IVF srpen – září 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3204
23.7.11 23:02

Babulko, v krku tě z toho trhání klidně bolet může, ale máš Augmentin a ten všechno napraví, ale až nejdříve zítra, na to jsou ATB pitomý, že zabírají za 2-3dny.

Ladunko, nedělej si z toho pána hlavu, je to přece jenom chlap a to jsou neandrtálci :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22203
23.7.11 23:06

Káďulko, moc díky za rady, jsem za to fakt vděčná, aspoň vím, co mě ještě čeká. Ale překvapilo mě, že jsem dostala Augmentin 1g, to je dost silné, ne??? Ten krk je mazec, bolí mě až k uchu, a taky pant, ty jo. BOže, doufám, že příště už nebudu muset. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3204
23.7.11 23:15

No 1g se tak dává, 600mg by bylo slabý. Radši silnější, jen když zabere :palec:

Tak se holky hezky vyspěte, žádný bolístky ani špatný sny a ať jste ráno jak ptáčátka :dance:
:mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22203
23.7.11 23:21

Já už se taky jdu chystat, vezmu si svou dávku ibalginu a jdu se snažit spát. Papááááááááááááááá. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6540
23.7.11 23:49

Dobrou, holky, a sladké sny :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
24.7.11 07:09

ahoj holky

nevadí když se přidám - pevně doufám, že nám vyjde první IVF v říjnu.
O miminko se snažíme skoro 3 roky, něco přes rok víme proč to nejde a snažili jsme se to bez kýženého efektu řešit…
v úterý jdeme na vstupní pohovor do druhého caru a budu chtít to celé rozjet. Nejdřív jsem chtěla čekat až dostavíme domeček, ale tak nějak jsem dospěla k závěru, že čekat nechci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6540
24.7.11 10:51

Ahoj Strsim, vítám Tě :mavam: ,

tak ty teď nastupuješ do nového CAR? Máte problém se spermijkama :-( ? To mě mrzí..
Máš silného chlapa, že podstoupí M/T, mojeho bych tam nedostala ani heverem :lol: . O to víc se člověk upíná na to, aby to vyšlo,že? Budem Ti tu všechny držet pěsti :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1787
24.7.11 11:02
Strsim píše:
ahoj holkynevadí když se přidám - pevně doufám, že nám vyjde první IVF v říjnu.
O miminko se snažíme skoro 3 roky, něco přes rok víme proč to nejde a snažili jsme se to bez kýženého efektu řešit…
v úterý jdeme na vstupní pohovor do druhého caru a budu chtít to celé rozjet. Nejdřív jsem chtěla čekat až dostavíme domeček, ale tak nějak jsem dospěla k závěru, že čekat nechci.

Ahojky :mavam: koukám, že jste chodili taky ke kočímu, ale přijde mi, že nějak krátce…my jsme k němu chodili asi 3/4 a až při podlední návštěvě byla změna k lepšímu…už i on nám říkal, že to nemá cenu, že z nás jen tahá prachy najednou ze 100 tisíc 2 miliony :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11237
24.7.11 11:05

Vítej Strsim mezi námi :kytka:

snad budete v novém CAR moc spokojení a co nevidět vám pomůžou :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3204
24.7.11 11:09

Hezkou neděli všem :mavam:

Ahoj Strsim, držím palce, ať je to v novém CARu lepší a ať dopadne IVF :think:
Prosím Tě co znamená M/T? Odběr spermií přímo z varlete? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
24.7.11 14:08

Ahoj holky,preji hezkou nedeli.Ja jsem v praci.Babul,zuby je hnus jak boli,auu.Bobku.
Vitam novacka,papa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
24.7.11 16:04

díky holky za přivítání
teda budu mít hodně velký chaos ve jménech…

Ke Kočímu jsme chodili poté co jsme utekli ze Zlínského caru. Pan doktor tam od pohledu poznal, že má manžel v pořádku hormonální profil… takže rychle pryč.
Kočí nám hned při první návštěvě řekl, kde si myslí že je problém a bylo jen na nás jestli do toho půjdeme nebo ne. Zřejmě došlo u manžela k vadnému vývoji varlat a má těžce porušenou spermatogenezi.
Při druhém spg ve Zlíně nám řekli, že pár ojedinělých spermijek našli, ale moc s odstupem času nevěříme že to byla pravda.
U kočího jsme byli půl roku a poté nám sám řekl, že to nemá smysl léčit - manža si dvakrát týdně píchal pregnyl, že bude lepší naplánovat operaci. V každém případě si myslím, že Kočí je odborník na svém místě a přestože si nechával vše platit, tak jeho služby zato stály.

Tak jsem začala koukat co by šlo dělat a rozhodli jsme se pro FN Olomouc - v úterý jdeme na vstupní konzultaci - mám kontakt na holčinu co tam byli se stejným problémem a přestože se nezadařilo nezanevřeli a šli do toho ve stejném caru znovu. V sprnu prý mají naplánovanou rekonstrukci, tak doufám že do října bychom mohli všechno pořešit a naplánovat a hurá na to

Manža zpočátku rezolutně odmítal dárce a chtěl udělat maximum pro geneticky vlastní dítko, teď už přijmul možnost dárce, přesto ale chce jít do M/T (= chirurgický odběr buněk z varlete nebo nadvarlete).

uff omlouvám se za román…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9303
24.7.11 21:01

Dobrý večer děvčata, vítám nováčka :kytka:
Babulko, je mi líto, že tě to pořád zlobí :hug: Ale teď to půjde jen k lepšímu :kytka:
Strsim, teda máš odvážného může, můj by do toho nešel ani za nic a moc držím pěsti ať vám to v říjnu vyjde :hug:
Všechny ostatní mocinky zdravím :mavam: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
24.7.11 21:03

Jesse nemůžeš říct, jestli by do toho šel nebo ne dokud před tím rozhodnutím nestojíš - věřím že každý z vašich chlapů by do toho šel, kdyby to byla jeho šance na vlastní miminko. Je to jen o tom, že máte jiné problémy. Já jen doufám, že nebude žádný problém u mě a že operace dopadne dobře. Chtěla bych stihnout IVF ještě letos - nebráníme se dvojčátkům takže to musíme asi stihnout do konce roku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9303
24.7.11 21:08

Strsim, asi máš pravdu. Moc vám přeji ať vám to vyjde :hug: Taky bychom šli do dvojčat, nějak by se to zvládlo a jedny dvojky už v baráku máme, tak bych měla blízko chodit pro radu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí