Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Já mám super tchýni, ale zastávám názor, že by si měl každý hrát na svém písečku…
Můžeš mít sebelepší rodiče z obou stran, ale co si doma navaříš, to si sníš a nikdo ti do toho nemluví…
Maia22 píše:
LuS: S těma hypotékama to je dneska masakr,my zatím bydlíme s tchýní,ale za rok bychom měli mít splacené auto na leasing,takže bychom chtěli taky hypotéku a svůj baráček,hlavně kdo ví jak to bude až budem mít děti,už takhle jsou naše vztahy docela vyostřené
Dost mě pomlouvá a dělá z nás idioty neschopný,nechci to vidět jak by to bylo potom,to bych byla určitě neschopná matka a kdesi cosi
No, to fakt je. Doba přeje mladým
My koupili skoro 1,6 mega byt a ještě jsme do něj 300 tisíc dali…Auto máme taky na úvěr.2 roky ještě budeme splácet.Vím, že nám rodiče pomůžou, ale spoléhat na to pořád nemůžeme, že
Tak to je blbý, že máš nic moc tchýni. Tu já mám, naštěstí, super!Je jen o 17 let starší, chodíme spolu pařit, prostě taková kámoška.Takže aspoň na tohle si stěžovat nemůžu ![]()
Ale ty jí právě ukážeš, jak jsi schopná…Už jen po tom všem, čím sis prošla.....Kdybys ji mohla poslat někam.....jenže ty děti budeš taky potřebovat občas pohlídat
Je to těžký… ![]()
Katka1311 píše:
A toto je naše obludka
Fenka středoasijského pasteveckého
Ta je krásňoučkáááááá!!!Já ty psy prostě miluju.Víc koukám po psech než po dětech, když je potkám
Tak snad se to změní........ ![]()
Mio děkuji
a to se platí?
Jak dostanu MS tak asi zajdu ať mi udělají nový HP.
zdravím ![]()
tak jsem se po 2-denní absenci prokousala příspěvky a je to fakt mazec… Ani nevím, jestli si to všechno pamatuji ![]()
Jméno píše:
Já mám super tchýni, ale zastávám názor, že by si měl každý hrát na svém písečku…Můžeš mít sebelepší rodiče z obou stran, ale co si doma navaříš, to si sníš a nikdo ti do toho nemluví…
Tak tak, moje slova. Já mám taky oboje rodiče super, ale nikdy bych s nima třeba nebydlela…Prostě mám ten svůj klídek, nikdo mi do ničeho nekecá!
Ladunko je mi líto, že KETík nevyšel
![]()
Maia vítám tě mezi námi
![]()
elllis píše:zdravím
tak jsem se po 2-denní absenci prokousala příspěvky a je to fakt mazec… Ani nevím, jestli si to všechno pamatuji
Ahojky, tak to budeš muset vzít několikrát
![]()
Jo, nakecalo se toho teda fakt dost ![]()
Jméno:To je pravda,ale ta naše si vždycky něco najde,samé lži,že za nás všechno platí atd,přitom by bez nás byla v prd… protože by celej barák neutáhla,já jsem akorát sedřená,protože musim mít furt naklizeno,jinak mě pomlouvá že jsem líná jak veš a když už nemá s čím by přišla tak alespoň pomlouvá že jsem tlustá (mám 59kg a tlustá jsem si nepřipadala,teď mám kvůli ní akorát komplexy a bojím se vylézt na dvůr v plavkách) nebo do mě rýpe že už by si ten můj zasloužil být fotr,kdyby to řekla 1 tak si řeknu že to třeba tak nemyslí,ale ona mě takhle ještě zesměšnila podruhé před švagrem,přitom ví od manžela co a jak,já bych jí to nikdy neřekla,no prostě už jsem se neudržela a vpálila jí že to asi dělam schválně,zbytečný nervy ![]()
LuS píše:elllis píše:zdravím
tak jsem se po 2-denní absenci prokousala příspěvky a je to fakt mazec… Ani nevím, jestli si to všechno pamatuji
Ahojky, tak to budeš muset vzít několikrát![]()
Jo, nakecalo se toho teda fakt dost
Maia22 píše:
Jméno:To je pravda,ale ta naše si vždycky něco najde,samé lži,že za nás všechno platí atd,přitom by bez nás byla v prd… protože by celej barák neutáhla,já jsem akorát sedřená,protože musim mít furt naklizeno,jinak mě pomlouvá že jsem líná jak veš a když už nemá s čím by přišla tak alespoň pomlouvá že jsem tlustá (mám 59kg a tlustá jsem si nepřipadala,teď mám kvůli ní akorát komplexy a bojím se vylézt na dvůr v plavkách) nebo do mě rýpe že už by si ten můj zasloužil být fotr,kdyby to řekla 1 tak si řeknu že to třeba tak nemyslí,ale ona mě takhle ještě zesměšnila podruhé před švagrem,přitom ví od manžela co a jak,já bych jí to nikdy neřekla,no prostě už jsem se neudržela a vpálila jí že to asi dělam schválně,zbytečný nervy
Tak to je teda fakt kráva
My to řekli akorát oběma rodičům a vím, jak je to mrzí, že máme problémy…Když se nás někdo třeba zeptá co mi a mimi tak tchýně třeba i zareaguje a hodí to do autu…Už mi to bývá i dost nepříjemný, když se lidi ptají…
A tebe akorát stresuje ![]()
LuS píše:Maia22 píše:Tak to je teda fakt kráva
Jméno:To je pravda,ale ta naše si vždycky něco najde,samé lži,že za nás všechno platí atd,přitom by bez nás byla v prd… protože by celej barák neutáhla,já jsem akorát sedřená,protože musim mít furt naklizeno,jinak mě pomlouvá že jsem líná jak veš a když už nemá s čím by přišla tak alespoň pomlouvá že jsem tlustá (mám 59kg a tlustá jsem si nepřipadala,teď mám kvůli ní akorát komplexy a bojím se vylézt na dvůr v plavkách) nebo do mě rýpe že už by si ten můj zasloužil být fotr,kdyby to řekla 1 tak si řeknu že to třeba tak nemyslí,ale ona mě takhle ještě zesměšnila podruhé před švagrem,přitom ví od manžela co a jak,já bych jí to nikdy neřekla,no prostě už jsem se neudržela a vpálila jí že to asi dělam schválně,zbytečný nervyMy to řekli akorát oběma rodičům a vím, jak je to mrzí, že máme problémy…Když se nás někdo třeba zeptá co mi a mimi tak tchýně třeba i zareaguje a hodí to do autu…Už mi to bývá i dost nepříjemný, když se lidi ptají…
A tebe akorát stresuje
Teda byla to odpověď pro Jméno, ale nemohla jsem se udržet
Tak snad neva…? ![]()