IVF srpen – září 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2590
22.7.11 13:33

Já mám super tchýni, ale zastávám názor, že by si měl každý hrát na svém písečku…

Můžeš mít sebelepší rodiče z obou stran, ale co si doma navaříš, to si sníš a nikdo ti do toho nemluví…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
22.7.11 13:34

A toto je naše obludka :mrgreen:
Fenka středoasijského pasteveckého

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lus
7350
22.7.11 13:36
Maia22 píše:
LuS: S těma hypotékama to je dneska masakr,my zatím bydlíme s tchýní,ale za rok bychom měli mít splacené auto na leasing,takže bychom chtěli taky hypotéku a svůj baráček,hlavně kdo ví jak to bude až budem mít děti,už takhle jsou naše vztahy docela vyostřené :cert:
Dost mě pomlouvá a dělá z nás idioty neschopný,nechci to vidět jak by to bylo potom,to bych byla určitě neschopná matka a kdesi cosi :roll:

No, to fakt je. Doba přeje mladým :lol: My koupili skoro 1,6 mega byt a ještě jsme do něj 300 tisíc dali…Auto máme taky na úvěr.2 roky ještě budeme splácet.Vím, že nám rodiče pomůžou, ale spoléhat na to pořád nemůžeme, že :cry: Tak to je blbý, že máš nic moc tchýni. Tu já mám, naštěstí, super!Je jen o 17 let starší, chodíme spolu pařit, prostě taková kámoška.Takže aspoň na tohle si stěžovat nemůžu :lol:
Ale ty jí právě ukážeš, jak jsi schopná…Už jen po tom všem, čím sis prošla.....Kdybys ji mohla poslat někam.....jenže ty děti budeš taky potřebovat občas pohlídat :lol: Je to těžký… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lus
7350
22.7.11 13:38
Katka1311 píše:
A toto je naše obludka :mrgreen:
Fenka středoasijského pasteveckého

Ta je krásňoučkáááááá!!!Já ty psy prostě miluju.Víc koukám po psech než po dětech, když je potkám :lol: Tak snad se to změní........ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
22.7.11 13:39

Mio děkuji :kytka: a to se platí?
Jak dostanu MS tak asi zajdu ať mi udělají nový HP.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
22.7.11 13:39

:mavam: zdravím :mavam:
tak jsem se po 2-denní absenci prokousala příspěvky a je to fakt mazec… Ani nevím, jestli si to všechno pamatuji :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lus
7350
22.7.11 13:40
Jméno píše:
Já mám super tchýni, ale zastávám názor, že by si měl každý hrát na svém písečku…Můžeš mít sebelepší rodiče z obou stran, ale co si doma navaříš, to si sníš a nikdo ti do toho nemluví…

Tak tak, moje slova. Já mám taky oboje rodiče super, ale nikdy bych s nima třeba nebydlela…Prostě mám ten svůj klídek, nikdo mi do ničeho nekecá!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
22.7.11 13:41

Ladunko je mi líto, že KETík nevyšel :zed: :hug: :hug: :hug:

Maia vítám tě mezi námi :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lus
7350
22.7.11 13:41
elllis píše: :mavam: zdravím :mavam:
tak jsem se po 2-denní absenci prokousala příspěvky a je to fakt mazec… Ani nevím, jestli si to všechno pamatuji :oops:

Ahojky, tak to budeš muset vzít několikrát :lol: :lol:
Jo, nakecalo se toho teda fakt dost :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3089
22.7.11 13:42

Jméno:To je pravda,ale ta naše si vždycky něco najde,samé lži,že za nás všechno platí atd,přitom by bez nás byla v prd… protože by celej barák neutáhla,já jsem akorát sedřená,protože musim mít furt naklizeno,jinak mě pomlouvá že jsem líná jak veš a když už nemá s čím by přišla tak alespoň pomlouvá že jsem tlustá (mám 59kg a tlustá jsem si nepřipadala,teď mám kvůli ní akorát komplexy a bojím se vylézt na dvůr v plavkách) nebo do mě rýpe že už by si ten můj zasloužil být fotr,kdyby to řekla 1 tak si řeknu že to třeba tak nemyslí,ale ona mě takhle ještě zesměšnila podruhé před švagrem,přitom ví od manžela co a jak,já bych jí to nikdy neřekla,no prostě už jsem se neudržela a vpálila jí že to asi dělam schválně,zbytečný nervy :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
22.7.11 13:43
LuS píše:
elllis píše: :mavam: zdravím :mavam:
tak jsem se po 2-denní absenci prokousala příspěvky a je to fakt mazec… Ani nevím, jestli si to všechno pamatuji :oops:
:palec:
Ahojky, tak to budeš muset vzít několikrát :lol: :lol:
Jo, nakecalo se toho teda fakt dost :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3089
22.7.11 13:44

Katka1311: Jů Krásná :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lus
7350
22.7.11 13:46
Maia22 píše:
Jméno:To je pravda,ale ta naše si vždycky něco najde,samé lži,že za nás všechno platí atd,přitom by bez nás byla v prd… protože by celej barák neutáhla,já jsem akorát sedřená,protože musim mít furt naklizeno,jinak mě pomlouvá že jsem líná jak veš a když už nemá s čím by přišla tak alespoň pomlouvá že jsem tlustá (mám 59kg a tlustá jsem si nepřipadala,teď mám kvůli ní akorát komplexy a bojím se vylézt na dvůr v plavkách) nebo do mě rýpe že už by si ten můj zasloužil být fotr,kdyby to řekla 1 tak si řeknu že to třeba tak nemyslí,ale ona mě takhle ještě zesměšnila podruhé před švagrem,přitom ví od manžela co a jak,já bych jí to nikdy neřekla,no prostě už jsem se neudržela a vpálila jí že to asi dělam schválně,zbytečný nervy :roll:

Tak to je teda fakt kráva :twisted: My to řekli akorát oběma rodičům a vím, jak je to mrzí, že máme problémy…Když se nás někdo třeba zeptá co mi a mimi tak tchýně třeba i zareaguje a hodí to do autu…Už mi to bývá i dost nepříjemný, když se lidi ptají…
A tebe akorát stresuje :-x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lus
7350
22.7.11 13:47
LuS píše:
Maia22 píše:
Jméno:To je pravda,ale ta naše si vždycky něco najde,samé lži,že za nás všechno platí atd,přitom by bez nás byla v prd… protože by celej barák neutáhla,já jsem akorát sedřená,protože musim mít furt naklizeno,jinak mě pomlouvá že jsem líná jak veš a když už nemá s čím by přišla tak alespoň pomlouvá že jsem tlustá (mám 59kg a tlustá jsem si nepřipadala,teď mám kvůli ní akorát komplexy a bojím se vylézt na dvůr v plavkách) nebo do mě rýpe že už by si ten můj zasloužil být fotr,kdyby to řekla 1 tak si řeknu že to třeba tak nemyslí,ale ona mě takhle ještě zesměšnila podruhé před švagrem,přitom ví od manžela co a jak,já bych jí to nikdy neřekla,no prostě už jsem se neudržela a vpálila jí že to asi dělam schválně,zbytečný nervy :roll:
Tak to je teda fakt kráva :twisted: My to řekli akorát oběma rodičům a vím, jak je to mrzí, že máme problémy…Když se nás někdo třeba zeptá co mi a mimi tak tchýně třeba i zareaguje a hodí to do autu…Už mi to bývá i dost nepříjemný, když se lidi ptají…
A tebe akorát stresuje :-x

Teda byla to odpověď pro Jméno, ale nemohla jsem se udržet :lol: Tak snad neva…? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3089
22.7.11 13:47

A tohle je zase naše zrůdička,šarpice Shelly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie