Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky dostala jsem se k PC jsem totiž v práci ![]()
Jinak mě dr.na genetice řekl,že budem čekat 3 týdny na výsledek.
A myslíte že jak už máme s manžou dítě tak se může ta imunita změnit a můžu mít imunitu např.na sperma??? ![]()
Kačí, imunita se ti může zbláznit kdykoliv. ![]()
Káďule, je spoustu značek tý kašičky, od Medpharmy se to jmenuje včelí mateří kašička (mě v lékárně tvrdili, že jí nemají - ona totiž není od M, ale od V(včelí)) a je ještě s propolysem.
Sári a užívá se od 1DC ?
A jak se vlastně mají koťátka? Nechala sis je nebo už je máš rozdaný?
propolis je dobrý na pročištění…
já jsem kdysi tu mateří kašičku na něco pila, ale nebylo to na sliznici…
nepřibírá se po tom náhodou?
se mi něco plete, že jsem chtěla cvičit, tak jsem ji jedla, abych měla potřebu výdeje energie…
A proč jsi chtěla jenom jedno embryjko, měla jsi strach z dvojčat nebo po zdravotní stránce?
Já bych chtěla asi raději dva, mám z toho pocit zvýšení šance na zakvoknutí, jak říkáte ![]()
ahoj holky takže genetika mi dopadla dobře takže 27.7 si mam jit pro leky na stimulaci
snad to pujde rychleji a nebudou chtít po mě ještě znova hormonalní profil,nevíte po jake době by se mel dělat znova ja ho mam cca 4 měsíce starý
Káďule, od 1. DC. Koťátko jsem udala jedno, ostatních je mi líto se zbavit, ale 2 chceme dát tchýni a to poslední vyhodit i s mámou na zahradu. Teď jsou v kotelně a to je brajgl, když se tam ty 3 začnou honit. ![]()
Luci, myslíš, že se po tom přibírá? Já nabrala asi 2 kg, ale to si myslím, že spíš bylo z té dovolené ze Slovinska (výborná polopenze a já musela všechno ochutnat ![]()
Minko, tak to je super a můžete začít. Mě dělali hormonální profil jen jednou. ALe předoperační jsem musela mít vždycky ![]()
Saraher79 píše:
Káďule, od 1. DC. Koťátko jsem udala jedno, ostatních je mi líto se zbavit, ale 2 chceme dát tchýni a to poslední vyhodit i s mámou na zahradu. Teď jsou v kotelně a to je brajgl, když se tam ty 3 začnou honit.
Luci, myslíš, že se po tom přibírá? Já nabrala asi 2 kg, ale to si myslím, že spíš bylo z té dovolené ze Slovinska (výborná polopenze a já musela všechno ochutnat
Minko, tak to je super a můžete začít. Mě dělali hormonální profil jen jednou. ALe předoperační jsem musela mít vždycky
Saraher79 píše:
Káďule, od 1. DC. Koťátko jsem udala jedno, ostatních je mi líto se zbavit, ale 2 chceme dát tchýni a to poslední vyhodit i s mámou na zahradu. Teď jsou v kotelně a to je brajgl, když se tam ty 3 začnou honit.
Luci, myslíš, že se po tom přibírá? Já nabrala asi 2 kg, ale to si myslím, že spíš bylo z té dovolené ze Slovinska (výborná polopenze a já musela všechno ochutnat![]()
No já právě nevím, tak by mi to i sedělo, pokud se dobře vzpomínám, je to dávno.
Měla bys mít potřebu výdeje energie a pokud ne tak asi jo, ale to se taky klidně můžu plést, není to vůbec směrodatné info:)
Nedávno jsme dávali pryč štěňata, tak jsem to pěkně ořvala…
Už jsem se ptala včera, ale nevíte, proč si vždycky po odeslání musím vypnout diskuzi, aby mi naskočily vaše odpovědi?
Minko, tak to je super a můžete začít. Mě dělali hormonální profil jen jednou. ALe předoperační jsem musela mít vždycky
Šári, tak Ty myslíš, že i kdyby něco našli, tak to stejně léčí jen prednisonem? Tys měla tedy prednison a dexamed (či co)? Tak to by potom imuno asi moc cenu nemělo, když už ty léky stejně beru při IVF a KET ![]()
Já jím listovku pořád
, říkala jsem si, že třeba pomůže, ale prd
. Pivečko si klidně dávej, vitamínky mňam mňam ![]()
Já mám ten Prednison doma ale nechce se mi mít gymsex
je super minko že má genetiku ![]()
Luci, orientace je horší, ale zvládám to. Zkus si diskuzi načíst znovu. nevím, jak to máš u sebe na počítači, ale já mám u toho rámečku, jak je stránka, kde jsi (Http://www.emimi......), tak je tam taková šipka dokola a na tu když máčknu, tak to aktualizuje načtenou stránku.
Ladun, většinou se to léčí opravdu jen prednisonem. ALe pokud podstoupíš normální léčbu na těch několik měsíců, tak třeba může být možnost, že se zbavíš té škodlivé imunity a můžete počít přirozeně.
Já mám ten Prednison doma ale nechce se mi mít gymsex
je super minko že má genetiku ![]()
Sluníčko já žádnou šipku nevidím…přes co máš puštěný internet?
Sári, a to s tím černým puntíčkem u nosánku ještě máš
?
Jménko - já už dceru mám, a věk taky, tak jsem dvojčátka nechtěla riskovat.
Hormony u nás nabírají před IVF a pak 8.DC při stimulce, jinak taky ne.