IVF srpen – září 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10572
22.7.11 14:17

Luci krásná úroda :palec:
Jaké máš ty dávky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lus
7350
22.7.11 14:17
Maia22 píše:
LuS: On mi řiká ať to neřešim,že ona je prostě taková,ale nikdy se mě před ní nezastal,ale zase je fakt že když zkoušela ty kecy o tom že jsem líná i na něj,tak se jí jen vysmál,takže s ní nesouhlasí,ale má respekt,proto podle mě nic neřekne.

Tak zase chápu, že se snaží s ní vyjít. Ono rozhádat se s rodinou je docela blbý…Tak asi s ní moc nesouhlasí, ale prostě to akorát nedává tak najevo a neřeší to…Chlapi tyhle věci moc neřeší… :-(
Ale určo stojí při tobě!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lus
7350
22.7.11 14:20
Maia22 píše:
Lus: Casíček je taky krásnej :mrgreen:
Aby to bylo uplné máme ještě hada hroznýše Caesarka,zatím je to taková žížalka jsou mu jen 3 roky a ze začátku nám nechtěl vůbec papat :-) Doufám že se hadů někdo něštítí,říká se že jsou slizcí,ale není to vůbec pravda,je to jako když vezmete do ruky koženou kabelku

Děkuji :lol:
Kámoška na ZŠ měla taky hroznýše. Jo, to si každej myslí, že je slizkej, ale je krásně hladkej a suchej.
Já nesnáším akorát pavouky a hmyz :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3204
22.7.11 14:20

Luco, paráda, gratuluju :potlesk: :potlesk: :potlesk:

Holky, máte krásný miláčky, takže samý pejsek, Sára kočičku a já opeřenečka, no to jsme velká rodinka :dance:

No a za necelý rok tu budeme posílat úplně jiné fotečky, už se hrozně těším a všem Vám to moc přeju :hug:

Jaru, já byla na tom jako Ty, nic jsem nevěděla a nezjišťovala a na emimino se přihlásila až po ET. Za to teď si myslím, že díky ostatním holkám a jejich radám jsme chytřejší než většina DR :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3089
22.7.11 14:22

LuS: Já taky,já mu to taky nijak nevyčítam,ale samozdřejmě se před nim zmínim co o nás zase kde vyprávěla,nejhorší je že ona se nestydí dělat to i když potká moje rodiče,si asi myslí že mi to neřeknou nebo co,taky jim pěkně vypadla z oka :roll:
Taky nesnášim hmyz a pavouky,ble ble :cry:

Příspěvek upraven 22.07.11 v 14:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lus
7350
22.7.11 14:24
Káďule píše:
Luco, paráda, gratuluju :potlesk: :potlesk: :potlesk:

Holky, máte krásný miláčky, takže samý pejsek, Sára kočičku a já opeřenečka, no to jsme velká rodinka :dance:

No a za necelý rok tu budeme posílat úplně jiné fotečky, už se hrozně těším a všem Vám to moc přeju :hug:

Jaru, já byla na tom jako Ty, nic jsem nevěděla a nezjišťovala a na emimino se přihlásila až po ET. Za to teď si myslím, že díky ostatním holkám a jejich radám jsme chytřejší než většina DR :pankac:

Káďu, to jo, to jsme rodinka :lol: By mě zajímalo jak by se ti naši miláčci měli rádi :mrgreen: Uděláme experiment??? :lol: :lol:
Jinak to taky doufám, že za rok tu budou kolovat jiné fotečky. I když na ty naše zvířecí mazlíky taky nesmíme zapomenout :-) Já mám díky našemu hafánkovi mnohem lepší náladu. Každý den se na něj z práce hrozně těším až se pomazlíme :lol: No, a s manžou večer :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11237
22.7.11 14:28
Katka1311 píše:
Jaké máš ty dávky?

Kačí děkuju mám od začátku 112,5IU a nechaj mi to až do konce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3204
22.7.11 14:30

Lusi, to je jasný, že ti naši broučci budou mít místo v našem srdci i když budeme mít miminko :hug:
My jedeme za týden na dovču a já se asi ustýskám po Barušce, my jsme ji přivezli den po ET a já jsme s ní od té doby doma, celý dny, no to bude pro mě rána :-( týden bez ní, ale kvůli dcerušce se zase musím taky obětovat, že, je to poklad :hug:

Holky frčím na nákup, co budete o víkendu vařit, poraďte něco dobrého :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lus
7350
22.7.11 14:30
Maia22 píše:
LuS: Já taky,já mu to taky nijak nevyčítam,ale samozdřejmě se před nim zmínim co o nás zase kde vyprávěla,nejhorší je že ona se nestydí dělat to i když potká moje rodiče,si asi myslí že mi to neřeknou nebo co,taky jim pěkně vypadla z oka :roll:
Taky nesnášim hmyz a pavouky,ble ble :cry:Příspěvek upraven 22.07.11 v 14:24

