IVF srpen – září 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3089
25.7.11 08:52

LuS: :lol: no myslím si že podle ní budu špatná vždycky,ona chce před všema vypadat jako ta nejlepší hospodyňka,nejlepší matka,nejlepší kuchařka a z každého dělá idiota :cert: ale to je jedno,lepší to neřešit nebo mi z toho za chvíli hrábne :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lus
7350
25.7.11 08:58
Strsim píše:
díky holky za přivítání
teda budu mít hodně velký chaos ve jménech…

Ke Kočímu jsme chodili poté co jsme utekli ze Zlínského caru. Pan doktor tam od pohledu poznal, že má manžel v pořádku hormonální profil… takže rychle pryč.
Kočí nám hned při první návštěvě řekl, kde si myslí že je problém a bylo jen na nás jestli do toho půjdeme nebo ne. Zřejmě došlo u manžela k vadnému vývoji varlat a má těžce porušenou spermatogenezi.
Při druhém spg ve Zlíně nám řekli, že pár ojedinělých spermijek našli, ale moc s odstupem času nevěříme že to byla pravda.
U kočího jsme byli půl roku a poté nám sám řekl, že to nemá smysl léčit - manža si dvakrát týdně píchal pregnyl, že bude lepší naplánovat operaci. V každém případě si myslím, že Kočí je odborník na svém místě a přestože si nechával vše platit, tak jeho služby zato stály.

Tak jsem začala koukat co by šlo dělat a rozhodli jsme se pro FN Olomouc - v úterý jdeme na vstupní konzultaci - mám kontakt na holčinu co tam byli se stejným problémem a přestože se nezadařilo nezanevřeli a šli do toho ve stejném caru znovu. V sprnu prý mají naplánovanou rekonstrukci, tak doufám že do října bychom mohli všechno pořešit a naplánovat a hurá na to

Manža zpočátku rezolutně odmítal dárce a chtěl udělat maximum pro geneticky vlastní dítko, teď už přijmul možnost dárce, přesto ale chce jít do M/T (= chirurgický odběr buněk z varlete nebo nadvarlete).

uff omlouvám se za román…

Teda manžu máš fakt super, ale vím, že můj by do toho taky šel. Každý chce pro to „svoje“ mimi udělat maximum a pak jít to alternativ…A na druhou stranu tebe toho do porodu taky dost čeká tak ty naše mužíky nesmíme zase tak přechvalovat, aby si pak nemyslely, že pro nás je to laláč :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
25.7.11 09:00

Lus já jsem sice šílený střelec ve všech ostatních věcech, ale v tomhle jsme chtěli mít jistotu, že muž nepůjde pod kudlu zbytečně… Navíc to čekání ještě ovlivnil jeho „pracovní“ úraz - přerval si při lyžování na služební cestě kolení vazy a skoro 2 měsíce byl out…
Zítra se chceme poinformovat v FN a uvidíme. Já bych do toho šla tam, operaci dělají zdarma a podle info co mám od holčiny co tam chodí tak v pohodě. Navíc musíme „skloubit“ dvě operace u manžílka - plastiku toho kolene s následnýma rehabilitacema (bohužel to nešlo opravit hned při první operaci) a M/T… a do toho stavbu domečku.

Ale musím se zastat muže - já ho mám fakt z té kategorie „Na vymření“ jak říká sestřenka. Je zlato
Ale prostě koleno počká - max na to půjde až v únoru až po „Alpách“…

add pavouci - my je hubit nesmíme - neteřinka pavouky miluje a kontroluje pravidelně jejich stavy… - ve zverimexech neobdivuje rybičky jak všechny ostatní děti - stává fascinovaně u terárek s tarantulema…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lus
7350
25.7.11 09:06
Maia22 píše:
LuS: :lol: no myslím si že podle ní budu špatná vždycky,ona chce před všema vypadat jako ta nejlepší hospodyňka,nejlepší matka,nejlepší kuchařka a z každého dělá idiota :cert: ale to je jedno,lepší to neřešit nebo mi z toho za chvíli hrábne :zed:

No, tak to ti fakt nezbyde nic jiného než ji ignorovat a říkat si jaká je to chudera :lol:
Ale že většinou ty matky od těch chlapů jsou takový na palici, že?Teda nebo mně to aspoň příjde. Pravidlem to samo není, ale je to dost obvyklé :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3204
25.7.11 09:08

Hezké pondělní ráno všem :mavam:

U nás trošku vykukuje sluníčko, ale žádný vedro :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lus
7350
25.7.11 09:10
Jméno píše:
Já mívám ve třídách tak 26-28 dětí a to je fakt šílené, o nějaké individuální péči se nedá hovořit, ale dost práce, zvedá se mi adrenalin… :-P

Ahoj Jméno,
ty jsi učitelka?A na ZŠ, v MŠ nebo na SŠ?Učitele moc obdivuji. Mamka je 28let učitelka v MŠ a už je chuďerka pěkně deformovaná :cry: Je to fakt o nervy…Tak pevný nervy!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lus
7350
25.7.11 09:11

Tak aspoň trošku sluníčka, to je fajn. Tady je zataženo a občas poprchává. Bolí mě hlava, tlak na prd :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lus
7350
25.7.11 09:16
Strsim píše:
Lus já jsem sice šílený střelec ve všech ostatních věcech, ale v tomhle jsme chtěli mít jistotu, že muž nepůjde pod kudlu zbytečně… Navíc to čekání ještě ovlivnil jeho „pracovní“ úraz - přerval si při lyžování na služební cestě kolení vazy a skoro 2 měsíce byl out…
Zítra se chceme poinformovat v FN a uvidíme. Já bych do toho šla tam, operaci dělají zdarma a podle info co mám od holčiny co tam chodí tak v pohodě. Navíc musíme „skloubit“ dvě operace u manžílka - plastiku toho kolene s následnýma rehabilitacema (bohužel to nešlo opravit hned při první operaci) a M/T… a do toho stavbu domečku.

Ale musím se zastat muže - já ho mám fakt z té kategorie „Na vymření“ jak říká sestřenka. Je zlato
Ale prostě koleno počká - max na to půjde až v únoru až po „Alpách“…

add pavouci - my je hubit nesmíme - neteřinka pavouky miluje a kontroluje pravidelně jejich stavy… - ve zverimexech neobdivuje rybičky jak všechny ostatní děti - stává fascinovaně u terárek s tarantulema…

Ahojky Strsim,
tak to se vám toho slezlo teda dost najednou :-( Ale jste silní tak to zvládnete!!! :palec: Můj manža je taky ochotný udělat cokoliv. Když jsme jeli před 14-ti dny z CAR se špatným SPG tak mi řekl, že prý kdyby věděl, že když si bude do pr…e píchat injekci jak malíček a pomůže to tak to udělá :lol: Tak mě fakt rozesmál. Nakoupil si plno preparátů a přestal pít pívo (pije tak 3 za týden :lol: )Tak jen koukám, jak je zodpovědný :lol:
Tý jo, tak to čučím, že má někdo rád pavouky. Já z nich měla od mala panickou hrůzu a každý pavouk větší jak johana je už pro mě godzila :lol: Máš fakt drsnou neteřinku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3089
25.7.11 09:18

LuS: to fakt nevím,ale u ní si myslím že prostě závidí,sama je 3× rozvedená a když se rozváděl švagr,tak z toho měla ještě radost,podotýkám že se s manželkou snažili 5 let o dítě a když už měli jít na IVF tak si našel jinou,která ho stejně za měsíc kopla do zadku a tchýně z toho byla celá vysmátá,jeho manželka byla hrozně hodná,hezká a slušná ženská,jenže takové ona nemá ráda,před ní se přetvařovala,to bylo samé Verunko sem,Verunko tam a když se rozvedli a my jí chtěli pozvat na naší svatbu,pořád jsme jí brali jako člena rodiny,ona byla celá vzteky bez sebe že proč jí jako zveme,že už nepatří do rodiny :evil: ,teď má on přítelkyni s ní 2 děti a tu taky furt pomlouvá a mě taky,nejhorší na tom je že mi třeba nabídne pomoc,když nepřijmu jsem nafrněná,když jo vypráví jak jsem neschopná a dělá to za mě,takže teď už od ní radši nic nechci a ať jsem radši ta namyšlená :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
25.7.11 09:19

Miška je drsoň - místo tarantule jí domů maminka raději pořídila „jen“ potkana… a to je jí jen 7 roků… jsem zvědavá co bude mít v 15… Ale jinak je to moje zlatíčko. Díky ní jsme se dostali z toho nejhoršího šoku.
Na VŠ jsme ji s mužem (tenkrát ještě přítelem) hlídali i 3× týdně. Švagrová chodila do práce. Tak teď je Mišule naše taková „náhradní“ holčička. Byla týden na prázdnidnách a hodně člověku zvedla vnitřní energii. I když bys ji občas zabila.

Jinak učitelky obdivuju - já bych to dělat nemohla. Šrublo mi mě z děcek. Jedno dvě jsou v pohodě, ale jak se to zvrhne v nějakou větší tlupu tak to chce hodně energie je zvládnout. takže za mě klobou dolů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
25.7.11 09:22

Maio tak to tě obdibuju - já bojuju obdobně s tchánem a dospěla jsem do takové fáze, že přijdu pozdravím a ze zásady jsem v jiné místnosti jak on. Když chodí manžovi pomáhat, tak ze zásady chodím opačným směrem pracovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lus
7350
25.7.11 09:26
Maia22 píše:
LuS: to fakt nevím,ale u ní si myslím že prostě závidí,sama je 3× rozvedená a když se rozváděl švagr,tak z toho měla ještě radost,podotýkám že se s manželkou snažili 5 let o dítě a když už měli jít na IVF tak si našel jinou,která ho stejně za měsíc kopla do zadku a tchýně z toho byla celá vysmátá,jeho manželka byla hrozně hodná,hezká a slušná ženská,jenže takové ona nemá ráda,před ní se přetvařovala,to bylo samé Verunko sem,Verunko tam a když se rozvedli a my jí chtěli pozvat na naší svatbu,pořád jsme jí brali jako člena rodiny,ona byla celá vzteky bez sebe že proč jí jako zveme,že už nepatří do rodiny :evil: ,teď má on přítelkyni s ní 2 děti a tu taky furt pomlouvá a mě taky,nejhorší na tom je že mi třeba nabídne pomoc,když nepřijmu jsem nafrněná,když jo vypráví jak jsem neschopná a dělá to za mě,takže teď už od ní radši nic nechci a ať jsem radši ta namyšlená :roll:

Maio tak tím pádem bych vám poradila odvést ji na psycho :lol: :lol: To jsou fakt chudáci lidi a asi je to nemoc.....Si ale říkám, jak někdo takovej může být.....Já jsem šťastná, že v rodině nikoho takového nemáme a všichni držíme při sobě. A že jsem fakt velká rodina!Ti držím palečky ať to s tou můrou nějak vydržíte!!!Už mysli jen na to pěkné -na prcka jak vám bude krásně růst :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3204
25.7.11 09:49

Holky k těm tchýním - já mám jednu superextrém :cert:
Nejdříve nás nutila do svatby, asi aby se už synáčka zbavila a když jsme pak přišli, že čekáme mimi, tak se naštvala, nesměli jsme ji říkat babičko, že jsme se ji neptali, jestli chce být babička, a ona že je ještě mladá /45/, no malou viděla naposledy v dubnu 1996 - byly ji 3měsíce a to jsme ji k nim vzali přes její zákáz na tchánovi 50tiny, ale když jsem viděla, jak od Michalky odháněla i ostatní příbuzný, aby na ní nekoukali, že u nich jsou i lepší věci na obdiv jako třeba kuřátka, a když odmítli potom přijet i na vítání občánků, protože mají nějakou práci, tak jsem k nim vlítla, řekla jsem tchánovi všechno co mě trápilo, manžel stál při mě, bába se schovala, ale všechno slyšela a od té doby nemáme babičku a já tchýni. Tchán se stavuje, o ní nemluví, ale je to takový povinný stavování, neví, že máme narozeniny, Míša vysvedčení, no ale to už je jedno.
Babizna je teď už konečeně babičkou, má 2 letou vnučku od mladšího syna a může se přetrhnout.
Moje dítě nijak nestrádá, naši ji všechno vynahrazují :palec: a kdyby bábu potkala, řekne dobrý den a tím to končí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
25.7.11 09:52

Tak to je mazec 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6540
25.7.11 09:53

Kádi, ahoj - no to je teda ježibaba :cert: . Je to hrozné, jak člověk dokáže být zlý…Že jí to není ani po těch letech líto, že přišla o vnučku :-( . Už by mohla mít rozum ve svých letech a nehrát si na malichernosti. Vždyť je to z nadhledu tak zbytečné a malá kvůli malichernostem nemá babičku :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí