ráno a po poledni Ti zavolají, já byla jednou sama v laboratoři a za 2 hodky jsem si volala o výsledek ![]()