Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Maia22 píše:
LuS: On mi řiká ať to neřešim,že ona je prostě taková,ale nikdy se mě před ní nezastal,ale zase je fakt že když zkoušela ty kecy o tom že jsem líná i na něj,tak se jí jen vysmál,takže s ní nesouhlasí,ale má respekt,proto podle mě nic neřekne.
Tak zase chápu, že se snaží s ní vyjít. Ono rozhádat se s rodinou je docela blbý…Tak asi s ní moc nesouhlasí, ale prostě to akorát nedává tak najevo a neřeší to…Chlapi tyhle věci moc neřeší… ![]()
Ale určo stojí při tobě!
Maia22 píše:
Lus: Casíček je taky krásnej
Aby to bylo uplné máme ještě hada hroznýše Caesarka,zatím je to taková žížalka jsou mu jen 3 roky a ze začátku nám nechtěl vůbec papatDoufám že se hadů někdo něštítí,říká se že jsou slizcí,ale není to vůbec pravda,je to jako když vezmete do ruky koženou kabelku
Děkuji ![]()
Kámoška na ZŠ měla taky hroznýše. Jo, to si každej myslí, že je slizkej, ale je krásně hladkej a suchej.
Já nesnáším akorát pavouky a hmyz ![]()
Luco, paráda, gratuluju
![]()
Holky, máte krásný miláčky, takže samý pejsek, Sára kočičku a já opeřenečka, no to jsme velká rodinka ![]()
No a za necelý rok tu budeme posílat úplně jiné fotečky, už se hrozně těším a všem Vám to moc přeju ![]()
Jaru, já byla na tom jako Ty, nic jsem nevěděla a nezjišťovala a na emimino se přihlásila až po ET. Za to teď si myslím, že díky ostatním holkám a jejich radám jsme chytřejší než většina DR ![]()
LuS: Já taky,já mu to taky nijak nevyčítam,ale samozdřejmě se před nim zmínim co o nás zase kde vyprávěla,nejhorší je že ona se nestydí dělat to i když potká moje rodiče,si asi myslí že mi to neřeknou nebo co,taky jim pěkně vypadla z oka ![]()
Taky nesnášim hmyz a pavouky,ble ble ![]()
Příspěvek upraven 22.07.11 v 14:24
Káďule píše:
Luco, paráda, gratuluju![]()
![]()
![]()
Holky, máte krásný miláčky, takže samý pejsek, Sára kočičku a já opeřenečka, no to jsme velká rodinka
No a za necelý rok tu budeme posílat úplně jiné fotečky, už se hrozně těším a všem Vám to moc přeju
Jaru, já byla na tom jako Ty, nic jsem nevěděla a nezjišťovala a na emimino se přihlásila až po ET. Za to teď si myslím, že díky ostatním holkám a jejich radám jsme chytřejší než většina DR
Káďu, to jo, to jsme rodinka
By mě zajímalo jak by se ti naši miláčci měli rádi
Uděláme experiment???
![]()
Jinak to taky doufám, že za rok tu budou kolovat jiné fotečky. I když na ty naše zvířecí mazlíky taky nesmíme zapomenout
Já mám díky našemu hafánkovi mnohem lepší náladu. Každý den se na něj z práce hrozně těším až se pomazlíme
No, a s manžou večer ![]()
Katka1311 píše:
Luci krásná úroda
Jaké máš ty dávky?
Kačí děkuju mám od začátku 112,5IU a nechaj mi to až do konce.
Lusi, to je jasný, že ti naši broučci budou mít místo v našem srdci i když budeme mít miminko ![]()
My jedeme za týden na dovču a já se asi ustýskám po Barušce, my jsme ji přivezli den po ET a já jsme s ní od té doby doma, celý dny, no to bude pro mě rána
týden bez ní, ale kvůli dcerušce se zase musím taky obětovat, že, je to poklad ![]()
Holky frčím na nákup, co budete o víkendu vařit, poraďte něco dobrého ![]()
Maia22 píše:
LuS: Já taky,já mu to taky nijak nevyčítam,ale samozdřejmě se před nim zmínim co o nás zase kde vyprávěla,nejhorší je že ona se nestydí dělat to i když potká moje rodiče,si asi myslí že mi to neřeknou nebo co,taky jim pěkně vypadla z oka
Taky nesnášim hmyz a pavouky,ble blePříspěvek upraven 22.07.11 v 14:24
Tak to se akorát znemožní ona. A vaši určitě budou všechno věřit tobe a ne jí!Podle mě je to chudera, která neví, ze který do který.....Hlavně jsi jí „ukradla“ syna, na to nezapomínej ![]()
Nezabíjím akorát malý pavoučky. Si říkám, že mi třeba přinesou štěstí (čápa nebo vránu
)
Káďule píše:
Lusi, to je jasný, že ti naši broučci budou mít místo v našem srdci i když budeme mít miminko
My jedeme za týden na dovču a já se asi ustýskám po Barušce, my jsme ji přivezli den po ET a já jsme s ní od té doby doma, celý dny, no to bude pro mě ránatýden bez ní, ale kvůli dcerušce se zase musím taky obětovat, že, je to poklad
Holky frčím na nákup, co budete o víkendu vařit, poraďte něco dobrého
To určo budou
My byli 3 dny v Krkonoších a „vnoučka“ hlídali moji rodiče a já jim 2× denně volala, jestli je Casíček v pořádku
Blázen!
Ale teď je to prostě takové naše miminko erární ![]()
Tak si moc moc dovču užíj!!!To já budu týden v práci bez kolegyňky a už teď se mi sem nechce ![]()
Jinak to zítra vidím na obídek někde na výletě, kam se chystáme a v NE ke tchýni
Já radši uklízím než vařím
Tak jsem ti moc neporadila ![]()
LuS píše:Káďule píše:To určo budou
Lusi, to je jasný, že ti naši broučci budou mít místo v našem srdci i když budeme mít miminko
My jedeme za týden na dovču a já se asi ustýskám po Barušce, my jsme ji přivezli den po ET a já jsme s ní od té doby doma, celý dny, no to bude pro mě ránatýden bez ní, ale kvůli dcerušce se zase musím taky obětovat, že, je to poklad
Holky frčím na nákup, co budete o víkendu vařit, poraďte něco dobrého
My byli 3 dny v Krkonoších a „vnoučka“ hlídali moji rodiče a já jim 2× denně volala, jestli je Casíček v pořádku
Blázen!
Ale teď je to prostě takové naše miminko erární
Tak si moc moc dovču užíj!!!To já budu týden v práci bez kolegyňky a už teď se mi sem nechce
Jinak to zítra vidím na obídek někde na výletě, kam se chystáme a v NE ke tchýniJá radši uklízím než vařím
Tak jsem ti moc neporadila
Vlastně až za týden, tak to ti ještě pěknou dovču popřeju ![]()
LuS píše:Maia22 píše:Tak to se akorát znemožní ona. A vaši určitě budou všechno věřit tobe a ne jí!Podle mě je to chudera, která neví, ze který do který.....Hlavně jsi jí „ukradla“ syna, na to nezapomínej
LuS: Já taky,já mu to taky nijak nevyčítam,ale samozdřejmě se před nim zmínim co o nás zase kde vyprávěla,nejhorší je že ona se nestydí dělat to i když potká moje rodiče,si asi myslí že mi to neřeknou nebo co,taky jim pěkně vypadla z oka
Taky nesnášim hmyz a pavouky,ble blePříspěvek upraven 22.07.11 v 14:24
Nezabíjím akorát malý pavoučky. Si říkám, že mi třeba přinesou štěstí (čápa nebo vránu)
Oni dobře ví která bije ![]()
to je dobrý,já zadupávám všechny,aby mi třeba v noci nevlezli na hlavu nebo tak něco ![]()
Ahojky Holky ![]()
tak jsem zpět z CARU a bohužel - krev negativní, ráno jsem měla i těhu test negativní.
Takže jsem dnes nafasovala léky a čekám na 1 DC.
luca22 píše:Luci, neboj nemáš nejmenší dávky … já mám 2-3 den taky 112,5 a pak 4 až 7 den mám pouze 75, asi se bojí když na clostík jsem vykvokalaKatka1311 píše:Kačí děkuju mám od začátku 112,5IU a nechaj mi to až do konce.
Luci krásná úroda
Jaké máš ty dávky?
luca22 píše:Katka1311 píše:Kačí děkuju mám od začátku 112,5IU a nechaj mi to až do konce.
Luci krásná úroda
Jaké máš ty dávky?
LuS Maia22: Babky chlapi jsou divní, jiní ve vnímání než my, nelze nic vyčítat…musíš to vydržet holka, být silná, držím palec ![]()