IVF srpen – září 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Saraher79
21.7.11 12:24

Luco, tak ať vám chutná :palec:
Jak píše Káďulka, to ti rostou folíky, tak žádné prudké pohyby a zvedání něčeho těžkého :-)

• Citovat
  • Upravit
11237
21.7.11 12:25
Káďule píše:
Ahoj Luco :mavam:No tak to můžeme střídat, jednu zimu Krkonoše, druhou Jizerky, třetí Krušné hory nebo v jiném pořadí, to je jedno, hlavně že si určitě užijeme, vždyť jsme všechny naladěný na stejnou notu :palec:
Pokud Tě píchá ve vaječnících, tak to je dobré znamení, tam roste spousta krásných folíků :potlesk:

no asi nebudem střídat,letos už to to bude možná poslední zima,bude se prodávat,už máme i kupce. :-)

Děkuju,snad máš pravdu,si říkám že jich moc nebude,když mám malou dávku,ale asi ví co dělaj.Když jsem píchala poprvé dali mi jen 75IU a měla jsem mega folíky už nějaký 8 den,tak se bojej a proto ta malá dávka.Uvidíme zítra se těším i bojím. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11237
21.7.11 12:26
Saraher79 píše:
Luco, tak ať vám chutná :palec:
Jak píše Káďulka, to ti rostou folíky, tak žádné prudké pohyby a zvedání něčeho těžkého :-)

jjj děkuju :hug: a taky se snažím hodně pííít,jsem vždy večer jak žaba,kvak :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Saraher79
21.7.11 12:31

Luco, ty naše první žabičko, zítra dej vědět, jak jsi dopadla :palec:

• Citovat
  • Upravit
11237
21.7.11 12:34
Saraher79 píše:
Luco, ty naše první žabičko, zítra dej vědět, jak jsi dopadla :palec:

se nebojte,odpoledne jsem tu a doufám,že s dobrými zprávami. :pankac:
Hoky já jdu ze sebe udělat člověka,než vyrazíme.
Pěkný den všem :kytka: a k večeru na vás juknu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4865
21.7.11 12:40

Tak se vám holky moje hlásím z porady, ale už i z oběda.

jasně, že se u nás sejdeme, tady se vám bude líbit, místa máme dost, takže můžete vzít celé rodiny (kočky, papoušky,psíky…)

a to že budeme mít velký břicha nevadí, my budeme pod vlekem popíjet nealko punčík a přikusovat dortík a naši drahouškové můžou lyžovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Saraher79
21.7.11 12:51

No Jaru, to je správné slovo do pranice :-) A že to bude mela, když vezmu kocoury a Kaďule papoušici :-)

• Citovat
  • Upravit
2832
21.7.11 13:25

Tada, já jsem skočila nakoupit a na nehty a vy jste toho zase naprndaly!!! Od pátku jedu na týden k našim na chalupu, tak to nemám šanci vás dočíst… :zed:
S tou zimní dovčou by to bylo supéééér!!! :palec:

Luci, tak ať krásně zrají, Ty naše průkopnice!!! :palec: Za chvíli se k Tobě přidáme… :pankac:

Sari, nudličky jsou božíííííí, díky!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2832
21.7.11 13:27

My máme zlatého retrívra - Daisy. Papoušice a kocourci z ní budou nadšený… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Saraher79
21.7.11 13:27

Juuu, to jsem ráda, Straki, že se zadařily nudličky, tak já pochválím maminku, ta bude ráda :palec:

• Citovat
  • Upravit
Saraher79
21.7.11 13:33

Straki přibal ho sebou. Máme 6 kg kocoura, ten si s ní poradí :-)

• Citovat
  • Upravit
4865
21.7.11 13:46

Nebojte ono si to zvířectvo tu dovču užije jako my :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4865
21.7.11 13:59

Holky slyšely jste, že by vám zjišťovaly hladinu progesteronu? - ta je prý důležitá pro uchycení emryjka a pak i když se ti embryjko uchytí, tak aby se udrželo a vyvíjelo. Odběry nám dělali (snad i na toto), ale vůbec nevím jakou hladinu mám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Saraher79
21.7.11 14:11

Mě to určitě zjišťovali, když mi dělali hormonální profil. I můj gynekolog a řekl, že mám vše v normě.

• Citovat
  • Upravit
2832
21.7.11 14:30

Jj, určitě je to součástí hormonálního profilu… Mně zjistili mírně zvýšený prolaktin, tak na to beru Norprolac. :roll:

Sari, že mamince moc děkuji!!! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital