IVF srpen – září 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
22.7.11 15:55

Jméno: Neboj,vydržim,ještě před svatbou jsme se domluvili že se nikdy nebudeme hádat kvůli ní a taky k tomu nikdy nedošlo,nás jen tak nerozeštve :palec:
Ještě taková ubohá věc,když jsme se vzali,tak nám všichni v jeho rodince tipovali za jak dlouho se rozvedem,dávali nám 2 roky,prostě trapné,domluvili jsme se že jim ukážem jak vypadá šťastná rodinka,žádný rozvody,to budou čumět :cert: i když nevim jestli to uvidí jako my,oni nepřiznají že jsem schopná a že on může být se mnou šťastný,ale udělají z něj podpantofláka jen protože je radši doma se mnou,dá si pivo o půlku levnější a nevysedává po hospodách až na občasný vyjímky :roll:

• Citovat
  • Upravit
2590
22.7.11 16:35

výjimky jsou potřeba a to že je s tebou doma rád je fajn, jen okolí nechápe, viď? Pochopí, kdo ví a zná…my to máme stejně :mrgreen:

Manžel je raději semnou, než že by se tahal po hospodách…

Musím ho kopat, aby si zašel s chlapama beze mně…beztak vypiju víc piv než on :-P ale to je spíš moje ostuda,,,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.7.11 16:43

:mrgreen: to je dobrý,tak my se zabavíme i jinak,oba děláme na směny a víkend spolu volnej máme 1× za 14 dní,tak proč se nevěnovat sobě že? Já mu rozhodně nic nezakazuju,nejsem jeho matka,ale manželka a nechci aby mě bral jako kouli u nohy jako to je v jejich rodině zvykem :twisted:

• Citovat
  • Upravit
2832
22.7.11 16:56

Kači, u nás AMH stál asi 650,–Kč

Všichni mazlíčci jsou krásní… Zkusím pohledat tu naši „kobylku“…

Luca22, parádní úrodička… Neboj, za týden ještě vyrostou!!! :palec:

Iki, mrzí mě to, ale za chvíli už budeš opět v akci :palec:

Maia, mám tchýni taky krawku, takže vím o čem mluvíš!!! :zed:

Jinak jsem zpět z CAR a nic moc… Hystologie po revizi dopadla naštěstí dobře, ale jinak na UTZ viděl něco na sliznici ( je asi 8 mm vysoká ), ale to něco může být buď chybný přenos UTZ, nedočištěný zbytek krve nebo polyp. Mám přijít znovu, těsně po MS. Těhotnět přirozeně výslovně nezakázal, ale ani nedoporučil… A případné IVF + PGD + PK + léky vypočítal asi na 60-80 000. :zed: :zed: :zed: To PCSI prý pomůže, ale nezaručuje zdravé mimi, ale to ani PGD. Tak nevím… :roll: Možná ještě zkusíme konzultaci v jiném CAR.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2590
22.7.11 17:30
Straki75 píše:
Kači, u nás AMH stál asi 650,–Kč

Všichni mazlíčci jsou krásní… Zkusím pohledat tu naši „kobylku“…

Luca22, parádní úrodička… Neboj, za týden ještě vyrostou!!! :palec:

Iki, mrzí mě to, ale za chvíli už budeš opět v akci :palec:

Maia, mám tchýni taky krawku, takže vím o čem mluvíš!!! :zed:

Jinak jsem zpět z CAR a nic moc… Hystologie po revizi dopadla naštěstí dobře, ale jinak na UTZ viděl něco na sliznici ( je asi 8 mm vysoká ), ale to něco může být buď chybný přenos UTZ, nedočištěný zbytek krve nebo polyp. Mám přijít znovu, těsně po MS. Těhotnět přirozeně výslovně nezakázal, ale ani nedoporučil… A případné IVF + PGD + PK + léky vypočítal asi na 60-80 000. :zed: :zed: :zed: To PCSI prý pomůže, ale nezaručuje zdravé mimi, ale to ani PGD. Tak nevím… :roll: Možná ještě zkusíme konzultaci v jiném CAR.

Holky neštvěte mně, doktor říkal, že všechno bude stát kolem 30.000 max, že se uvidí, ale asi tak…a já tady čtu taková astro čísla!!! :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3204
22.7.11 17:40

Straki to je teda síla tolik tisíc a výsledek i tak není zaručený :cert:
Všude se může uplatnit záruka, proč v CARech ne, to by se asi jinak snažili.
Pěkně by vraceli třetinu ceny při neúspěchu a určitě by těch úspěchů přibylo :think:
Jak to vypadá s MS, už je to k tomu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6540
22.7.11 17:46
luca22 píše:
Holky tak jsem dnes byla na UTZ a zatím 13 vajíček a nějaký malý.Dávky mi nechali stejný,což jsem se trochu divila,ale snad ví co dělaj,hlavně že reaguju.
Jsem asi jediná s tak malými dávkami na IVF 8-oJinak teda další UTZ v uterý a ve čtvrtek OPU. :dance:

Luci, to je krásný počet :palec: :palec: :palec:
Náhodou buď ráda, že nemáš mega dávky hormonů, ono to zrovna zdravé není :-? . Je lepší, když je vajíček míň a jsou víc kvalitní a vydrží pak třeba i na zamražení :palec: . Zde je opravdu kvantita na úkor kvality, takže pokud ti bue hezky růst těch 13, tak to bude super :palec:
Víc ani nechtěj, abys pak neměla nějaký hyperstimulák, nebo podobnou chuťovku :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6540
22.7.11 17:58

Holky, ještě jste zapomněly na mě a našeho chlupáčka :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6540
22.7.11 18:00

Iky,
tak to mě mrzí, že to nevyšlo…Člověk pořád doufá, že třeba už :andel: , ale nakonec zas zklamání :-( . Drž se a věř, že IVF už určitě vyjde :palec: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3204
22.7.11 18:01

Ladunko, zrovna jsem se Tě chtěla zeptat, jaké máš zvířátko a jakou máš ráda kávičku :mrgreen:

Krásná kočička nebo kocourek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6540
22.7.11 18:19

Kocourek :huban: . Ale když jsem ještě bydlela u rodičů, tak jsme měli fenečku Betynku. Byla zlatíčko největší, ale umřela nám na rakovinu a metastáze. Museli jsme ji nechat uspat, aby netrpěla :cry: . Ale určitě je v psím nebíčku :andel: . Tak ke psíčkům mám taky vztah :wink: .
Já ráda cokoliv rozpustného, napůl s mlíčkem bez cukru, takže taky spíš mléko s kávou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3204
22.7.11 18:30

Ladunko tak vítej do klubu mléka s kávou :palec: , jsme si tady všechny fakt hodně podobné :potlesk: , máme rády zvířátka, rozpustný kafe s hodně mlíčkem a budeme brzo těhulky :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11237
22.7.11 18:37
ikina píše:
Ahojky Holky :mavam:tak jsem zpět z CARU a bohužel - krev negativní, ráno jsem měla i těhu test negativní.
Takže jsem dnes nafasovala léky a čekám na 1 DC.

Ahoj Iki,škoda že to nevyšlo,ale nezoufej bude líp :hug: Mimiška se co nevidět dočkáš :pankac:

Jinak děkuju si mě potěšila se svím příspěvkem,jsem se už lekla že mám opravdu jediná tak malý dávky. 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11237
22.7.11 18:38

Tak já teda kafíčko miluju,ale zásadně bez mléka a s cukrem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1787
22.7.11 18:43

holky vy teda jedete, člověk si jen odskočí na focení a půl hodky mi trvá vás dočíct…
Z boríska jde větší strach, ale nevím jak tu ještě dlouho bude. má 7 měsíců a má nádor v noze a už metastáze. doktor říkal, že u takhle malýho psa to ještě tak špatný neviděl. Ale je to strašněj mazel, pořád chce hladit, chovat, je to fakt miláček.
já jsem s tchýní měla strašný problémy ze začátku a ted jsme jak kámošky. asi pochopila, že se se mnou její syn má dobře a je jak vyměněná.
já budu vařit jen v neděli, to přijede návštěva a ještě nevím co udělám…jinak zítra máme rok od svatby, tak to vidím na večeři v hliněné baště a romantiku :mrgreen: pražským doporučuju hliněnou baštu, moc dobře tam vaří :palec:
más vyšel první pokus cca na 25.000 jen ivf (5000 léky, 4 000PK 15 000 PICSI) a to nepočítám to co jsme předtím rok platili za léky pro manžela. ale co bychom pro dítě neudělali :mrgreen:
k nám můžete přijet tak akorát do prahy, žádný kopce, ale je tu hezky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital