IVF srpen – září 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11237
18.7.11 17:33
babulka01 píše:
Vanilkoo, to je mi moc líto. :hug: :hug: Vítej tady u nás.Já nevím s tím prednisonem, já jsem totiž ještě asi 4 kg shodila. :mrgreen:

no to buď ráda,já se všude jen dočítám jak po něm každá druhá přibrala. 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22203
18.7.11 17:33

Kači, já už přesně nevím, ale myslím, že jsem ho začala brát už od stimulky, fakt nevím. A já mám teď 117 kg, bohužel, váha jde už zase nahoru. Asi budu muset zpátky na nemocenskou nebo co, co jsem v práci, zase jsem přibrala, kruci. Když jsem byla doma a jenom jedla a ležela a nic nedělala, tak jsem hubla, divná to věc. :think: :think: :think: To budou určitě ty stresy v práci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11237
18.7.11 17:36
babulka01 píše:
Kači, já už přesně nevím, ale myslím, že jsem ho začala brát už od stimulky, fakt nevím. A já mám teď 117 kg, bohužel, váha jde už zase nahoru. Asi budu muset zpátky na nemocenskou nebo co, co jsem v práci, zase jsem přibrala, kruci. Když jsem byla doma a jenom jedla a ležela a nic nedělala, tak jsem hubla, divná to věc. :think: :think: :think: To budou určitě ty stresy v práci.

no to asi jo,každá to máme jinak.Já když jsem ve stresu hubnu a ségra,ta když je ve stresu tak naopak přibírá.Takže to máš asi opravdu ze stresu z práce. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
18.7.11 17:49

Holky díky za přivítání :kytka:
Jinak k tomu Prednisonu, já jsem ho taky začala brát od začátku stimulky. A celkově jsem tedy po té hormonální smršti přibrala. Budu muset vytáhnout brusle :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1787
18.7.11 18:11

vanilko: :mavam: další z června :mavam: v září jdeš na KET nebo budeš stimulovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
18.7.11 18:29

Já taky po stimulce přibrala.
Glumbi,fakt se posouváme měsíc po měsíci :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9303
18.7.11 19:41

Ahojky holky.
Vítám novou spolubojovnici :mavam:
Dneska v práci to byla šílená nuda, myslela jsem, že tam jsem celou věčnost :roll: .
Začínajícím stomulantkam držím palce, ať vše probíhá bez komplikací.
Všechny ostatní zdravím. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2590
18.7.11 19:57

Ahoj holky…
jestli vám to nevadí, přidala bych se k vám…
Na pár diskuzích už jsem byla, ale ta první z IUI nevyšla, protože jdem na IVF…na IVF se holky znají už déle, tak se mnou moc nekomunikovaly, nebo jo, ale nějak méně…
Dlouho jsem si s nikým nepsala, protože jsem nějak neměla náladu, divné pocity a tak.
Začala jsem číst vaši diskuzi, ale píšete jako draci, tak jsem skončila na 6 a dál nečetla, protože na to nemám sílu.

Vlastně jsem chtěla poprosit nějakou zkušenou snažilku, aby mi poradila, co mě čeká. S lékařem jsem domluvená na 17DC a vůbec nevím, co bude…

P:S: jak mám přidat příspěvek, aniž bych dala odpovědět na nějaký příspěvek. Nejsem technický typ :roll:

Předem děkuju za reakce a těším se snad na spřízněnou komunikaci :-) Luci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3189
18.7.11 20:15
Jméno píše:
Ahoj holky…
Na pár diskuzích už jsem byla, ale ta první z IUI nevyšla, protože jdem na IVF…na IVF se holky znají už déle, tak se mnou moc nekomunikovaly, nebo jo, ale nějak méně…
Dlouho jsem si s nikým nepsala, protože jsem nějak neměla náladu, divné pocity a tak.
Začala jsem číst vaši diskuzi, ale píšete jako draci, tak jsem skončila na 6 a dál nečetla, protože na to nemám sílu.

Vlastně jsem chtěla poprosit nějakou zkušenou snažilku, aby mi poradila, co mě čeká. S lékařem jsem domluvená na 17DC a vůbec nevím, co bude…

P:S: jak mám přidat příspěvek, aniž bych dala odpovědět na nějaký příspěvek. Nejsem technický typ :roll:

Předem děkuju za reakce a těším se snad na spřízněnou komunikaci :-) Luci

Ahojky,
ohledně IVF nejsem zkušená ale s tím jak přidat příspěvek ti poradím…klikni vždy jen na odpovědět a né na citovat..... a myškou vyjet na začátek stránky a tam bude okno do kterého můžeš písat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6543
18.7.11 20:18

Ahoj Luci, už jsme se tu někde potkali :wink:
ten 17DC dle mého nafasuješ Norethisteron a budeš ho hned užívat 10 dní, pak budeš čekat na MS a 2DC začneš užívat synarel a 10DC ještě navíc injekce (nejspíše puregon) :mavam:

Jméno píše:
Ahoj holky…

Předem děkuju za reakce a těším se snad na spřízněnou komunikaci :-) Luci
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2590
18.7.11 20:27

Děkuju za odpovědi holky :kytka:
Moni, určitě potkaly :wink:

Vždycky dávám jen odpovědět na poslední příspěvek…když dám citovat, tak to znamená, že reaguju na konkrétní příspěvek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6543
18.7.11 20:30

s tím odepisováním je to tak, jak píšeš

Jméno píše:
Moni, určitě potkaly :wink:Vždycky dávám jen odpovědět na poslední příspěvek…když dám citovat, tak to znamená, že reaguju na konkrétní příspěvek?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2590
18.7.11 20:33
monika999 píše:
s tím odepisováním je to tak, jak píšeš
Jméno píše:
Moni, určitě potkaly :wink:Vždycky dávám jen odpovědět na poslední příspěvek…když dám citovat, tak to znamená, že reaguju na konkrétní příspěvek?

Aha… a ještě :think: proč si vždycky musím vypnout net a zapnout, aby se mi zobrazilo, co píšete? To je v nastavení nebo v PC a nebo to bude mezi PC a sedačkou :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2832
18.7.11 20:40

Zdravím Vanilku a Luci… :mavam: Do září nám to tu určo uteče coby dup!!! :hug:

Luci, nevím to jistě, ale 17 DC se začíná - myslím- stimulovat na dlouhý protokol. Uvedou Tě do umělého přechodu a od začátku dalšího cyklu začneš stimulovat. Snad jsou tu i některé holky, co měly dlouhý protokol a poradí víc… :think:

Ladunko, moc mě to mrzí, ale září tu bude nás všech, tak nevěš hlavu!!! :palec:

Babul, já mám stále 3 kila nahoře, ale na ty dva měsíce se mi to asi nechce nějak drasticky shazovat… :think: Dnes jsem si v lékárně objednala bio mateří kašičku na růst sliznice a po MS na to vlítnem. :palec: Třeba se tělo splete, po té hormonové smršti, a já zakvoknu… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2590
18.7.11 20:44
Straki75 píše:
Zdravím Vanilku a Luci… :mavam: Do září nám to tu určo uteče coby dup!!! :hug:

Luci, nevím to jistě, ale 17 DC se začíná - myslím- stimulovat na dlouhý protokol. Uvedou Tě do umělého přechodu a od začátku dalšího cyklu začneš stimulovat. Snad jsou tu i některé holky, co měly dlouhý protokol a poradí víc… :think:

Ahoj Straki,
asi se mi budete smát, ale jaký je rozdíl mezi dlouhým a krátkým a podle čeho se to tak nastavuje? Já jsem po zdravotní stránce v naprostém pořádku… :nevim:

Ladunko, moc mě to mrzí, ale září tu bude nás všech, tak nevěš hlavu!!! :palec:

Babul, já mám stále 3 kila nahoře, ale na ty dva měsíce se mi to asi nechce nějak drasticky shazovat… :think: Dnes jsem si v lékárně objednala bio mateří kašičku na růst sliznice a po MS na to vlítnem. :palec: Třeba se tělo splete, po té hormonové smršti, a já zakvoknu… :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí