Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Kaďuli…
Kafo
U nás frčí Nescafe gold nebo Davidoff, ale v dubnu jsme si koupili Caffisimo na kapsle a to je taky super kávička.
Výjde to o něco dráž, ale není to zase tak hrozné…
V CAR mě ani tak moc nechtěli vidět, ale protože nevím, jestli ten minulý týden to byla či nebyla MS, tak prý klidně kouknou…
Mám ultrazvukový absťák, proč bych nožky neroztáhla, že?!!
Zrovna se zeptám na pár otázek, co mám sepsané… Na to PCSI se zeptám znovu, ale mám obavu, že nám tenkrát říkala, že v našem případě ( špatná morfologie, 3krát ZT ) to nepomůže. Uvidíme ![]()
Glumbi, to jsou krásní maličcí pejsánci ![]()
Nám právě PISCI ani nenabídli a to měl manžel při odběru už na to IVF spermie morfo špatné 97% ![]()
Mám strach, že i ostatní embryjka z tohohle odběru dopadnou stejně, proto nevím, jestli mám ten KET vůbec podstoupit
, jestli nejít zrovna do 2.IVF.
Glumi, jsou to fešáci…
Já mám Dadu v ikonce, jako 7 týdenní, ale teď honem asi aktuální foto nepohledám… Později skočím do archivu… ![]()
Glumbi píše:
a Borísek
Glumbi, krásní hafánci
Miluju pejsánky ![]()
Straki, Ty jsi prostě moje krev ![]()
Já taky jedině Nescafé Gold s mlíčkem ![]()
LuS: frbul je krásnej…třeba ještě půjdem do 3 psa
ale manžel touží ještě po stafordovi
kadule: tak zkus napsat do nějakýho jinýho car jen otázku, jestli by to pomohlo… ![]()
Ze stránek našeho car :
Metodu PICSI považujeme za biologicky přirozenější a efektivnější formu oplodnění ve srovnání s ICSI, protože k fertilizaci se vybírají spermie se schopností vazby na oocytární komplex, tj. pouze zralé spermie. Tato metoda je vhodná pro všechny klienty, ale doporučuje se především v těchto případech:
předchozí selhání, resp. nízká fertilizace i po ICSI, špatná kvalita embryí, resp. zástava jejich vývoje,
opakované potrácení.
já taky kafe půl napůl s mlíkem ![]()
straki: u nás je icsi jediný řešení a picsi nejlepší volba…ale v caru by vám měli poradit…můžete zkusit oboje ne? pgd i picsi ![]()
Glumbi, děkuju moc ![]()
Tak teď nevím, co dělat, ten KET tolik nezatíží organismus, klidně bych na něj šla, ale znovu zažít ty nervy a pak skončit na revizi, to ne
to radši kdyby to nedopadlo vůbec. Já myslela, že když se vajíčko oplodní, tak ta spermie je v pořádku ![]()
kadí: v tom neporadím…četla jsem, že i spousta přirozených těhu skončí protože se mimi přestane vyvíjet v brzkém stádiu, takže o tom třeba ani spousta ženských neví
je to strašně složitá věc…v caru ti určitě poradí nejlíp
Tedy Glumi, ta PICSI zní fakt zajímavě. Jde to i z mražených spermií? Je fakt, že u ICSI je výběr závislý na lidském faktoru, který může selhat.
Já taky kafčo půl na půl s mlíčkem - Nescafe Green blend. A doma mám Dolce Gusto (říkám mu Alfréd, jsem magor, co většinu věcí doma pojmenuje
) a to je taky moc dobrá kávička.
Káďule, nevím, ale ostatní embryjka můžou být dobrá, já bych je nezatracovala, i když chápu, že máš strach.
Díky
Ti vaši mazlíci jsou taky k sežrání
My jsme taky přemýšleli o dalším frbulovi, ale kdyby se zadařilo mimi tak by to byl asi docela mazec.Bydlíme v 3+1 a asi by nás už bylo moc
Stafordi jsou taky krásní!Všichni pejsaní jsou krásníííííí ![]()