IVF srpen – září 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9303
22.7.11 18:44

Ahojky holky,
teda, jdu na chvíli do práce a vy tu naplkáte tolik stránek :lol: , měla jsem co dělat, vás dočíst :mrgreen:
Jinak s kafíčkem se k vám moc nehodím. Piju turka bez mléka. Když jsem byla u léčitele, tak první věc na co se mě zeptal bylo, jaké piju kafe. Říkal, že nejhorší je dávat si do kafe mléko, že to nedělá dobře v pánevní oblasti, ale kdo v dnešní době pije kafe bez mléka :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9303
22.7.11 18:47

Ohledně mazlíků jsem s váma zajedno. Mám doma bišonka a zbožňuju všechny psy a ostatní zvéřectvo taky :pankac: Kdyby manža nezakročil, tak místo budoucího dětského pokojíčku máme pokoj pro zvířátka :lol: :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1787
22.7.11 18:48
jesse píše:
Ahojky holky,
teda, jdu na chvíli do práce a vy tu naplkáte tolik stránek :lol: , měla jsem co dělat, vás dočíst :mrgreen:
Jinak s kafíčkem se k vám moc nehodím. Piju turka bez mléka. Když jsem byla u léčitele, tak první věc na co se mě zeptal bylo, jaké piju kafe. Říkal, že nejhorší je dávat si do kafe mléko, že to nedělá dobře v pánevní oblasti, ale kdo v dnešní době pije kafe bez mléka :roll:

tos byla u toho hakla nebo jak se jmenuje? ten to říká všem s tím kafem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9303
22.7.11 18:50

Jo, to jsem si všimla :mrgreen: Mě dokonce zakázal jíst cokoli z kravského mléka :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9303
22.7.11 18:53

Luca 22, gratuluji :hug: je to krásný počet, jen tiše závidím, ale jen v dobrém :hug:

Iki, moc mě mrzí, že to nevyšlo :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1787
22.7.11 18:56
jesse píše:
Jo, to jsem si všimla :mrgreen: Mě dokonce zakázal jíst cokoli z kravského mléka :nevim:

a jaká jsi krevní skupina? on i říká podle toho co se má jíst a co ne…a co ti ještě říkal, pokud to není tajný?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2590
22.7.11 18:56

A co ten zbytek, který hradí pojišťovna. Doktor něco plkal o 50.000 PJ a my do 30.000?

Sakryš neděste mně, nebo půjdu ještě udělat banku, abych se dočkala potomka :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11237
22.7.11 19:00

Jesse děkuju :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9303
22.7.11 19:06

Glumbi, toho nakecal spoustu 8-o Já mám A- Říkal, že nemám jíst rajčata, mrkev - prý karoten zabíjí embryjka v bříšku, dále nemám jíst soju, řepkový olej, ořechy, …
Potom říkal, že dnešním doktorům vůbec nejde o lidi, ale o množství léků, které mají předepsat, za které mají provize a …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9303
22.7.11 19:08
Jméno píše:
A co ten zbytek, který hradí pojišťovna. Doktor něco plkal o 50.000 PJ a my do 30.000?Sakryš neděste mně, nebo půjdu ještě udělat banku, abych se dočkala potomka :poblion:

To záleží od toho, co si dáš udělat navíc a jakou máš pojišťovnu, ono je to hnus, ale každá pojišťovna proplácí to, co se jí líbí :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2590
22.7.11 19:10
jesse píše:
Jméno píše:
A co ten zbytek, který hradí pojišťovna. Doktor něco plkal o 50.000 PJ a my do 30.000?Sakryš neděste mně, nebo půjdu ještě udělat banku, abych se dočkala potomka :poblion:
To záleží od toho, co si dáš udělat navíc a jakou máš pojišťovnu, ono je to hnus, ale každá pojišťovna proplácí to, co se jí líbí :cert: :cert: :cert:

To je mazec, takové částky…my jsme fakticky počítali s manželem nanejvýš 30. 000

Je to hnus, trápíš se a ještě řešíš zku… peníze :poblion: :-( :cry: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2590
22.7.11 19:11

asi začnu krást nebo co? :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2590
22.7.11 19:11

Neprovedem něco hromadně? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9303
22.7.11 19:13

Už jsem o tom taky přemýšlela, jak holky psaly o tom vrácení peněz při neúspěchu, jak to udělat - reklamovat IVF :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9303
22.7.11 19:14

Jméno, kde chodíš do CAR, jestli se můžu zeptat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie