IVF srpen – září 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4865
25.7.11 11:23
Káďule píše:
Holky k těm tchýním - já mám jednu superextrém :cert:
Nejdříve nás nutila do svatby, asi aby se už synáčka zbavila a když jsme pak přišli, že čekáme mimi, tak se naštvala, nesměli jsme ji říkat babičko, že jsme se ji neptali, jestli chce být babička, a ona že je ještě mladá /45/, no malou viděla naposledy v dubnu 1996 - byly ji 3měsíce a to jsme ji k nim vzali přes její zákáz na tchánovi 50tiny, ale když jsem viděla, jak od Michalky odháněla i ostatní příbuzný, aby na ní nekoukali, že u nich jsou i lepší věci na obdiv jako třeba kuřátka, a když odmítli potom přijet i na vítání občánků, protože mají nějakou práci, tak jsem k nim vlítla, řekla jsem tchánovi všechno co mě trápilo, manžel stál při mě, bába se schovala, ale všechno slyšela a od té doby nemáme babičku a já tchýni. Tchán se stavuje, o ní nemluví, ale je to takový povinný stavování, neví, že máme narozeniny, Míša vysvedčení, no ale to už je jedno.
Babizna je teď už konečeně babičkou, má 2 letou vnučku od mladšího syna a může se přetrhnout.
Moje dítě nijak nestrádá, naši ji všechno vynahrazují :palec: a kdyby bábu potkala, řekne dobrý den a tím to končí.

to je baba jedu, já zažila dvě tchýně a obě super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5934
25.7.11 11:26
Ahoj holky středa asi NAPSÁNÍ léku na stimulku :dance:
ladun píše:
Ahoj holky :mavam: ,

zdravím Vás z práce…
Jaru, je fajn, že jste si to užili :palec: . Pak hoď nějaké fotečky :wink:

Babul, co zoubky?

Co ostatní holky? Máte něco některá tento týden?

Luca má zítra kontrolu folíků, že? :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6540
25.7.11 11:27

Kádi, určitě z těch tří aspoň jedno zbyde, neboj :hug: . A budu držet place, aby se embryjko chytlo a hlavně nepustilo :palec: :palec: :hug: Sakryš ta mrcha už by se Ti taky mohla uráčit… :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5934
25.7.11 11:29
No coment sí´´´´la
Káďule píše:
Holky k těm tchýním - já mám jednu superextrém :cert:
Nejdříve nás nutila do svatby, asi aby se už synáčka zbavila a když jsme pak přišli, že čekáme mimi, tak se naštvala, nesměli jsme ji říkat babičko, že jsme se ji neptali, jestli chce být babička, a ona že je ještě mladá /45/, no malou viděla naposledy v dubnu 1996 - byly ji 3měsíce a to jsme ji k nim vzali přes její zákáz na tchánovi 50tiny, ale když jsem viděla, jak od Michalky odháněla i ostatní příbuzný, aby na ní nekoukali, že u nich jsou i lepší věci na obdiv jako třeba kuřátka, a když odmítli potom přijet i na vítání občánků, protože mají nějakou práci, tak jsem k nim vlítla, řekla jsem tchánovi všechno co mě trápilo, manžel stál při mě, bába se schovala, ale všechno slyšela a od té doby nemáme babičku a já tchýni. Tchán se stavuje, o ní nemluví, ale je to takový povinný stavování, neví, že máme narozeniny, Míša vysvedčení, no ale to už je jedno.
Babizna je teď už konečeně babičkou, má 2 letou vnučku od mladšího syna a může se přetrhnout.
Moje dítě nijak nestrádá, naši ji všechno vynahrazují :palec: a kdyby bábu potkala, řekne dobrý den a tím to končí.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5934
25.7.11 11:31
Držím palce :hug:
luca22 píše:
Narkoza je v pohodě,letos jsem podstupovala laparku a taky jsem se jí bála,ale je to to nejmenší. :wink: Ale chápu obavy,když je to poprvé,taky jsem byla z toho pokaděná. :mrgreen:Jinak já už stimuluju na své 1IVF a zítra mě čeká poslední UTZ a ve čtvrtek mi řekli OPU,takuvidíme.
Stimulace se dá,ale ty injekce cetrotide,uf nic příjemného :poblion:
Taky mě od včera bolí prsa a břicho,no nafouklé jako ve čtvrtém měsíci. :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lus
7350
25.7.11 11:32

Ahoj Glumbi,
jo, to je fakt bludnej kruh. U nás jsem se odjakživa řešila já (špatnej čípek a posléze vysoké FSH - nefunkčnost vaječníků) tak jsem si říkala, že jsem fakt kripl a ve finále se k tomu ještě přidal špatnej SPG takže jsme teď s manžou na 1 lodi. Ale zase si říkám, že tyhle problémy lidi dost stmelí (teda aspoň u nás to tak je). Tak snad vydržíme vše :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
25.7.11 11:34

Ahoj holky tak jsem byla v pátek na ET. ze sedmi vajíček to jedno nevydrželo. Tak mám 5 zamražených a jedno u sebe :lol:
A nevím jestli jsem nastydlá ale od soboty mám zvýšenou teplotu a dneska mě začala pobolívat prsa. Taky jste to někdo tak měl?
díky za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5934
25.7.11 11:34

Dobrou chuť ženy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5934
25.7.11 11:35
Gratuluji :hug:
jarutka píše:
Ahoj holky tak jsem byla v pátek na ET. ze sedmi vajíček to jedno nevydrželo. Tak mám 5 zamražených a jedno u sebe :lol:
A nevím jestli jsem nastydlá ale od soboty mám zvýšenou teplotu a dneska mě začala pobolívat prsa. Taky jste to někdo tak měl?
díky za odpověď
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lus
7350
25.7.11 11:37
jarutka píše:
díky za odpověď

Gratuluji a závidím :lol: :lol:
Tak se drž, mamino :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
25.7.11 11:41

Moc děkuju holky. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9303
25.7.11 11:44
LuS píše:
Ahoj Glumbi,
jo, to je fakt bludnej kruh. U nás jsem se odjakživa řešila já (špatnej čípek a posléze vysoké FSH - nefunkčnost vaječníků) tak jsem si říkala, že jsem fakt kripl a ve finále se k tomu ještě přidal špatnej SPG takže jsme teď s manžou na 1 lodi. Ale zase si říkám, že tyhle problémy lidi dost stmelí (teda aspoň u nás to tak je). Tak snad vydržíme vše :lol:

Holky, je to opravdu všude jinak. My když jsme začali řešit tyto problémy, tak jsem si nejdříve prošla nekterá vyšetření sama, tam nic nenašli, vše v normě a tak přišla na řadu diagnostická laparka, ale před tím musel manžel na SPg, aby mě neřezali zbytečně, ten dopadl ok. No a laparka odhalila problém ve mě,tak nás poslali do CAR.
Nevím sice, jak by se vyvinula situace, kdyby našli problém u manži, takže toto srovnat nemůžu, ale ze začátku nás zkoumali oba a to si myslím je podstatné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9303
25.7.11 11:45

Jarutko, velká gratulace k ET. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9303
25.7.11 11:50

Holky, jinak já měla tchýni taky moc fajn, měla své mouchy, ale kdo je nemá. Od začátku náš vztah podporovala. vše bylo fajn, pak onemocněla a teď je protivná. Vím, že si hodně prošla a že to asi přispělo ke změně jeji povahy a chování, ale snažíme se ji pomoct jak jen můžem a ona si toho neváží. Chová se jako rozmazlené malé dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
25.7.11 11:52

tak já se tiše modlím (i jako ateista) abych byla alespoň já v pořádku. MOje dr. to moc neřešila, v CAR mi sice udělali základní vyšetření (krev, HP, UTZ), tak snad se nám k tomu nic nepřidá…

Dokonce jsem se rozhodla po tom všem co čtu zkusit do podzimka shodit pár kilo aby mě ty nabrané po stimulacimoc nepřekvapili… i tak potřebuju aspoň 10 dolů tak snad to půjde. Posilku ani fitko nepotřebuju - mám stavbu - tak jen trochu upravit jídelníček… Naštěstí chodím na obídky, kde bývá denně něco zeleninového a zdravého… :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí