Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
výjimky jsou potřeba a to že je s tebou doma rád je fajn, jen okolí nechápe, viď? Pochopí, kdo ví a zná…my to máme stejně ![]()
Manžel je raději semnou, než že by se tahal po hospodách…
Musím ho kopat, aby si zašel s chlapama beze mně…beztak vypiju víc piv než on
ale to je spíš moje ostuda,,,
to je dobrý,tak my se zabavíme i jinak,oba děláme na směny a víkend spolu volnej máme 1× za 14 dní,tak proč se nevěnovat sobě že? Já mu rozhodně nic nezakazuju,nejsem jeho matka,ale manželka a nechci aby mě bral jako kouli u nohy jako to je v jejich rodině zvykem ![]()
Kači, u nás AMH stál asi 650,–Kč
Všichni mazlíčci jsou krásní… Zkusím pohledat tu naši „kobylku“…
Luca22, parádní úrodička… Neboj, za týden ještě vyrostou!!! ![]()
Iki, mrzí mě to, ale za chvíli už budeš opět v akci ![]()
Maia, mám tchýni taky krawku, takže vím o čem mluvíš!!! ![]()
Jinak jsem zpět z CAR a nic moc… Hystologie po revizi dopadla naštěstí dobře, ale jinak na UTZ viděl něco na sliznici ( je asi 8 mm vysoká ), ale to něco může být buď chybný přenos UTZ, nedočištěný zbytek krve nebo polyp. Mám přijít znovu, těsně po MS. Těhotnět přirozeně výslovně nezakázal, ale ani nedoporučil… A případné IVF + PGD + PK + léky vypočítal asi na 60-80 000.
To PCSI prý pomůže, ale nezaručuje zdravé mimi, ale to ani PGD. Tak nevím…
Možná ještě zkusíme konzultaci v jiném CAR.
Straki75 píše:
Kači, u nás AMH stál asi 650,–KčVšichni mazlíčci jsou krásní… Zkusím pohledat tu naši „kobylku“…
Luca22, parádní úrodička… Neboj, za týden ještě vyrostou!!!
Iki, mrzí mě to, ale za chvíli už budeš opět v akci
Maia, mám tchýni taky krawku, takže vím o čem mluvíš!!!
Jinak jsem zpět z CAR a nic moc… Hystologie po revizi dopadla naštěstí dobře, ale jinak na UTZ viděl něco na sliznici ( je asi 8 mm vysoká ), ale to něco může být buď chybný přenos UTZ, nedočištěný zbytek krve nebo polyp. Mám přijít znovu, těsně po MS. Těhotnět přirozeně výslovně nezakázal, ale ani nedoporučil… A případné IVF + PGD + PK + léky vypočítal asi na 60-80 000.![]()
![]()
To PCSI prý pomůže, ale nezaručuje zdravé mimi, ale to ani PGD. Tak nevím…
Možná ještě zkusíme konzultaci v jiném CAR.
Holky neštvěte mně, doktor říkal, že všechno bude stát kolem 30.000 max, že se uvidí, ale asi tak…a já tady čtu taková astro čísla!!! ![]()
Straki to je teda síla tolik tisíc a výsledek i tak není zaručený ![]()
Všude se může uplatnit záruka, proč v CARech ne, to by se asi jinak snažili.
Pěkně by vraceli třetinu ceny při neúspěchu a určitě by těch úspěchů přibylo ![]()
Jak to vypadá s MS, už je to k tomu?
luca22 píše:
Holky tak jsem dnes byla na UTZ a zatím 13 vajíček a nějaký malý.Dávky mi nechali stejný,což jsem se trochu divila,ale snad ví co dělaj,hlavně že reaguju.
Jsem asi jediná s tak malými dávkami na IVFJinak teda další UTZ v uterý a ve čtvrtek OPU.
Luci, to je krásný počet
![]()
Náhodou buď ráda, že nemáš mega dávky hormonů, ono to zrovna zdravé není
. Je lepší, když je vajíček míň a jsou víc kvalitní a vydrží pak třeba i na zamražení
. Zde je opravdu kvantita na úkor kvality, takže pokud ti bue hezky růst těch 13, tak to bude super ![]()
Víc ani nechtěj, abys pak neměla nějaký hyperstimulák, nebo podobnou chuťovku
![]()
Iky,
tak to mě mrzí, že to nevyšlo…Člověk pořád doufá, že třeba už
, ale nakonec zas zklamání
. Drž se a věř, že IVF už určitě vyjde
![]()
Ladunko, zrovna jsem se Tě chtěla zeptat, jaké máš zvířátko a jakou máš ráda kávičku ![]()
Krásná kočička nebo kocourek?
Kocourek
. Ale když jsem ještě bydlela u rodičů, tak jsme měli fenečku Betynku. Byla zlatíčko největší, ale umřela nám na rakovinu a metastáze. Museli jsme ji nechat uspat, aby netrpěla
. Ale určitě je v psím nebíčku
. Tak ke psíčkům mám taky vztah
.
Já ráda cokoliv rozpustného, napůl s mlíčkem bez cukru, takže taky spíš mléko s kávou ![]()
Ladunko tak vítej do klubu mléka s kávou
, jsme si tady všechny fakt hodně podobné
, máme rády zvířátka, rozpustný kafe s hodně mlíčkem a budeme brzo těhulky
![]()
ikina píše:
Ahojky Holkytak jsem zpět z CARU a bohužel - krev negativní, ráno jsem měla i těhu test negativní.
Takže jsem dnes nafasovala léky a čekám na 1 DC.
Ahoj Iki,škoda že to nevyšlo,ale nezoufej bude líp
Mimiška se co nevidět dočkáš ![]()
Jinak děkuju si mě potěšila se svím příspěvkem,jsem se už lekla že mám opravdu jediná tak malý dávky. ![]()
holky vy teda jedete, člověk si jen odskočí na focení a půl hodky mi trvá vás dočíct…
Z boríska jde větší strach, ale nevím jak tu ještě dlouho bude. má 7 měsíců a má nádor v noze a už metastáze. doktor říkal, že u takhle malýho psa to ještě tak špatný neviděl. Ale je to strašněj mazel, pořád chce hladit, chovat, je to fakt miláček.
já jsem s tchýní měla strašný problémy ze začátku a ted jsme jak kámošky. asi pochopila, že se se mnou její syn má dobře a je jak vyměněná.
já budu vařit jen v neděli, to přijede návštěva a ještě nevím co udělám…jinak zítra máme rok od svatby, tak to vidím na večeři v hliněné baště a romantiku
pražským doporučuju hliněnou baštu, moc dobře tam vaří ![]()
más vyšel první pokus cca na 25.000 jen ivf (5000 léky, 4 000PK 15 000 PICSI) a to nepočítám to co jsme předtím rok platili za léky pro manžela. ale co bychom pro dítě neudělali ![]()
k nám můžete přijet tak akorát do prahy, žádný kopce, ale je tu hezky ![]()
Jméno: Neboj,vydržim,ještě před svatbou jsme se domluvili že se nikdy nebudeme hádat kvůli ní a taky k tomu nikdy nedošlo,nás jen tak nerozeštve
i když nevim jestli to uvidí jako my,oni nepřiznají že jsem schopná a že on může být se mnou šťastný,ale udělají z něj podpantofláka jen protože je radši doma se mnou,dá si pivo o půlku levnější a nevysedává po hospodách až na občasný vyjímky 
Ještě taková ubohá věc,když jsme se vzali,tak nám všichni v jeho rodince tipovali za jak dlouho se rozvedem,dávali nám 2 roky,prostě trapné,domluvili jsme se že jim ukážem jak vypadá šťastná rodinka,žádný rozvody,to budou čumět