IVF srpen – září 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9303
25.7.11 12:26
L
luca22 píše:
Strsim píše:
Aháá tak to je paráda - já bych si svatbu klidně zopákla. Až na to, že mi ženicha málem večer předtím „zničil“ motorkář… naštěstí to odneslo jen moje autíčko, ale i přesto byla svatba úúúžasná
no na mě už padá nervozita.Na víc můj bude celej srpen v práci a já musím vše dodělávat sama. :zed:
A ještě do toho IVF :roll:

Alespoň ti to vše rychle uteče a uvidíš, že vše dopadne pohádkově krásně, což ti moc přeji a třeba k oltáři půjdeš už s mimískem pod srdíčkem :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lus
7350
25.7.11 12:27
jesse píše:
Holky, jinak já měla tchýni taky moc fajn, měla své mouchy, ale kdo je nemá. Od začátku náš vztah podporovala. vše bylo fajn, pak onemocněla a teď je protivná. Vím, že si hodně prošla a že to asi přispělo ke změně jeji povahy a chování, ale snažíme se ji pomoct jak jen můžem a ona si toho neváží. Chová se jako rozmazlené malé dítě.

Tak to je smutný, když nemoc člověka tak změní. Ale já myslím, že to změní u 80% lidí.Já sama nevím, jaká bych byla a co bych dělala.....Hlavně si myslím, že nemocný člověk kope kolem sebe aje naštvaný na celý svět, proč zrovna on a ne ten nebo ta od vedle…Já to tak měla, když mi zjistili ty dané problémy a nechtěla nic vidět ani slyšet téma děti, ale prostě život se musí brát jaký je a nikdo neví, jaké zrovna ta od vedle má nebo měla problémy a že na to dítě, které jí spí v kočárku čekala 5 let.....Takže už si vše snažím odůvodnit…
Tak snad se tchýně zase vrátí do normálu!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
25.7.11 12:29

Já to řešila tak, že kdo přijde přijde kvůli mě a zbytek se „dořeší“. Navíc všechno bys měla mít připravené. Hospoda, sladké, pití, hudba… Nejhorší je „rozkrabičkovat“ sladké, rozvést ho, nachystat občerstvení na ráno.
A určitě tě mamka nenechá ve štychu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11237
25.7.11 12:30
jesse píše:
L
luca22 píše:
Strsim píše:
Aháá tak to je paráda - já bych si svatbu klidně zopákla. Až na to, že mi ženicha málem večer předtím „zničil“ motorkář… naštěstí to odneslo jen moje autíčko, ale i přesto byla svatba úúúžasná
no na mě už padá nervozita.Na víc můj bude celej srpen v práci a já musím vše dodělávat sama. :zed:
A ještě do toho IVF :roll:
Alespoň ti to vše rychle uteče a uvidíš, že vše dopadne pohádkově krásně, což ti moc přeji a třeba k oltáři půjdeš už s mimískem pod srdíčkem :hug:

Jesse v to doufáme,moc bychom si to přáli.Děkuju :hug:

Já taky před IVF musela brát HA,kvůli cystě která se zvětčovala a nechtěla prasknout :cert: A ty ji bereš proč?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lus
7350
25.7.11 12:31
luca22 píše:
Strsim píše:
Luci chystáš svatbu? nebo jaké šaty???
LuS určitě bych nic nerušila - nebo už víš jak to bude termínově vycházet???
jjj 2.9. do toho po šesti letech praštíme. :mrgreen:

Luci, velká gratulace!!Tu svatbu ti závidím!!!My se brali 5.9.2009 a bylo to taky skoro po 6 letech!!Hned bych si to zopákla :lol:
Tak ať se vše vydaří!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11237
25.7.11 12:34
Strsim píše:
Já to řešila tak, že kdo přijde přijde kvůli mě a zbytek se „dořeší“. Navíc všechno bys měla mít připravené. Hospoda, sladké, pití, hudba… Nejhorší je „rozkrabičkovat“ sladké, rozvést ho, nachystat občerstvení na ráno.
A určitě tě mamka nenechá ve štychu

no tak mi ještě nemáme objednané dorty,ale už víme kde a jaké.Pak musím ještě koupit košili pro ženicha a výzdobu na tabuli.Pak mě čeká kytice a zkouška učesu a jako poslední zkouška šatů. :jazyk: Toho je už se děsím.Krabičky na koláčky taky ještě nemám,ale budu tady mít tejden před svatbou rodinu,tak je zaměstnám a občertstvení na ráno,bude jak jinak než slivovice a pak asi chlebíčky? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9303
25.7.11 12:34

Luca 22, taky ji beru kvůli cystám, aby tam potvory nebyly a abychom už konečně mohli začít stimulovat a mám ji brát bez přestávky až do KO

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11237
25.7.11 12:35
LuS píše:
luca22 píše:
Strsim píše:
Luci chystáš svatbu? nebo jaké šaty???
LuS určitě bych nic nerušila - nebo už víš jak to bude termínově vycházet???
jjj 2.9. do toho po šesti letech praštíme. :mrgreen:
Luci, velká gratulace!!Tu svatbu ti závidím!!!My se brali 5.9.2009 a bylo to taky skoro po 6 letech!!Hned bych si to zopákla :lol:
Tak ať se vše vydaří!!!

Lus moc děkuju a jaké jste měli počasí?Vím je to idividuální,ale přece jen. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
25.7.11 12:36

na chlebíčky bych se bodla - jsou moc pracné… udělala bych raději nějaký obložený talíř, ať si každý vezme na co má chuť. Určitě budou i koláčky a cukroví… Máma do toho vařila ještě guláš - polovina lidí dorazila ze šumperka tak aby nebyli hladoví…
Musíš razit cestu nejmenších potíží :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9303
25.7.11 12:38

LuS, já bych to přála hlavně jí, aby se vrátila do normálu, protože to před nemocí byla opravdu fajn ženská a jak to chodí, nezasloužila si takhle trpět, ale stalo se a teď, jak píšeš, budem doufat, že se vše vrátí alespoň z části.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
25.7.11 12:39

JEsse třeba ji miminko pomůže

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11237
25.7.11 12:40
jesse píše:
Luca 22, taky ji beru kvůli cystám, aby tam potvory nebyly a abychom už konečně mohli začít stimulovat a mám ji brát bez přestávky až do KO

Neboj určo to zabere :palec: Já ji měla až 5cm a už mi hrozili laparkou a naštěstí HA zabrala a my se mohli pustit do IVF.

Držím ti moc palečky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11237
25.7.11 12:41
Strsim píše:
na chlebíčky bych se bodla - jsou moc pracné… udělala bych raději nějaký obložený talíř, ať si každý vezme na co má chuť. Určitě budou i koláčky a cukroví… Máma do toho vařila ještě guláš - polovina lidí dorazila ze šumperka tak aby nebyli hladoví…
Musíš razit cestu nejmenších potíží :jazyk:

já bych si je nechala udělat u nás v lahůdkách a ráno pro ně jen někoho poslala :mrgreen: Ale ještě to musím promyslet. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11237
25.7.11 12:42

holky tak já chvátám,jsem se tady s váma zase zakecala :roll: :-P :-P :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9303
25.7.11 12:43

Strsim, ona tuší, že máme s tím problém, ale neví, takže by byla nadšená, zvlášť kdyby to byla holka, dva vnuky už má :-)
Luca 22, právě, že jsem byla už v květnu na laparce kvůli tomu a nechci znova, bylaby to už 4 laparka v průbehu 3 let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí