IVF srpen – září 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4865
22.7.11 13:07

UF, tak jsem vás konečně dočetla - jsem ráda, že se tak rozjíždíte.
Byla jsem pracovně v terénu a pak jsem šla rovnou na oběd.

Vítám novou budoucí maminu do klubu.
Kava: nescafe s mlíkem - je fajn věděť, že až dorazíte, tak nebudu muset shánět plno druhů kávy. :-) - ale už se shodneme i na značce

Zvířectvo: doma žádné, teď když budeme mít i zahradu, tak bych chtěla labradora - tak uvidím, jestli bude moje přání vyslyšeno.
Moje ségra měla sharpeye, takže taky takové malé telátko, tak jsem zvyklá na telátka, tak se k nám s mazlíčkama nebojte.
PCSI - při prvním pokusu mi ho nenabízeli, ani se o něm nezmiňovali, taky se musím přiznat, že jsem do 1 IVF šla jak nepolíbená, na emimino jsem se zaregistrovala, až po ET, předtím jsem žádné velké info nesháněla, ale určitě se na to poptám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3089
22.7.11 13:14

Lus: Tak to jsem na odpis :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2832
22.7.11 13:14

Holky, pádím do CAR, tak se trochu ovládejte, ať stíhám dočíst… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lus
7350
22.7.11 13:16

Tak to seš dobrá :lol: Přečíst všechny diskuze dá fakt fušku :lol:
U mě vede latté z práce (s kolegyní jsme si vydupaly Juru a kafíčko je lahoda :lol: )Doma Dolce Gusto -a přes léto nejvíc Capuccino Ice :lol:
Labradoři jsou super, moc hodní.Zrovna v úterý mi dojede na návštěvu kámoška, co ho mají a ještě Kokra tak je mi jasný, jaké bude celovečerní téma :lol: IVF ji zatěžovat moc nebudu :lol:
Na PCSI se musím v CAR zeptat. Jak čtu všechny diskuze tak už mám hlavu jak medicimbál :lol: Musím si začít už dělat poznámky na co všechno se chci Dr. ptát :lol: Holky, vy mi dáváte :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3089
22.7.11 13:17

Jaru22:Ahoj,šarpíci jsou boží :palec: ,také jednoho máme,teda holku Shelly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lus
7350
22.7.11 13:18
Straki75 píše:
Holky, pádím do CAR, tak se trochu ovládejte, ať stíhám dočíst… :mrgreen:

Tak tam dobře pořiď :-) Já čtu jen v práci, tak budu muset začít i doma. Vy jste všechny profi pisálky a stránky se jen hromadí :lol: papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lus
7350
22.7.11 13:19
Maia22 píše:
Lus: Tak to jsem na odpis :pocitac:

Ale houbelec!!!Bude dobře, uvidíš!!!Počkej, nakonec budeš mít miniškolku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3089
22.7.11 13:20

LuS: :lol: to uvidíme co budu řikat po porodě :wink: Ale tak chtěli bychom dvojčátka teď a tak za 10 let taky dvojčátka,oba milujem děti,ale 4× bych rodit nechtěla :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Saraher79
22.7.11 13:24

Straki, dobře pořiď v CARu.
Holky, nebojte, všechny to spolu zvládneme k vytouženému cíli :hug: :pankac:
Pomalu se odpojuju a hlásím odchod na dovolenou, to zas první dny v práci nebudu nic dělat, než vás dočítat :-) Včera se totiž miláčkovi doma podařilo přeškubnout kabel při rekonstrukci, tak nejde internet. Mějte se krásně kočky :-)

• Citovat
  • Upravit
Lus
7350
22.7.11 13:25
Maia22 píše:
LuS: :lol: to uvidíme co budu řikat po porodě :wink: Ale tak chtěli bychom dvojčátka teď a tak za 10 let taky dvojčátka,oba milujem děti,ale 4× bych rodit nechtěla :-P

To si taky říkám :lol: Ale až toho prcka uvidíš, tak ti bude v tu chvíli celej porod ukradenej!Já se teď mnohem víc bojím psychické bolesti než fyzické…!
Já bych chtěla 2 děti.Víc už bychom asi neuživili:)Máme na 30 let hypotéku takže jsem jasní :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lus
7350
22.7.11 13:28

Sari, taky tomu věřím, že se budeme všechny brzo radovat!!! :lol: Tak krásný víkendík!
Jenom jestli to s tím kabelem neudělal schválně :lol: :lol: Já se před manžou zmínila o emiminu a on mi řekl, že žádný internetový dítě nechce, že chce živý a se mnou :lol: :lol:
Tak papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
22.7.11 13:29

Straki dobře pořiď :palec: a naber informace.
Holky a to AMH dělají kdy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3089
22.7.11 13:31

LuS: S těma hypotékama to je dneska masakr,my zatím bydlíme s tchýní,ale za rok bychom měli mít splacené auto na leasing,takže bychom chtěli taky hypotéku a svůj baráček,hlavně kdo ví jak to bude až budem mít děti,už takhle jsou naše vztahy docela vyostřené :cert:
Dost mě pomlouvá a dělá z nás idioty neschopný,nechci to vidět jak by to bylo potom,to bych byla určitě neschopná matka a kdesi cosi :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lus
7350
22.7.11 13:31

Asi při hormonálním profilu. Ale mně se teda Dr. o tom nezmínil. Ani nevím, kolik mám teď FSH.Ale asi tak hrozný ne, když jsem nafasovala stimuláky a v září mám jít na IVF…Si říkám, že Dr. ví, co dělá tak doufám, že nezklame :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3089
22.7.11 13:32

Katka1311: Kdykoliv

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie