IVF srpen – září 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3089
22.7.11 12:28

LuS: Tak budu držet palečky. Řekla bych že s tou nadějí jsem přesně naopak,dělám si falešné a pak jsem zklamaná a vyšokovaná 8-o Ale zajímalo by mě o čem vlastně vypovídá to AMH,myslela jsem že o počtu a kvalitě vajíček ale když se to může klidně změnit,tak ten počet asi moc nesedí,nevím jestli je to počet jako vajíček připravených ke zrání nebo těch které jsou ve vaječnících od narození,co myslíš? Když jsou tam od narození,tak už se tam přece nová nevytvoří :nevim:

Příspěvek upraven 22.07.11 v 12:30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22203
22.7.11 12:29

Ladun, já taky ještě nedostala ms a test negativní, dělala jsem si ho dneska ráno kvůli tomu zubaři, kdybych musela na rentgen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lus
7350
22.7.11 12:35

Ahoj holky,
přidávám se do čekatelek na červenou mrchu :lol: 16. DC začnu brát 3. balení provery a 23.DC mám začít stimulovat tak počítám každý den…
Tak snad nám ta mrcha brzo dorazí :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Saraher79
22.7.11 12:41

Hlásím se též do čekatelek, už mi bolí v kříži od pondělka a pořád nic. Včera jsem byla na škubání chloupků voskem, bolelo to jak blázen (další PMS - přecitlivělost), akorát ta vraždící a pesimistická nálada ještě nedorazila :-)
Káďule - holky máš jednu hezčí než druhou :-)

• Citovat
  • Upravit
Lus
7350
22.7.11 12:42
Maia22 píše:
LuS: Tak budu držet palečky. Řekla bych že s tou nadějí jsem přesně naopak,dělám si falešné a pak jsem zklamaná a vyšokovaná 8-o Ale zajímalo by mě o čem vlastně vypovídá to AMH,myslela jsem že o počtu a kvalitě vajíček ale když se to může klidně změnit,tak ten počet asi moc nesedí,nevím jestli je to počet jako vajíček připravených ke zrání nebo těch které jsou ve vaječnících od narození,co myslíš? Když jsou tam od narození,tak už se tam přece nová nevytvoří :nevim:Příspěvek upraven 22.07.11 v 12:30

Maio, díky moc!!Tak to chápu, navíc, když jsi toho už tolik zažila…Já vždycky přestávám doufat po 1. pokusu (u všeho :lol: ) tak mám z neúspěchu taky strach…Ono se to každému lehce řekne být v pohodě…Kdo tohle nezažil, nepochopí :cry:
Tak jak je to s těmi vajíčky teda nevím :cry:
Jdu zkusti googlit :lol: Já tomuhle právě taky moc nerozumím :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lus
7350
22.7.11 12:44
Maia22 píše:
LuS: Tak budu držet palečky. Řekla bych že s tou nadějí jsem přesně naopak,dělám si falešné a pak jsem zklamaná a vyšokovaná 8-o Ale zajímalo by mě o čem vlastně vypovídá to AMH,myslela jsem že o počtu a kvalitě vajíček ale když se to může klidně změnit,tak ten počet asi moc nesedí,nevím jestli je to počet jako vajíček připravených ke zrání nebo těch které jsou ve vaječnících od narození,co myslíš? Když jsou tam od narození,tak už se tam přece nová nevytvoří :nevim:Příspěvek upraven 22.07.11 v 12:30

Našla jsem tohle, ale moc tam toho nepíší :-(
 http://www.neplodnost.org/…zke-amh.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
22.7.11 12:45

Ahoj holky :mavam: vy jste toho tady napsaly.
Vítám Maiu :mavam:
Babulko to mi je líto že máš pořád problémy se zubama :cert: Já raději na gyndu než k zubaři.
Jinak já mám ráda Velvet a mléko a nebo Jacobs.
Glumbi pěkné telátka :palec: My též máme 50kg miláčka a to je ještě malá.
Já měla FSH 10,2 myslím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22203
22.7.11 12:48

Kači, jde vidět, že jsi tady od nás a máme stejné myšlení. Já totiž zubaře nenávidím, mám hrozný strach, dokonce jsem i slzu ukápla, když mi říkal, že by měla jít osmička ven. Jsem posera. :mrgreen: A taky radši na gyndu než k zubaři a taky ráda Velvetku s mlíčkem. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3089
22.7.11 12:49

LuS: Tak ta je na tom ještě dobře oproti mých 0,01 to už jich tam asi moc nemám :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2832
22.7.11 12:51

Babul, tak ať to už nebolí… :kytka:

Maia, já mám AMH 0,5 takže taky žádná sláva… :-(

Jméno, já bych to minimálně tím ICSI podpořila, vidím to raději i na PCSI, ale to Ti musí poradit v CAR. :pankac: Jen Tě chci ušetřit zklamání, co jsme měly s holkama. Je lepší to pojistit, než jít pak do dalšího pokusu!!! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3089
22.7.11 12:54

Ahoj Katka1311
Tak aby to bylo komplet já jsem 19DC a ms (ne)čekám za 9dní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2590
22.7.11 12:54

No právě nevím, nemám zkušenosti, takže jsem ráda za radu :mrgreen:

Fí, ale nevím,kde vezmeme tolik peněz, teď máme zhruba 20.000 našetřeno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
22.7.11 12:56
Tak babul já se někdy stavím na kafe,pač budu vědět že máme společnou značku :palec:
babulka01 píše:
Kači, jde vidět, že jsi tady od nás a máme stejné myšlení. Já totiž zubaře nenávidím, mám hrozný strach, dokonce jsem i slzu ukápla, když mi říkal, že by měla jít osmička ven. Jsem posera. :mrgreen: A taky radši na gyndu než k zubaři a taky ráda Velvetku s mlíčkem. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2590
22.7.11 12:59

Holky dneska mi sousedka přinesla power balance, že je to prý dobré k početí i potom, normálně…toš jsem zvědavá :lol:

Možná se konečně alespoň vyspím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lus
7350
22.7.11 13:02
LuS píše:
Maia22 píše:
Našla jsem tohle, ale moc tam toho nepíší :-(
http://www.neplodnost.org/…zke-amh.html

A ještě tohle jsem našla..

FSH je hormon, který během plodného období stimuluje zrání folikulůa sekreci estrogenu. Pokud je hladina estrogenu dostatečně vysoká, syntéza FSH bude zastavena. Díky nedostatku estrogenu dojde k nárůstu hladiny FSH. Vysoké hodnoty FSH mohou naznačovat blízkost menopauzy.

http://www.zenska-neplodnost.cz/…produkci-200?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí