Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
babulka01 píše:
Huuuuuu, jde bouřkááá. BOjíííím.![]()
Miluju bouřky, ale tady to jen postrašilo
myslela jsem, že to bude větší mazec…
F5 funguje
![]()
i šipky jsem našla…to mi to dneska ale jde
přesně jak píšeš, dvě modré, aktualizovat…se s vámi ženské ještě něčemu přiučím
![]()
Jméno píše:monika999 píše:Aha… a ještě
s tím odepisováním je to tak, jak píšešJméno píše:
Děkuju za odpovědi holky
Moni, určitě potkalyVždycky dávám jen odpovědět na poslední příspěvek…když dám citovat, tak to znamená, že reaguju na konkrétní příspěvek?
proč si vždycky musím vypnout net a zapnout, aby se mi zobrazilo, co píšete? To je v nastavení nebo v PC a nebo to bude mezi PC a sedačkou
![]()
Nahoře v liště je taková kulatá šipka a ta ti zaktualizuje stránku a načte nové příspěvky,tak tam občas klikni. ![]()
Jméno píše:Šikulka
i šipky jsem našla…to mi to dneska ale jde![]()
přesně jak píšeš, dvě modré, aktualizovat…se s vámi ženské ještě něčemu přiučím
![]()
ahoj devcata, omlouvam se ,jestli mi nekdo z vas neco psal, ale nestihnu vas ani prelouskat, je toho tady hodne a ja jsem utahana z prace a dneska i z mrchy-tuuudiiiz, od zitra se stimuluje gonalkem!!!
. pokud mi nekdo budete ted neco chtit osobniho, radsi klasickou zpravu, pac ted je toho takova fura, v praci a tak, ze ani nestiham. prosim, aby se mi ozvaly ty z vas, kdo zacaly stimulovat tez, myslim, ze tu nekdo byl. diky a mejte se, zitra zas nakouknu, papa
Zdravím vás všechny a přeji nádherný den ![]()
Zase jdu na celý den do práce, takže si vás večer dočtu ![]()
Ahojky
![]()
to já už v práci jsem a máme tu HNUSNÝ počasí, leje a leje ![]()
Ahojky
![]()
Taky už jsem v práci (od půl 7), nad námi za chvíli vysvitne sluníčko, v dáli jsou vidět mraky ![]()
Ahoj děvčátka ![]()
u nás pěkná hnusota,dnes jsem byla u internisty na EKG a mám už konečně předoperační za sebou,takže ještě aby vyrostly nějaký vajucha a hurá do IVF. ![]()
co je tady nového?Musím vás proletět,aby mi něco neuniklo ![]()
Terce gratuluju ke stimulce ![]()
Tak já jdu uvařit oběd a mám ztáhnutý nějaký komedie a Harryho Pottera,tak je dnes v programu čumenda a leháro. ![]()
Ahoj holky ![]()
Východní čechy hlásí docela teploučko a semtam sluníčko ![]()
Ahoj děvčátka… ![]()
Brno hlásí taky blééé počasí… ![]()
Včera jsme šli mrznout na koupák, protože jsme to slíbili dětem, ale nakounec na nás vykouklo sem tam i sluníčko…
Dětem počasí nevadilo, byly celou dobu naložený ve vodě!!! ![]()
Luci, hurááá do boje, držím pěstičky!!! ![]()
Kadi, já mám biomateří kašičku tuto
http://www.picnicsro.cz/…a-60cps.html
Krom toho baštím Femibion 800,kapky kotvičníku ( z pupenů ) a bioaktivní sele - zinek, ten má i manžel a dál jsem mu naordinovala macu, Tribulus terresris, L -carnitargin, vitamín E - 400. Jsme taková pochodující lékárna.
Až se divím, že je ochotný to konzumovat. Je to miláček!!! ![]()
Před chvílí jsem volala do CAR kvůli receptu na Norprolac ( mám zvýšený prolaktin ) a ptala se doktorky,jestli to mé páteční špinení mám brát za MS po revizi a ona říkala, že ty první MS po můžou být jiný, ale že jak si půjdu v pátek pro recept, tak na mě koukne UTZ. Takže v pátek budu moudřejší…
Kdyby to byla MS, tak bych mohla už trochu plánovat co a jak dál, byla bych klidnější… ![]()
Ahojky všem ![]()
Praha hlásí zataženo, ale celkem teplo ![]()
Dnes jsem testovala a nic
by mě holky zajímalo kde se kupuje test s //
já mám pořád jenom jednu / ![]()
Jestě zkusím v pátek test a skočím i na krev.
paaa