Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
babulka01 píše:
Vanilkoo, to je mi moc líto.![]()
Vítej tady u nás.Já nevím s tím prednisonem, já jsem totiž ještě asi 4 kg shodila.
no to buď ráda,já se všude jen dočítám jak po něm každá druhá přibrala. ![]()
Kači, já už přesně nevím, ale myslím, že jsem ho začala brát už od stimulky, fakt nevím. A já mám teď 117 kg, bohužel, váha jde už zase nahoru. Asi budu muset zpátky na nemocenskou nebo co, co jsem v práci, zase jsem přibrala, kruci. Když jsem byla doma a jenom jedla a ležela a nic nedělala, tak jsem hubla, divná to věc.
To budou určitě ty stresy v práci.
babulka01 píše:
Kači, já už přesně nevím, ale myslím, že jsem ho začala brát už od stimulky, fakt nevím. A já mám teď 117 kg, bohužel, váha jde už zase nahoru. Asi budu muset zpátky na nemocenskou nebo co, co jsem v práci, zase jsem přibrala, kruci. Když jsem byla doma a jenom jedla a ležela a nic nedělala, tak jsem hubla, divná to věc.![]()
![]()
To budou určitě ty stresy v práci.
no to asi jo,každá to máme jinak.Já když jsem ve stresu hubnu a ségra,ta když je ve stresu tak naopak přibírá.Takže to máš asi opravdu ze stresu z práce. ![]()
Holky díky za přivítání ![]()
Jinak k tomu Prednisonu, já jsem ho taky začala brát od začátku stimulky. A celkově jsem tedy po té hormonální smršti přibrala. Budu muset vytáhnout brusle ![]()
vanilko:
další z června
v září jdeš na KET nebo budeš stimulovat?
Já taky po stimulce přibrala.
Glumbi,fakt se posouváme měsíc po měsíci ![]()
Ahojky holky.
Vítám novou spolubojovnici ![]()
Dneska v práci to byla šílená nuda, myslela jsem, že tam jsem celou věčnost
.
Začínajícím stomulantkam držím palce, ať vše probíhá bez komplikací.
Všechny ostatní zdravím. ![]()
Ahoj holky…
jestli vám to nevadí, přidala bych se k vám…
Na pár diskuzích už jsem byla, ale ta první z IUI nevyšla, protože jdem na IVF…na IVF se holky znají už déle, tak se mnou moc nekomunikovaly, nebo jo, ale nějak méně…
Dlouho jsem si s nikým nepsala, protože jsem nějak neměla náladu, divné pocity a tak.
Začala jsem číst vaši diskuzi, ale píšete jako draci, tak jsem skončila na 6 a dál nečetla, protože na to nemám sílu.
Vlastně jsem chtěla poprosit nějakou zkušenou snažilku, aby mi poradila, co mě čeká. S lékařem jsem domluvená na 17DC a vůbec nevím, co bude…
P:S: jak mám přidat příspěvek, aniž bych dala odpovědět na nějaký příspěvek. Nejsem technický typ ![]()
Předem děkuju za reakce a těším se snad na spřízněnou komunikaci
Luci
Jméno píše:
Ahoj holky…
Na pár diskuzích už jsem byla, ale ta první z IUI nevyšla, protože jdem na IVF…na IVF se holky znají už déle, tak se mnou moc nekomunikovaly, nebo jo, ale nějak méně…
Dlouho jsem si s nikým nepsala, protože jsem nějak neměla náladu, divné pocity a tak.
Začala jsem číst vaši diskuzi, ale píšete jako draci, tak jsem skončila na 6 a dál nečetla, protože na to nemám sílu.Vlastně jsem chtěla poprosit nějakou zkušenou snažilku, aby mi poradila, co mě čeká. S lékařem jsem domluvená na 17DC a vůbec nevím, co bude…
P:S: jak mám přidat příspěvek, aniž bych dala odpovědět na nějaký příspěvek. Nejsem technický typ
Předem děkuju za reakce a těším se snad na spřízněnou komunikaciLuci
Ahojky,
ohledně IVF nejsem zkušená ale s tím jak přidat příspěvek ti poradím…klikni vždy jen na odpovědět a né na citovat..... a myškou vyjet na začátek stránky a tam bude okno do kterého můžeš písat.
