Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
LuS: Tak budu držet palečky. Řekla bych že s tou nadějí jsem přesně naopak,dělám si falešné a pak jsem zklamaná a vyšokovaná
Ale zajímalo by mě o čem vlastně vypovídá to AMH,myslela jsem že o počtu a kvalitě vajíček ale když se to může klidně změnit,tak ten počet asi moc nesedí,nevím jestli je to počet jako vajíček připravených ke zrání nebo těch které jsou ve vaječnících od narození,co myslíš? Když jsou tam od narození,tak už se tam přece nová nevytvoří ![]()
Příspěvek upraven 22.07.11 v 12:30
Ladun, já taky ještě nedostala ms a test negativní, dělala jsem si ho dneska ráno kvůli tomu zubaři, kdybych musela na rentgen.
Ahoj holky,
přidávám se do čekatelek na červenou mrchu
16. DC začnu brát 3. balení provery a 23.DC mám začít stimulovat tak počítám každý den…
Tak snad nám ta mrcha brzo dorazí
![]()
Hlásím se též do čekatelek, už mi bolí v kříži od pondělka a pořád nic. Včera jsem byla na škubání chloupků voskem, bolelo to jak blázen (další PMS - přecitlivělost), akorát ta vraždící a pesimistická nálada ještě nedorazila ![]()
Káďule - holky máš jednu hezčí než druhou ![]()
Maia22 píše:
LuS: Tak budu držet palečky. Řekla bych že s tou nadějí jsem přesně naopak,dělám si falešné a pak jsem zklamaná a vyšokovanáAle zajímalo by mě o čem vlastně vypovídá to AMH,myslela jsem že o počtu a kvalitě vajíček ale když se to může klidně změnit,tak ten počet asi moc nesedí,nevím jestli je to počet jako vajíček připravených ke zrání nebo těch které jsou ve vaječnících od narození,co myslíš? Když jsou tam od narození,tak už se tam přece nová nevytvoří
Maio, díky moc!!Tak to chápu, navíc, když jsi toho už tolik zažila…Já vždycky přestávám doufat po 1. pokusu (u všeho
) tak mám z neúspěchu taky strach…Ono se to každému lehce řekne být v pohodě…Kdo tohle nezažil, nepochopí ![]()
Tak jak je to s těmi vajíčky teda nevím ![]()
Jdu zkusti googlit
Já tomuhle právě taky moc nerozumím ![]()
Maia22 píše:
LuS: Tak budu držet palečky. Řekla bych že s tou nadějí jsem přesně naopak,dělám si falešné a pak jsem zklamaná a vyšokovanáAle zajímalo by mě o čem vlastně vypovídá to AMH,myslela jsem že o počtu a kvalitě vajíček ale když se to může klidně změnit,tak ten počet asi moc nesedí,nevím jestli je to počet jako vajíček připravených ke zrání nebo těch které jsou ve vaječnících od narození,co myslíš? Když jsou tam od narození,tak už se tam přece nová nevytvoří
Našla jsem tohle, ale moc tam toho nepíší ![]()
http://www.neplodnost.org/…zke-amh.html
Ahoj holky
vy jste toho tady napsaly.
Vítám Maiu ![]()
Babulko to mi je líto že máš pořád problémy se zubama
Já raději na gyndu než k zubaři.
Jinak já mám ráda Velvet a mléko a nebo Jacobs.
Glumbi pěkné telátka
My též máme 50kg miláčka a to je ještě malá.
Já měla FSH 10,2 myslím ![]()
Kači, jde vidět, že jsi tady od nás a máme stejné myšlení. Já totiž zubaře nenávidím, mám hrozný strach, dokonce jsem i slzu ukápla, když mi říkal, že by měla jít osmička ven. Jsem posera.
A taky radši na gyndu než k zubaři a taky ráda Velvetku s mlíčkem.
![]()
LuS: Tak ta je na tom ještě dobře oproti mých 0,01 to už jich tam asi moc nemám ![]()
Babul, tak ať to už nebolí… ![]()
Maia, já mám AMH 0,5 takže taky žádná sláva… ![]()
Jméno, já bych to minimálně tím ICSI podpořila, vidím to raději i na PCSI, ale to Ti musí poradit v CAR.
Jen Tě chci ušetřit zklamání, co jsme měly s holkama. Je lepší to pojistit, než jít pak do dalšího pokusu!!! ![]()
Ahoj Katka1311
Tak aby to bylo komplet já jsem 19DC a ms (ne)čekám za 9dní
No právě nevím, nemám zkušenosti, takže jsem ráda za radu ![]()
Fí, ale nevím,kde vezmeme tolik peněz, teď máme zhruba 20.000 našetřeno…
babulka01 píše:
Kači, jde vidět, že jsi tady od nás a máme stejné myšlení. Já totiž zubaře nenávidím, mám hrozný strach, dokonce jsem i slzu ukápla, když mi říkal, že by měla jít osmička ven. Jsem posera.A taky radši na gyndu než k zubaři a taky ráda Velvetku s mlíčkem.
![]()
![]()
Holky dneska mi sousedka přinesla power balance, že je to prý dobré k početí i potom, normálně…toš jsem zvědavá ![]()
Možná se konečně alespoň vyspím…
LuS píše:Maia22 píše:Našla jsem tohle, ale moc tam toho nepíší
http://www.neplodnost.org/…zke-amh.html
A ještě tohle jsem našla..
FSH je hormon, který během plodného období stimuluje zrání folikulůa sekreci estrogenu. Pokud je hladina estrogenu dostatečně vysoká, syntéza FSH bude zastavena. Díky nedostatku estrogenu dojde k nárůstu hladiny FSH. Vysoké hodnoty FSH mohou naznačovat blízkost menopauzy.