Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Maia22 píše:
Jméno:To je pravda,ale ta naše si vždycky něco najde,samé lži,že za nás všechno platí atd,přitom by bez nás byla v prd… protože by celej barák neutáhla,já jsem akorát sedřená,protože musim mít furt naklizeno,jinak mě pomlouvá že jsem líná jak veš a když už nemá s čím by přišla tak alespoň pomlouvá že jsem tlustá (mám 59kg a tlustá jsem si nepřipadala,teď mám kvůli ní akorát komplexy a bojím se vylézt na dvůr v plavkách) nebo do mě rýpe že už by si ten můj zasloužil být fotr,kdyby to řekla 1 tak si řeknu že to třeba tak nemyslí,ale ona mě takhle ještě zesměšnila podruhé před švagrem,přitom ví od manžela co a jak,já bych jí to nikdy neřekla,no prostě už jsem se neudržela a vpálila jí že to asi dělam schválně,zbytečný nervy
Máš navrch, jsi nad věcí…taký člověk jako je tvoje super tchýně je vlastně nešťastný a tak to hází na druhé…musí to být hrůza, znají to asi všichni, taková osoba se najde v každé rodině.
Já bych ji dala, se svými 65Kg
, ty jsi hubeňourek, tak se moc nerozháněj a drž se, protože za čas ji to pěkně natřeš, ale s grácií
nadhledem, viď?
Maia22 píše:
A tohle je zase naše zrůdička,šarpice Shelly
Tak ta je boží!!Úplně jak plyšová!!!Fakt slaďoučká ![]()
LuS: To bylo pro všechny koho to zajímá ![]()
No jako na každýho působí jako úžasná osoba,dělá se hezká ale kdo jí zná víc,ví co je zač,dost mě zklamala,před svatbou jsem jí měla ráda. Je fakt že to vyptávání je hodně nepříjemný,taky to miluju ![]()
Maio ségra měla Apušu, ale loni zemřel, měl nemocné ledviny, doktor říkal, že šarpejové na to trpí, byl to miláček, jen po jeho návštěvě jsme měli celý byt samou slinu ![]()
Mám takovou babičku, je úžasná a perfektní, ale jenom na ostatní, na ty, kteří s ní nežijí, moje máti trpí jako kůň, stejně jako ty, akorát jí ubližuje clastní matka. Ona za to ale nemůže, ani ta tvoje tchýně, asi jim taky někdo ubližoval, žel bůh ![]()
Jméno: Já si myslim že bude stačit když se odstěhujem a rozhodně od ní nebudu chtít hlídat děti,kdyby se omluvila a už to nikdy neopakovala,prostě bych to hodila za hlavu,ale ona dělá jako že nic a já nenávidim lži a přetvářku ![]()
Tak prima, že neva
No jo, tyhle andělské tváře taky znám…Ale dřív nebo později ji ostatní prokouknou......Nesmíš jí dát šanci, aby se k tobě takhle chovala. A co na to manža?Je na tvé nebo její straně…?
Jaru22: Jj,ty jsou hákliví na všechno,tu naší máme rok a půl a od začátku jsou s ní problémy,měla nějakou alergickou reakci,nejspíš na granule,tak si to rozdrápala a zanesla si do kůže kvasinky,my jí museli 2× do týdne koupat v takovym smradlavym šamponu asi půl roku,pak se jí udělala ty vtočený víčka,takže byla na korekci za 5000,pak nám chytla takovej krvácivej průjem,byla jsem vyděšená že umře,takže antibiotika,krmení stříkačkou aby alespoň pila,no zachránili jsme jí a s tou kůží má problémy dodnes,stačí když zmokne nebo něco,musim jí furt mazat krémama proti plísnim a koupat v protiplísňových šamponech,všechno je strašně drahý,mám dost,ale zase je hodňoučká,inteligentní a je to zlatíčko ![]()
Jéé holky my máme skoro všechny psí miláčky ![]()
Jen Sari ta má kočandu
že píšu správně???
LuS: On mi řiká ať to neřešim,že ona je prostě taková,ale nikdy se mě před ní nezastal,ale zase je fakt že když zkoušela ty kecy o tom že jsem líná i na něj,tak se jí jen vysmál,takže s ní nesouhlasí,ale má respekt,proto podle mě nic neřekne.
Holky tak jsem dnes byla na UTZ a zatím 13 vajíček a nějaký malý.Dávky mi nechali stejný,což jsem se trochu divila,ale snad ví co dělaj,hlavně že reaguju.
Jsem asi jediná s tak malými dávkami na IVF ![]()
Jinak teda další UTZ v uterý a ve čtvrtek OPU. ![]()
Lus: Casíček je taky krásnej ![]()
Aby to bylo uplné máme ještě hada hroznýše Caesarka,zatím je to taková žížalka jsou mu jen 3 roky a ze začátku nám nechtěl vůbec papat
Doufám že se hadů někdo něštítí,říká se že jsou slizcí,ale není to vůbec pravda,je to jako když vezmete do ruky koženou kabelku
luca22 píše:
Holky tak jsem dnes byla na UTZ a zatím 13 vajíček a nějaký malý.Dávky mi nechali stejný,což jsem se trochu divila,ale snad ví co dělaj,hlavně že reaguju.
Jsem asi jediná s tak malými dávkami na IVFJinak teda další UTZ v uterý a ve čtvrtek OPU.
Tak to máš krásnou nadílku!!Gratulace ![]()