Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Já jsem nechtěla čekat kvůli práci, tak jedu už do Olmiku, jsem zvědavá co bude a kdy a za kolik.
no v tvém případě je to jasné…otěhotníš
![]()
jestli to nevadí, zeptám se, kolik ti je?
Jméno píše:
Já jsem nechtěla čekat kvůli práci, tak jedu už do Olmiku, jsem zvědavá co bude a kdy a za kolik.no v tvém případě je to jasné…otěhotníš
jestli to nevadí, zeptám se, kolik ti je?![]()
Mě už je hooodně
37
Jméno píše:
Už tak dlouho bojujete nebo jsi „dělala kariéru?“
Bojujene asi tak 3-4 roky a před tím jsme žili v zahraničí. Tam jsme nechtěli.
aha, na druhou stranu jsi alespoň něco zažila, to já říct nemůžu ![]()
stejně je zvláští, jak se komu život uskládá…
jsi spokojena s CARem, já ano…jen jednou tam byl jiný dr a byl fakt divný…
Ono, zažili jsme toho opravdu dost a splnila jsem si tím můj dětský sen.
S CARem jsem vcelku spokojená. Ono jí mím štěstí jen na toho mladého, nového, tak jsme se tak už nějak zžili. Snažím se objednávat k němu. Ale uvidíme co po IVF ![]()
já jsem se nikdy neobjednávala konkrétně, vždycky mě objednali na nějaké datum a kdo tam byl, ten tam byl…
ty máš nějakého mlaďase, jo?
já jsem měla štěstí na Sobky a ještě nějakého lékaře, nevím, jak se jmenoval, mladý nebyl…
USA, to je divočina…
Máš strach z IVF, mě znervózňuje pocit, že nevím, co mě čeká…
výzva pro vás kočky, napište do detailu, jak to probíhá…myslím zákroky…ať jsem moudřejší ![]()
Já se r. jména, ale vím kdy tam je a snažím se objednat na tu dobu, ale vždy to nevyjde a Sobka jsem viděla jen u pohovoru.
Jinak USA je divoké, ale nídherné ![]()
Jméno píše:
Máš strach z IVF, mě znervózňuje pocit, že nevím, co mě čeká…výzva pro vás kočky, napište do detailu, jak to probíhá…myslím zákroky…ať jsem moudřejší
Mám strach, mám strach ze všeho nového. Jinak tady z diskusí už mám něco načteno a holky ti rády vše popíší a ja se přiživím
Určo napíší zase něco nového. Jak už tady nekdo psal, jsme už moudřejší než mudři ![]()
Jess, Jméno, já chodím do Gyncentra v Ostravě. ![]()
A nebojte, to není nic hrozného, pícháte stimulky, pak v krátkodobé narkoze proběhne OPU, nic hrozného, brnkačka. no a pak podle toho, jestli máte PK nebo kolik budete mít vajíček, provede dr. ET. Já byla na ET hned 2 dny po OPU, protože jsem měla jenom jedno vajíčko oplodněné. ![]()
no, já si pořád připadám jako deb…, ale to je asi normální. když nevíš, do čeho jdeš.
Já se jmenuju Lucie, je mi 26 a jsem učitelka na ZŠ.
Světu jsem zcestovala jen kousek a to na střední, když jsme jezdili na plenéry
,ale byla to nádhera ![]()