IVF srpen – září 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2832
22.7.11 10:12

Kaďuli… :mavam: Kafo :pankac: U nás frčí Nescafe gold nebo Davidoff, ale v dubnu jsme si koupili Caffisimo na kapsle a to je taky super kávička. :palec: Výjde to o něco dráž, ale není to zase tak hrozné…
V CAR mě ani tak moc nechtěli vidět, ale protože nevím, jestli ten minulý týden to byla či nebyla MS, tak prý klidně kouknou… :pankac: Mám ultrazvukový absťák, proč bych nožky neroztáhla, že?!! :mrgreen: Zrovna se zeptám na pár otázek, co mám sepsané… Na to PCSI se zeptám znovu, ale mám obavu, že nám tenkrát říkala, že v našem případě ( špatná morfologie, 3krát ZT ) to nepomůže. Uvidíme :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lus
7350
22.7.11 10:15

To je mazel!!! :lol: My máme fr.buldočka a je to zlatíčko!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3204

Glumbi, to jsou krásní maličcí pejsánci :mrgreen:

Nám právě PISCI ani nenabídli a to měl manžel při odběru už na to IVF spermie morfo špatné 97% :zed:
Mám strach, že i ostatní embryjka z tohohle odběru dopadnou stejně, proto nevím, jestli mám ten KET vůbec podstoupit :nevim: , jestli nejít zrovna do 2.IVF.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2832

Glumi, jsou to fešáci… :palec: Já mám Dadu v ikonce, jako 7 týdenní, ale teď honem asi aktuální foto nepohledám… Později skočím do archivu… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lus
7350
22.7.11 10:16
Glumbi píše:
a Borísek

Glumbi, krásní hafánci :lol: :lol: Miluju pejsánky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3204
22.7.11 10:17

Straki, Ty jsi prostě moje krev :potlesk:
Já taky jedině Nescafé Gold s mlíčkem :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1787
22.7.11 10:18

LuS: frbul je krásnej…třeba ještě půjdem do 3 psa :mrgreen: ale manžel touží ještě po stafordovi
kadule: tak zkus napsat do nějakýho jinýho car jen otázku, jestli by to pomohlo… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1787
22.7.11 10:24

Ze stránek našeho car :
Metodu PICSI považujeme za biologicky přirozenější a efektivnější formu oplodnění ve srovnání s ICSI, protože k fertilizaci se vybírají spermie se schopností vazby na oocytární komplex, tj. pouze zralé spermie. Tato metoda je vhodná pro všechny klienty, ale doporučuje se především v těchto případech:

předchozí selhání, resp. nízká fertilizace i po ICSI, špatná kvalita embryí, resp. zástava jejich vývoje,
opakované potrácení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2832
22.7.11 10:26

Kaďulko… :hug: Kafčo piju téměř půl na půl s mlíčkem… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2832
22.7.11 10:27

Glumi, že by jsme před PGD zkusili ještě PCSI :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1787
22.7.11 10:30

já taky kafe půl napůl s mlíkem :mrgreen:
straki: u nás je icsi jediný řešení a picsi nejlepší volba…ale v caru by vám měli poradit…můžete zkusit oboje ne? pgd i picsi :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3204
22.7.11 10:33

Glumbi, děkuju moc :hug:

Tak teď nevím, co dělat, ten KET tolik nezatíží organismus, klidně bych na něj šla, ale znovu zažít ty nervy a pak skončit na revizi, to ne :zed: to radši kdyby to nedopadlo vůbec. Já myslela, že když se vajíčko oplodní, tak ta spermie je v pořádku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1787
22.7.11 10:36

kadí: v tom neporadím…četla jsem, že i spousta přirozených těhu skončí protože se mimi přestane vyvíjet v brzkém stádiu, takže o tom třeba ani spousta ženských neví :nevim: je to strašně složitá věc…v caru ti určitě poradí nejlíp

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Saraher79
22.7.11 10:37

Tedy Glumi, ta PICSI zní fakt zajímavě. Jde to i z mražených spermií? Je fakt, že u ICSI je výběr závislý na lidském faktoru, který může selhat.

Já taky kafčo půl na půl s mlíčkem - Nescafe Green blend. A doma mám Dolce Gusto (říkám mu Alfréd, jsem magor, co většinu věcí doma pojmenuje :lol: ) a to je taky moc dobrá kávička.

Káďule, nevím, ale ostatní embryjka můžou být dobrá, já bych je nezatracovala, i když chápu, že máš strach.

• Citovat
  • Upravit
Lus
7350
22.7.11 10:38

Díky :lol: Ti vaši mazlíci jsou taky k sežrání :lol: My jsme taky přemýšleli o dalším frbulovi, ale kdyby se zadařilo mimi tak by to byl asi docela mazec.Bydlíme v 3+1 a asi by nás už bylo moc :lol: Stafordi jsou taky krásní!Všichni pejsaní jsou krásníííííí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí