IVF srpen – září 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2590
19.7.11 16:15
babulka01 píše:
Huuuuuu, jde bouřkááá. BOjíííím. 8-o 8-o

Miluju bouřky, ale tady to jen postrašilo :roll: myslela jsem, že to bude větší mazec…

F5 funguje :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2590
19.7.11 16:53

i šipky jsem našla…to mi to dneska ale jde :-P :mrgreen: přesně jak píšeš, dvě modré, aktualizovat…se s vámi ženské ještě něčemu přiučím :-P :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3189
19.7.11 17:10
Jméno píše:
monika999 píše:
s tím odepisováním je to tak, jak píšeš
Jméno píše:
Děkuju za odpovědi holky :kytka:
Moni, určitě potkaly :wink:Vždycky dávám jen odpovědět na poslední příspěvek…když dám citovat, tak to znamená, že reaguju na konkrétní příspěvek?
Aha… a ještě :think: proč si vždycky musím vypnout net a zapnout, aby se mi zobrazilo, co píšete? To je v nastavení nebo v PC a nebo to bude mezi PC a sedačkou :mrgreen: :lol:

Nahoře v liště je taková kulatá šipka a ta ti zaktualizuje stránku a načte nové příspěvky,tak tam občas klikni. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3204
19.7.11 21:52
Jméno píše:
i šipky jsem našla…to mi to dneska ale jde :-P :mrgreen: přesně jak píšeš, dvě modré, aktualizovat…se s vámi ženské ještě něčemu přiučím :-P :lol:
Šikulka :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8743
19.7.11 23:05

ahoj devcata, omlouvam se ,jestli mi nekdo z vas neco psal, ale nestihnu vas ani prelouskat, je toho tady hodne a ja jsem utahana z prace a dneska i z mrchy-tuuudiiiz, od zitra se stimuluje gonalkem!!! :dance: . pokud mi nekdo budete ted neco chtit osobniho, radsi klasickou zpravu, pac ted je toho takova fura, v praci a tak, ze ani nestiham. prosim, aby se mi ozvaly ty z vas, kdo zacaly stimulovat tez, myslim, ze tu nekdo byl. diky a mejte se, zitra zas nakouknu, papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9303
20.7.11 08:39

Zdravím vás všechny a přeji nádherný den :mavam:
Zase jdu na celý den do práce, takže si vás večer dočtu :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4865
20.7.11 08:44

Ahojky :mavam: :mavam:
to já už v práci jsem a máme tu HNUSNÝ počasí, leje a leje :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9303
20.7.11 08:51

Nám teď vykouklo sluníčko, ale nevím na jak dlouho :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Saraher79
20.7.11 08:51

Ahojky :mavam: :mavam: :mavam:
Taky už jsem v práci (od půl 7), nad námi za chvíli vysvitne sluníčko, v dáli jsou vidět mraky :-)

• Citovat
  • Upravit
5934
20.7.11 09:37

Ahoj :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3189
20.7.11 10:28

Ahoj :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11237
20.7.11 11:01

Ahoj děvčátka :kytka:

u nás pěkná hnusota,dnes jsem byla u internisty na EKG a mám už konečně předoperační za sebou,takže ještě aby vyrostly nějaký vajucha a hurá do IVF. :pankac:

co je tady nového?Musím vás proletět,aby mi něco neuniklo :mrgreen:

Terce gratuluju ke stimulce :kytka:

Tak já jdu uvařit oběd a mám ztáhnutý nějaký komedie a Harryho Pottera,tak je dnes v programu čumenda a leháro. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3204
20.7.11 11:10

Ahoj holky :mavam:

Východní čechy hlásí docela teploučko a semtam sluníčko :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2832
20.7.11 11:23

Ahoj děvčátka… :mavam:

Brno hlásí taky blééé počasí… :cert:

Včera jsme šli mrznout na koupák, protože jsme to slíbili dětem, ale nakounec na nás vykouklo sem tam i sluníčko… :-) Dětem počasí nevadilo, byly celou dobu naložený ve vodě!!! :palec:

Luci, hurááá do boje, držím pěstičky!!! :hug:

Kadi, já mám biomateří kašičku tuto

http://www.picnicsro.cz/…a-60cps.html

Krom toho baštím Femibion 800,kapky kotvičníku ( z pupenů ) a bioaktivní sele - zinek, ten má i manžel a dál jsem mu naordinovala macu, Tribulus terresris, L -carnitargin, vitamín E - 400. Jsme taková pochodující lékárna. :mrgreen: Až se divím, že je ochotný to konzumovat. Je to miláček!!! :srdce:

Před chvílí jsem volala do CAR kvůli receptu na Norprolac ( mám zvýšený prolaktin ) a ptala se doktorky,jestli to mé páteční špinení mám brát za MS po revizi a ona říkala, že ty první MS po můžou být jiný, ale že jak si půjdu v pátek pro recept, tak na mě koukne UTZ. Takže v pátek budu moudřejší… :palec: Kdyby to byla MS, tak bych mohla už trochu plánovat co a jak dál, byla bych klidnější… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5198
20.7.11 11:25

Ahojky všem :mavam:

Praha hlásí zataženo, ale celkem teplo :-)

Dnes jsem testovala a nic :-( by mě holky zajímalo kde se kupuje test s // :-) já mám pořád jenom jednu / :-(
Jestě zkusím v pátek test a skočím i na krev.

paaa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital