IVF srpen – září 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3089
23.7.11 12:54
MINKA22 píše:
No holky tak to jsem si malem prdla do trenek než jsem vás dočetla :mrgreen: určitě jsem i zapomela co jsem četla, kávu moc nepiju a když tak nescafe crema sladkou jako blázen. Hodne mlička takže spis bila káva :mrgreen:
Pejsky kočičky papoušky mate nádherné já mám doma staforda,ale stará se mi o něj mamca já nemám čas :zed:
Vítám nováčky mio to co sis prošla takhle mlaďoučka je mi moc líto budu ti držet palecky
Jinak gratuluji k vajickum 13 je krasne cislo co bych za to dala :palec:
A co se týká dotazu o stimulaci moje injekce mi píchal můj přítel protože já jsem srab prvni kategorie,muzu říct že to byla prochazka růžovým sadem Akorad me bolely uz ke konci zadá jako blázen nemohla jsem poradne ani sedět břicho jsem měla jako kopačak,narkoza super je to takove chvilkove dobrou noc žádná bolest nic je potom jsem trosku krvacela a boleli me břicho ,ale kazda jsme jina.po dvouhodinovém lezení tě propustí domu je dobrý aby jsi ten den odpocivala,pak uz jen cekas na ket ke kteremu já nedošla :cert: Pocity jsou smíšené strašně se těšiš a pak si i celkem otravena s těch injekci myslím si si že je to docela zahul na telo i na psychyku,ale určitě to podstoupim tolikrát kolikrát bude potreba.
Já jsem měla prvni ivf neůspěšne nevyvíjela se nám embrya,nejhorší bylo to že jsem s ničím špatným nepocitala myslela jsem si že VŠE bude v poho budu pichat injekce a konec budu těhotná :nevim:
Snad teď :palec:
Držím všem pěsti :hug:

Ahojky,přesně to co ty jsem si myslela taky,vůbec jsem si nepřipustila že by to třeba nevyšlo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5934
23.7.11 14:54
TO je na tom to nejhorší, je mi 26 cca 2 roky se snažíme a ono nic,nejhorší je na tom to jak ti zavolaji a řeknou že to nevyšlo :pocitac: a ty pak jen brečíš a přemyšlíš že jsi na prd :think:
Maia22 píše:
MINKA22 píše:
No holky tak to jsem si malem prdla do trenek než jsem vás dočetla :mrgreen: určitě jsem i zapomela co jsem četla, kávu moc nepiju a když tak nescafe crema sladkou jako blázen. Hodne mlička takže spis bila káva :mrgreen:
Pejsky kočičky papoušky mate nádherné já mám doma staforda,ale stará se mi o něj mamca já nemám čas :zed:
Vítám nováčky mio to co sis prošla takhle mlaďoučka je mi moc líto budu ti držet palecky
Jinak gratuluji k vajickum 13 je krasne cislo co bych za to dala :palec:
A co se týká dotazu o stimulaci moje injekce mi píchal můj přítel protože já jsem srab prvni kategorie,muzu říct že to byla prochazka růžovým sadem Akorad me bolely uz ke konci zadá jako blázen nemohla jsem poradne ani sedět břicho jsem měla jako kopačak,narkoza super je to takove chvilkove dobrou noc žádná bolest nic je potom jsem trosku krvacela a boleli me břicho ,ale kazda jsme jina.po dvouhodinovém lezení tě propustí domu je dobrý aby jsi ten den odpocivala,pak uz jen cekas na ket ke kteremu já nedošla :cert: Pocity jsou smíšené strašně se těšiš a pak si i celkem otravena s těch injekci myslím si si že je to docela zahul na telo i na psychyku,ale určitě to podstoupim tolikrát kolikrát bude potreba.
Já jsem měla prvni ivf neůspěšne nevyvíjela se nám embrya,nejhorší bylo to že jsem s ničím špatným nepocitala myslela jsem si že VŠE bude v poho budu pichat injekce a konec budu těhotná :nevim:
Snad teď :palec:
Držím všem pěsti :hug:
Ahojky,přesně to co ty jsem si myslela taky,vůbec jsem si nepřipustila že by to třeba nevyšlo :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3089
23.7.11 16:09

MINKA22: To jo,taky jsem si připadala uplně nemožná a neschopná mít dítě a nejvíc mě vždycky dorazilo když jsem tu špatnou zprávu měla říct tomu mýmu,on bral všechno vždycky strašně pozitivně a bylo mi ho líto,že mu nemůžu říct žádnou dobrou zprávu,tak půl dne po tom co jsem se to dozvěděla jsem vlastně nebyla schopná s ním mluvit vůbec,jeli jsme autem z CARu a hrobové ticho,nic by se stejně pořádně nedozvěděl,protože bych do toho ještě jak trubka bulela :roll:
Však se všechny dočkáme,pak už na to trápení zapomenem :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5934
23.7.11 16:38
hlavně musíme pozitivně myslet :palec:
Maia22 píše:
MINKA22: To jo,taky jsem si připadala uplně nemožná a neschopná mít dítě a nejvíc mě vždycky dorazilo když jsem tu špatnou zprávu měla říct tomu mýmu,on bral všechno vždycky strašně pozitivně a bylo mi ho líto,že mu nemůžu říct žádnou dobrou zprávu,tak půl dne po tom co jsem se to dozvěděla jsem vlastně nebyla schopná s ním mluvit vůbec,jeli jsme autem z CARu a hrobové ticho,nic by se stejně pořádně nedozvěděl,protože bych do toho ještě jak trubka bulela :roll:
Však se všechny dočkáme,pak už na to trápení zapomenem :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3089
23.7.11 17:46
MINKA22 píše:
hlavně musíme pozitivně myslet :palec:
Maia22 píše:
Však se všechny dočkáme,pak už na to trápení zapomenem :wink:

No jistě :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11237
23.7.11 19:16

jjj,co nevidět se všechny dočkáme :pankac: Holky tenhle rok už tady budem všechny těhulky :wink: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22203
23.7.11 19:50

Tomu se říká správný pozitivní přístup. :potlesk: :palec:  :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3204
23.7.11 21:36

Ahij holky :mavam:

Jen tu na rychlo mrkám, dneska jsem doma gruntovala, tak nebyl čas písnout, jen jsem chtěla vědět novinky a jak se máte :hug:

Babulko, jakpak pusinka po extrakci, můžeš mluvit, jíst, atd ? nejsi oteklá?
Doufám, že jsi v pořádku, i Vy ostatní moje holčiny, takže mažu se natáhnout k TV a pak chrnět, dobrou noc :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22203
23.7.11 22:08

Káďul, bolí to pořád, mám to oteklé, doufám, že se mi tam nedostane zánět, protože se asi půjdu odstřelit. Láduju se ibalginem, doma nic jiného nemám, takový hnus. Máme tu myslím ještě aulin, ale ten nevím, jestli už není prošlý. :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1787
23.7.11 22:12
babulka01 píše:
Káďul, bolí to pořád, mám to oteklé, doufám, že se mi tam nedostane zánět, protože se asi půjdu odstřelit. Láduju se ibalginem, doma nic jiného nemám, takový hnus. Máme tu myslím ještě aulin, ale ten nevím, jestli už není prošlý. :zed: :zed:

chúdě naše…snad se ti brzo uleví…já mám strašnej strach ze zubařů…několik let jsem tam nebyla a zuby mě nebolí, ale manža mě dokopal a jdu ve středu :think: ty hlavně lež a žádná námaha, aby se ti nerozjel ten zánět a leduj a leduj :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3204
23.7.11 22:21

Babulko, hlavně po každém jídle vyplachuj heřmánkem -jako desinfekce, ten drén ještě máš?
Ibalgin je lepší než Aulin, působí i protizánětlivě :palec:
prosím Tě, dostala jsi už MS po revizi? Já jsem dnes měsíc a nic :-( ale pocity jako při MS už několik dní :cert: zahrává si semnou mrcha jedna pitomá :pocitac:
Ahoj Glumbi :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22203
23.7.11 22:32

Káďul, my jsme dneska byli na narozkách, takže jsem moc nevyplachovala, ale teĎ zrovna mám heřmánkový čajík, tak se snažím vyplachovat. Navíc mě od včera i bolí v krku, nevím, jestli to není taky od toho, mazec. Drén už od včera nemám, vypadl mi sám, bohužel. A ještě jsem dostala Augmentin 1g, celkem síla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22203
23.7.11 22:33

Glumbi, radši zajdi preventivně, já sice chodím, ale taky se hrozně bojím zákroků. A vidíš, jak jsem dopadla teĎ. Bolí to jak čert, snad to brzy přejde.

Jo a Káďul, já ms pořád nikde, ani příznaky, že by měla přijít. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22203
23.7.11 22:35

A taky mě dost bolí pant, jak se snažil ten zub vydolovat, myslela jsem, že mi zlomí čelist. :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6540
23.7.11 22:42

Ahoj holky,

Babul, to je mi líto, že Tě to pořád nepřechází, zuby jsou potvory :cert: . Snad už se to brzo spraví a bolest přejde :hug: :hug:

Holky, dnes jsem začala navečer trochu špinit, tak se asi zítra mrcha rozjede.. :?:
Tak se snad budu moct v pondělí objednat na laparku. Mám z toho obavy, ale doufám, že se případné problémy vyřeší a pak už konečně to mimčo vyjde. Tak strašně bych si to přála,ale to dopředu nemůže nikdo vědět… :-?
Dnes jsem byla za taťkou do nemocnice, kde leží už 3 měsíce, chudák. Jeho spolupacient mi hned říkal, že jsem určitě těhotná, že vypadám na 3. až 4. měsíc :zed: . Debil jeden :roll: . Ne, že bych byla lunt, ale mám 58 kilo při výšce 164 cm, tak snad to zas tak hrozné není :evil: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí