IVF srpen – září 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9303
22.7.11 20:43

Babulko, no právě, ty píchance :nevim: to nevím jak zvládnu :zed: Narkozy se nebojím a zbytek neovlivním, tak jen budu doufat v dobré výsledky :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9303
22.7.11 20:44
Jméno píše:
no, já si pořád připadám jako deb…, ale to je asi normální. když nevíš, do čeho jdeš.Já se jmenuju Lucie, je mi 26 a jsem učitelka na ZŠ.
Světu jsem zcestovala jen kousek a to na střední, když jsme jezdili na plenéry :lol: ,ale byla to nádhera :wink:

Luci, jsem taky učitelka, ale v MŠ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2590
22.7.11 20:44
babulka01 píše:
Jess, Jméno, já chodím do Gyncentra v Ostravě. :mavam:

A nebojte, to není nic hrozného, pícháte stimulky, pak v krátkodobé narkoze proběhne OPU, nic hrozného, brnkačka. no a pak podle toho, jestli máte PK nebo kolik budete mít vajíček, provede dr. ET. Já byla na ET hned 2 dny po OPU, protože jsem měla jenom jedno vajíčko oplodněné. :wink:

Babulko, sluníčko, já se v těch zkratkách nevyznám, ždycky musím hledat, co to znamená… :-? :roll: :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2590
22.7.11 20:45

no dej pokoj, to musí být šílené, MŠ, raraši a ten kravál :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2590
22.7.11 20:45

Já se nebojím píchání, ale narkózy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9303
22.7.11 20:47
Jméno píše:
no dej pokoj, to musí být šílené, MŠ, raraši a ten kravál :mrgreen:

No je to sranda, dnes jsem ještě byla v práci a bylo jich tam 33 8-o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9303
22.7.11 20:48
Jméno píše:

Už jsem byla tolikrát pod narkozou, že už mi to nepříjde :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2590
22.7.11 20:50

Máte spojená oddělení nebo školky přes prázdniny, že? U nás to tak chodí, ale já žiju na malém městě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2590
22.7.11 20:51
jesse píše:
Jméno píše:
Už jsem byla tolikrát pod narkozou, že už mi to nepříjde :mrgreen:

No a uvolní se ti svaly během narkózy, ať vím,co a jak…jestli mi rozumíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9303
22.7.11 20:52

Luci, přímo 3 školky. Ještě jsem tolik děti během prázdnin nezažila. Ale byl to poslední den, teď už dovča a stimulka a na připravný se už možná nedostavím :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9303
22.7.11 20:54

Nikdy jsem s tím neměla problém, teda o něm nevím, nikdo mi nic neříkal, a když tak přece o tom nevíš :mrgreen: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22203
22.7.11 20:54

OPU je punkce, to vám odeberou ty zralé vajíčka a ET je embryonální transfér tuším, to vám miminka zavedou pěkně zpátky do bříška. :wink: A těch injekcí se fakt nebojte, já jsem strašný posera, sice jsem si je nepíchala sama, ale vůbec nebolí, je to malá jehlička. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2590
22.7.11 20:56
babulka01 píše:
OPU je punkce, to vám odeberou ty zralé vajíčka a ET je embryonální transfér tuším, to vám miminka zavedou pěkně zpátky do bříška. :wink: A těch injekcí se fakt nebojte, já jsem strašný posera, sice jsem si je nepíchala sama, ale vůbec nebolí, je to malá jehlička. :palec:

Jsi zlato, děkuju za vysvětlení…už jsem to studovala,ale vždycky zapomenu…až to prožiju, tak už nezapomenu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9303
22.7.11 20:57

Babulko, injekcí - bolesti - se nebojím, nevím jak zvládnu si to píchnout sama :oops: No poprvé to budu rozdychávat dlouho, než se odhodlám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2590
22.7.11 20:58

Já mívám ve třídách tak 26-28 dětí a to je fakt šílené, o nějaké individuální péči se nedá hovořit, ale dost práce, zvedá se mi adrenalin… :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí