Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Babulko, no právě, ty píchance
to nevím jak zvládnu
Narkozy se nebojím a zbytek neovlivním, tak jen budu doufat v dobré výsledky ![]()
Jméno píše:
no, já si pořád připadám jako deb…, ale to je asi normální. když nevíš, do čeho jdeš.Já se jmenuju Lucie, je mi 26 a jsem učitelka na ZŠ.
Světu jsem zcestovala jen kousek a to na střední, když jsme jezdili na plenéry,ale byla to nádhera
Luci, jsem taky učitelka, ale v MŠ
babulka01 píše:
Jess, Jméno, já chodím do Gyncentra v Ostravě.![]()
A nebojte, to není nic hrozného, pícháte stimulky, pak v krátkodobé narkoze proběhne OPU, nic hrozného, brnkačka. no a pak podle toho, jestli máte PK nebo kolik budete mít vajíček, provede dr. ET. Já byla na ET hned 2 dny po OPU, protože jsem měla jenom jedno vajíčko oplodněné.
Babulko, sluníčko, já se v těch zkratkách nevyznám, ždycky musím hledat, co to znamená…![]()
![]()
Jméno píše:
no dej pokoj, to musí být šílené, MŠ, raraši a ten kravál
No je to sranda, dnes jsem ještě byla v práci a bylo jich tam 33
![]()
Jméno píše:
Já se nebojím píchání, ale narkózy…
Už jsem byla tolikrát pod narkozou, že už mi to nepříjde ![]()
Máte spojená oddělení nebo školky přes prázdniny, že? U nás to tak chodí, ale já žiju na malém městě…
jesse píše:Jméno píše:Už jsem byla tolikrát pod narkozou, že už mi to nepříjde
Já se nebojím píchání, ale narkózy…
No a uvolní se ti svaly během narkózy, ať vím,co a jak…jestli mi rozumíš?
Luci, přímo 3 školky. Ještě jsem tolik děti během prázdnin nezažila. Ale byl to poslední den, teď už dovča a stimulka a na připravný se už možná nedostavím ![]()
Nikdy jsem s tím neměla problém, teda o něm nevím, nikdo mi nic neříkal, a když tak přece o tom nevíš
![]()
OPU je punkce, to vám odeberou ty zralé vajíčka a ET je embryonální transfér tuším, to vám miminka zavedou pěkně zpátky do bříška.
A těch injekcí se fakt nebojte, já jsem strašný posera, sice jsem si je nepíchala sama, ale vůbec nebolí, je to malá jehlička. ![]()
babulka01 píše:
OPU je punkce, to vám odeberou ty zralé vajíčka a ET je embryonální transfér tuším, to vám miminka zavedou pěkně zpátky do bříška.A těch injekcí se fakt nebojte, já jsem strašný posera, sice jsem si je nepíchala sama, ale vůbec nebolí, je to malá jehlička.
Jsi zlato, děkuju za vysvětlení…už jsem to studovala,ale vždycky zapomenu…až to prožiju, tak už nezapomenu ![]()
Babulko, injekcí - bolesti - se nebojím, nevím jak zvládnu si to píchnout sama
No poprvé to budu rozdychávat dlouho, než se odhodlám ![]()
Já mívám ve třídách tak 26-28 dětí a to je fakt šílené, o nějaké individuální péči se nedá hovořit, ale dost práce, zvedá se mi adrenalin… ![]()