Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Káďule píše:
Ahoj LucoNo tak to můžeme střídat, jednu zimu Krkonoše, druhou Jizerky, třetí Krušné hory nebo v jiném pořadí, to je jedno, hlavně že si určitě užijeme, vždyť jsme všechny naladěný na stejnou notu
Pokud Tě píchá ve vaječnících, tak to je dobré znamení, tam roste spousta krásných folíků
no asi nebudem střídat,letos už to to bude možná poslední zima,bude se prodávat,už máme i kupce. ![]()
Děkuju,snad máš pravdu,si říkám že jich moc nebude,když mám malou dávku,ale asi ví co dělaj.Když jsem píchala poprvé dali mi jen 75IU a měla jsem mega folíky už nějaký 8 den,tak se bojej a proto ta malá dávka.Uvidíme zítra se těším i bojím. ![]()
Saraher79 píše:
Luco, tak ať vám chutná
Jak píše Káďulka, to ti rostou folíky, tak žádné prudké pohyby a zvedání něčeho těžkého
jjj děkuju
a taky se snažím hodně pííít,jsem vždy večer jak žaba,kvak ![]()
Luco, ty naše první žabičko, zítra dej vědět, jak jsi dopadla ![]()
Saraher79 píše:
Luco, ty naše první žabičko, zítra dej vědět, jak jsi dopadla
se nebojte,odpoledne jsem tu a doufám,že s dobrými zprávami. ![]()
Hoky já jdu ze sebe udělat člověka,než vyrazíme.
Pěkný den všem
a k večeru na vás juknu ![]()
Tak se vám holky moje hlásím z porady, ale už i z oběda.
jasně, že se u nás sejdeme, tady se vám bude líbit, místa máme dost, takže můžete vzít celé rodiny (kočky, papoušky,psíky…)
a to že budeme mít velký břicha nevadí, my budeme pod vlekem popíjet nealko punčík a přikusovat dortík a naši drahouškové můžou lyžovat
No Jaru, to je správné slovo do pranice
A že to bude mela, když vezmu kocoury a Kaďule papoušici ![]()
Tada, já jsem skočila nakoupit a na nehty a vy jste toho zase naprndaly!!! Od pátku jedu na týden k našim na chalupu, tak to nemám šanci vás dočíst… ![]()
S tou zimní dovčou by to bylo supéééér!!! ![]()
Luci, tak ať krásně zrají, Ty naše průkopnice!!!
Za chvíli se k Tobě přidáme… ![]()
Sari, nudličky jsou božíííííí, díky!!! ![]()
My máme zlatého retrívra - Daisy. Papoušice a kocourci z ní budou nadšený… ![]()
Juuu, to jsem ráda, Straki, že se zadařily nudličky, tak já pochválím maminku, ta bude ráda ![]()
Straki přibal ho sebou. Máme 6 kg kocoura, ten si s ní poradí ![]()
Holky slyšely jste, že by vám zjišťovaly hladinu progesteronu? - ta je prý důležitá pro uchycení emryjka a pak i když se ti embryjko uchytí, tak aby se udrželo a vyvíjelo. Odběry nám dělali (snad i na toto), ale vůbec nevím jakou hladinu mám.
Mě to určitě zjišťovali, když mi dělali hormonální profil. I můj gynekolog a řekl, že mám vše v normě.
Jj, určitě je to součástí hormonálního profilu… Mně zjistili mírně zvýšený prolaktin, tak na to beru Norprolac. ![]()
Sari, že mamince moc děkuji!!! ![]()
Luco, tak ať vám chutná

Jak píše Káďulka, to ti rostou folíky, tak žádné prudké pohyby a zvedání něčeho těžkého