Ahoj Luci, už jsme se tu někde potkali ![]()
ten 17DC dle mého nafasuješ Norethisteron a budeš ho hned užívat 10 dní, pak budeš čekat na MS a 2DC začneš užívat synarel a 10DC ještě navíc injekce (nejspíše puregon) ![]()
Jméno píše:
Ahoj holky…
Začala jsem číst vaši diskuzi, ale píšete jako draci, tak jsem skončila na 6 a dál nečetla, protože na to nemám sílu.Vlastně jsem chtěla poprosit nějakou zkušenou snažilku, aby mi poradila, co mě čeká. S lékařem jsem domluvená na 17DC a vůbec nevím, co bude…
P:S: jak mám přidat příspěvek, aniž bych dala odpovědět na nějaký příspěvek. Nejsem technický typ
Předem děkuju za reakce a těším se snad na spřízněnou komunikaciLuci
Děkuju za odpovědi holky ![]()
Moni, určitě potkaly ![]()
Vždycky dávám jen odpovědět na poslední příspěvek…když dám citovat, tak to znamená, že reaguju na konkrétní příspěvek?
s tím odepisováním je to tak, jak píšeš
Jméno píše:
Děkuju za odpovědi holky
Moni, určitě potkalyVždycky dávám jen odpovědět na poslední příspěvek…když dám citovat, tak to znamená, že reaguju na konkrétní příspěvek?
monika999 píše:
s tím odepisováním je to tak, jak píšešJméno píše:
Děkuju za odpovědi holky
Moni, určitě potkalyVždycky dávám jen odpovědět na poslední příspěvek…když dám citovat, tak to znamená, že reaguju na konkrétní příspěvek?
Aha… a ještě
proč si vždycky musím vypnout net a zapnout, aby se mi zobrazilo, co píšete? To je v nastavení nebo v PC a nebo to bude mezi PC a sedačkou
![]()
Zdravím Vanilku a Luci…
Do září nám to tu určo uteče coby dup!!! ![]()
Luci, nevím to jistě, ale 17 DC se začíná - myslím- stimulovat na dlouhý protokol. Uvedou Tě do umělého přechodu a od začátku dalšího cyklu začneš stimulovat. Snad jsou tu i některé holky, co měly dlouhý protokol a poradí víc… ![]()
Ladunko, moc mě to mrzí, ale září tu bude nás všech, tak nevěš hlavu!!! ![]()
Babul, já mám stále 3 kila nahoře, ale na ty dva měsíce se mi to asi nechce nějak drasticky shazovat…
Dnes jsem si v lékárně objednala bio mateří kašičku na růst sliznice a po MS na to vlítnem.
Třeba se tělo splete, po té hormonové smršti, a já zakvoknu… ![]()
Straki75 píše:
Zdravím Vanilku a Luci…Do září nám to tu určo uteče coby dup!!!
![]()
Luci, nevím to jistě, ale 17 DC se začíná - myslím- stimulovat na dlouhý protokol. Uvedou Tě do umělého přechodu a od začátku dalšího cyklu začneš stimulovat. Snad jsou tu i některé holky, co měly dlouhý protokol a poradí víc…
Ahoj Straki,
asi se mi budete smát, ale jaký je rozdíl mezi dlouhým a krátkým a podle čeho se to tak nastavuje? Já jsem po zdravotní stránce v naprostém pořádku…Ladunko, moc mě to mrzí, ale září tu bude nás všech, tak nevěš hlavu!!!
Babul, já mám stále 3 kila nahoře, ale na ty dva měsíce se mi to asi nechce nějak drasticky shazovat…Dnes jsem si v lékárně objednala bio mateří kašičku na růst sliznice a po MS na to vlítnem.
Třeba se tělo splete, po té hormonové smršti, a já zakvoknu…