IVF srpen – září 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6540
20.7.11 15:33

Díky holky, snad Vás ještě v září stihnu s dalším KETem nebo IUI :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5198
20.7.11 15:57

Ladunko, je mi to líto
Ta vyšetření určitě ukážou kde je problém a pak se zadaří,držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2832
20.7.11 16:04

Ladunko, člověk to tuší, že je to v Prčicích, ale když řeknou nahlas ten verdikt, tak to vždy znovu zabolí, znám to… :hug: Ta vyšetření je dobře,že podstoupíš… Třeba to pak pujde samo i bez pomoci medicíny, držím pěstičky!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22203
20.7.11 16:52

Ahoj, holky :mavam:

Ladun, je mi to líto :hug: , ale uvidíš, že to teď na 100% vyjde. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4865
20.7.11 17:37

Ladunko ber to jako pozitiva - snaží se pro tebe udělat to nejlepší a připravit vše na úspěch, který přijde hned v dalším pokusu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5934
20.7.11 18:00

Ladun to je mi líto,ale věř bude líp :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
berušša
20.7.11 18:17

Zdravím všechny snažilky a dovoluji se k vám přidat. Dlouho jsem se odhodlávala napsat sem. Jsem po prvním neúspěšném IVF a dvou ET. Psychika je fakt mizerná. Koncem srpna jdu po roce na hysteroskopii a v září bych mohla prý znovu stimulovat. Na první pokus IVF jsem se těšila strašně moc, ale po neúspěchu jsem zklamaná a bojím se druhého pokusu, že budu opět. Ovšem vaše diskuze ve mě vyvolávají alespoň trocha optimismu. 8-) Děkuji za ně :-)

• Citovat
  • Upravit
6540
20.7.11 18:45

Beruš, tak to jsme na tom stejně :palec: . Taky nic po IVF a KETu a jdu na operaci…A snad v září KET, který snad už bude úspěšný :wink: . Jdu taky na hydro a laparo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2590
20.7.11 19:32

Zdravím beruš…

Ladun, to bude dobré, uvidíš…co psaly holky, tak to pomáhá :palec: jen to čekání a trápení vydržet, viď :-? držím palečky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8743
20.7.11 20:20

ladun, mrzi me to. uz abysme sme zakladaly diskuze o tehu sakra!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6540
20.7.11 20:36

Teri, snad nebudeme muset a z této se stane těhulkovská :palec: . Zatím to tak bylo, protože holky, co se jim zadařilo pak dál řeší spíš těhu a neúspěšné to jaksi řešit nemohou (a taky to bolí), tak odchází jinam …(vím, o čem mluvím :mrgreen: ). Takže ať se tahle diskuze přemění na těhu pro všechny snažilky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1787
20.7.11 20:55

ladun: jj máš pravdu, už jsem takhle opustila dvě diskuze a už mě to fakt nebaví :mrgreen: tak snad to u nás druhý pokus u vás třetí jistí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3204
20.7.11 21:16

Holky, my už tady zůstaneme a nejdéle v říjnu budeme všechny těhulky :dance: to štěstí si nás přece musí najít :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5934
20.7.11 22:09
Holky me se uz nikam nechce odcházet takže jdem naplno at to je diskuze o tehulkach :hug: ****
Glumbi píše:
ladun: jj máš pravdu, už jsem takhle opustila dvě diskuze a už mě to fakt nebaví :mrgreen: tak snad to u nás druhý pokus u vás třetí jistí :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Saraher79
21.7.11 07:31

Dobré ráno všem :mavam:
Celou noc propršelo, ale už se to trhá :dance:
Včera jsem přišla domu a byla tam hotová Hirošima. Bývalá kuchyně byla zbouraná a podlahy vyrvané, tak jsem se prodrala skrz igelity do nové kuchyně a rychle zavřela dveře :-) Dnes je pokračování, do koupelny a na záchod chodíme po traverzách, ale už se těším, až to bude postavené a budeme mít konečně pokojíčky pro ty naše píďata, který se snad pak dostaví někdy :-)
Akorát našemu kocourovi budu muset nějak vypreparovat duracelky, co v sobě má. Je zavřený v jedné části baráku a neustále škrabe na dveře, ale on dokáže jet v kuse od 4 do 5 do rána :zed:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex