Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojky holky,
teda, jdu na chvíli do práce a vy tu naplkáte tolik stránek
, měla jsem co dělat, vás dočíst ![]()
Jinak s kafíčkem se k vám moc nehodím. Piju turka bez mléka. Když jsem byla u léčitele, tak první věc na co se mě zeptal bylo, jaké piju kafe. Říkal, že nejhorší je dávat si do kafe mléko, že to nedělá dobře v pánevní oblasti, ale kdo v dnešní době pije kafe bez mléka ![]()
Ohledně mazlíků jsem s váma zajedno. Mám doma bišonka a zbožňuju všechny psy a ostatní zvéřectvo taky
Kdyby manža nezakročil, tak místo budoucího dětského pokojíčku máme pokoj pro zvířátka
![]()
jesse píše:
Ahojky holky,
teda, jdu na chvíli do práce a vy tu naplkáte tolik stránek, měla jsem co dělat, vás dočíst
Jinak s kafíčkem se k vám moc nehodím. Piju turka bez mléka. Když jsem byla u léčitele, tak první věc na co se mě zeptal bylo, jaké piju kafe. Říkal, že nejhorší je dávat si do kafe mléko, že to nedělá dobře v pánevní oblasti, ale kdo v dnešní době pije kafe bez mléka
tos byla u toho hakla nebo jak se jmenuje? ten to říká všem s tím kafem ![]()
Jo, to jsem si všimla
Mě dokonce zakázal jíst cokoli z kravského mléka ![]()
Luca 22, gratuluji
je to krásný počet, jen tiše závidím, ale jen v dobrém ![]()
Iki, moc mě mrzí, že to nevyšlo ![]()
jesse píše:
Jo, to jsem si všimlaMě dokonce zakázal jíst cokoli z kravského mléka
a jaká jsi krevní skupina? on i říká podle toho co se má jíst a co ne…a co ti ještě říkal, pokud to není tajný?
A co ten zbytek, který hradí pojišťovna. Doktor něco plkal o 50.000 PJ a my do 30.000?
Sakryš neděste mně, nebo půjdu ještě udělat banku, abych se dočkala potomka ![]()
Glumbi, toho nakecal spoustu
Já mám A- Říkal, že nemám jíst rajčata, mrkev - prý karoten zabíjí embryjka v bříšku, dále nemám jíst soju, řepkový olej, ořechy, …
Potom říkal, že dnešním doktorům vůbec nejde o lidi, ale o množství léků, které mají předepsat, za které mají provize a …
Jméno píše:
A co ten zbytek, který hradí pojišťovna. Doktor něco plkal o 50.000 PJ a my do 30.000?Sakryš neděste mně, nebo půjdu ještě udělat banku, abych se dočkala potomka
To záleží od toho, co si dáš udělat navíc a jakou máš pojišťovnu, ono je to hnus, ale každá pojišťovna proplácí to, co se jí líbí
![]()
jesse píše:Jméno píše:To záleží od toho, co si dáš udělat navíc a jakou máš pojišťovnu, ono je to hnus, ale každá pojišťovna proplácí to, co se jí líbí
A co ten zbytek, který hradí pojišťovna. Doktor něco plkal o 50.000 PJ a my do 30.000?Sakryš neděste mně, nebo půjdu ještě udělat banku, abych se dočkala potomka![]()
![]()
To je mazec, takové částky…my jsme fakticky počítali s manželem nanejvýš 30. 000
Je to hnus, trápíš se a ještě řešíš zku… peníze
![]()
Už jsem o tom taky přemýšlela, jak holky psaly o tom vrácení peněz při neúspěchu, jak to udělat - reklamovat IVF ![]()