Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
UF, tak jsem vás konečně dočetla - jsem ráda, že se tak rozjíždíte.
Byla jsem pracovně v terénu a pak jsem šla rovnou na oběd.
Vítám novou budoucí maminu do klubu.
Kava: nescafe s mlíkem - je fajn věděť, že až dorazíte, tak nebudu muset shánět plno druhů kávy.
- ale už se shodneme i na značce
Zvířectvo: doma žádné, teď když budeme mít i zahradu, tak bych chtěla labradora - tak uvidím, jestli bude moje přání vyslyšeno.
Moje ségra měla sharpeye, takže taky takové malé telátko, tak jsem zvyklá na telátka, tak se k nám s mazlíčkama nebojte.
PCSI - při prvním pokusu mi ho nenabízeli, ani se o něm nezmiňovali, taky se musím přiznat, že jsem do 1 IVF šla jak nepolíbená, na emimino jsem se zaregistrovala, až po ET, předtím jsem žádné velké info nesháněla, ale určitě se na to poptám
Holky, pádím do CAR, tak se trochu ovládejte, ať stíhám dočíst… ![]()
Tak to seš dobrá
Přečíst všechny diskuze dá fakt fušku ![]()
U mě vede latté z práce (s kolegyní jsme si vydupaly Juru a kafíčko je lahoda
)Doma Dolce Gusto -a přes léto nejvíc Capuccino Ice ![]()
Labradoři jsou super, moc hodní.Zrovna v úterý mi dojede na návštěvu kámoška, co ho mají a ještě Kokra tak je mi jasný, jaké bude celovečerní téma
IVF ji zatěžovat moc nebudu ![]()
Na PCSI se musím v CAR zeptat. Jak čtu všechny diskuze tak už mám hlavu jak medicimbál
Musím si začít už dělat poznámky na co všechno se chci Dr. ptát
Holky, vy mi dáváte ![]()
Jaru22:Ahoj,šarpíci jsou boží
,také jednoho máme,teda holku Shelly
Straki75 píše:
Holky, pádím do CAR, tak se trochu ovládejte, ať stíhám dočíst…
Tak tam dobře pořiď
Já čtu jen v práci, tak budu muset začít i doma. Vy jste všechny profi pisálky a stránky se jen hromadí
papa
Maia22 píše:
Lus: Tak to jsem na odpis
Ale houbelec!!!Bude dobře, uvidíš!!!Počkej, nakonec budeš mít miniškolku ![]()
LuS:
to uvidíme co budu řikat po porodě
Ale tak chtěli bychom dvojčátka teď a tak za 10 let taky dvojčátka,oba milujem děti,ale 4× bych rodit nechtěla ![]()
Straki, dobře pořiď v CARu.
Holky, nebojte, všechny to spolu zvládneme k vytouženému cíli
![]()
Pomalu se odpojuju a hlásím odchod na dovolenou, to zas první dny v práci nebudu nic dělat, než vás dočítat
Včera se totiž miláčkovi doma podařilo přeškubnout kabel při rekonstrukci, tak nejde internet. Mějte se krásně kočky ![]()
Maia22 píše:
LuS:to uvidíme co budu řikat po porodě
Ale tak chtěli bychom dvojčátka teď a tak za 10 let taky dvojčátka,oba milujem děti,ale 4× bych rodit nechtěla
To si taky říkám
Ale až toho prcka uvidíš, tak ti bude v tu chvíli celej porod ukradenej!Já se teď mnohem víc bojím psychické bolesti než fyzické…!
Já bych chtěla 2 děti.Víc už bychom asi neuživili:)Máme na 30 let hypotéku takže jsem jasní ![]()
Sari, taky tomu věřím, že se budeme všechny brzo radovat!!!
Tak krásný víkendík!
Jenom jestli to s tím kabelem neudělal schválně
Já se před manžou zmínila o emiminu a on mi řekl, že žádný internetový dítě nechce, že chce živý a se mnou
![]()
Tak papa
Straki dobře pořiď
a naber informace.
Holky a to AMH dělají kdy?
LuS: S těma hypotékama to je dneska masakr,my zatím bydlíme s tchýní,ale za rok bychom měli mít splacené auto na leasing,takže bychom chtěli taky hypotéku a svůj baráček,hlavně kdo ví jak to bude až budem mít děti,už takhle jsou naše vztahy docela vyostřené ![]()
Dost mě pomlouvá a dělá z nás idioty neschopný,nechci to vidět jak by to bylo potom,to bych byla určitě neschopná matka a kdesi cosi ![]()
Asi při hormonálním profilu. Ale mně se teda Dr. o tom nezmínil. Ani nevím, kolik mám teď FSH.Ale asi tak hrozný ne, když jsem nafasovala stimuláky a v září mám jít na IVF…Si říkám, že Dr. ví, co dělá tak doufám, že nezklame ![]()