Tak to se akorát znemožní ona. A vaši určitě budou všechno věřit tobe a ne jí!Podle mě je to chudera, která neví, ze který do který.....Hlavně jsi jí „ukradla“ syna, na to nezapomínej :lol:
Nezabíjím akorát malý pavoučky. Si říkám, že mi třeba přinesou štěstí (čápa nebo vránu :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lus
7350
22.7.11 14:34
Káďule píše:
Lusi, to je jasný, že ti naši broučci budou mít místo v našem srdci i když budeme mít miminko :hug:
My jedeme za týden na dovču a já se asi ustýskám po Barušce, my jsme ji přivezli den po ET a já jsme s ní od té doby doma, celý dny, no to bude pro mě rána :-( týden bez ní, ale kvůli dcerušce se zase musím taky obětovat, že, je to poklad :hug:Holky frčím na nákup, co budete o víkendu vařit, poraďte něco dobrého :huban:

To určo budou :-) My byli 3 dny v Krkonoších a „vnoučka“ hlídali moji rodiče a já jim 2× denně volala, jestli je Casíček v pořádku :lol: Blázen!
Ale teď je to prostě takové naše miminko erární :lol:
Tak si moc moc dovču užíj!!!To já budu týden v práci bez kolegyňky a už teď se mi sem nechce :pocitac:
Jinak to zítra vidím na obídek někde na výletě, kam se chystáme a v NE ke tchýni :lol: Já radši uklízím než vařím :mrgreen: Tak jsem ti moc neporadila :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lus
7350
22.7.11 14:36
LuS píše:
Káďule píše:
My jedeme za týden na dovču a já se asi ustýskám po Barušce, my jsme ji přivezli den po ET a já jsme s ní od té doby doma, celý dny, no to bude pro mě rána :-( týden bez ní, ale kvůli dcerušce se zase musím taky obětovat, že, je to poklad :hug:Holky frčím na nákup, co budete o víkendu vařit, poraďte něco dobrého :huban:
To určo budou :-) My byli 3 dny v Krkonoších a „vnoučka“ hlídali moji rodiče a já jim 2× denně volala, jestli je Casíček v pořádku :lol: Blázen!
Ale teď je to prostě takové naše miminko erární :lol:
Tak si moc moc dovču užíj!!!To já budu týden v práci bez kolegyňky a už teď se mi sem nechce :pocitac:
Jinak to zítra vidím na obídek někde na výletě, kam se chystáme a v NE ke tchýni :lol: Já radši uklízím než vařím :mrgreen: Tak jsem ti moc neporadila :nevim:

Vlastně až za týden, tak to ti ještě pěknou dovču popřeju :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3089
22.7.11 14:36
LuS píše:
Maia22 píše:
Taky nesnášim hmyz a pavouky,ble ble :cry:Příspěvek upraven 22.07.11 v 14:24
Tak to se akorát znemožní ona. A vaši určitě budou všechno věřit tobe a ne jí!Podle mě je to chudera, která neví, ze který do který.....Hlavně jsi jí „ukradla“ syna, na to nezapomínej :lol:
Nezabíjím akorát malý pavoučky. Si říkám, že mi třeba přinesou štěstí (čápa nebo vránu :lol: )

Oni dobře ví která bije :wink:
:lol: to je dobrý,já zadupávám všechny,aby mi třeba v noci nevlezli na hlavu nebo tak něco :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5198
22.7.11 14:50

Ahojky Holky :mavam:

tak jsem zpět z CARU a bohužel - krev negativní, ráno jsem měla i těhu test negativní.
Takže jsem dnes nafasovala léky a čekám na 1 DC.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5198
22.7.11 14:55
luca22 píše:
Katka1311 píše:
Jaké máš ty dávky?
Kačí děkuju mám od začátku 112,5IU a nechaj mi to až do konce.
Luci, neboj nemáš nejmenší dávky … já mám 2-3 den taky 112,5 a pak 4 až 7 den mám pouze 75, asi se bojí když na clostík jsem vykvokala :jazyk: asi 16 folikulů :pankac: :pankac: :pankac:
luca22 píše:
Katka1311 píše:
Jaké máš ty dávky?
Kačí děkuju mám od začátku 112,5IU a nechaj mi to až do konce.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2590
22.7.11 15:44

LuS Maia22: Babky chlapi jsou divní, jiní ve vnímání než my, nelze nic vyčítat…musíš to vydržet holka, být silná, držím palec :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí