IVF srpen – září 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2590
22.7.11 20:58

JEN ABY TO MĚLO DOBRÝ KONEC :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9303
22.7.11 21:00

To bude mít dobrý konec :andel: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2590
22.7.11 21:00

Píchat mě bude sousedka, manžel to nezvládne, já sama taky ne :mrgreen:

Holka to ale asi nestihnem nedojít na přípravný, to bychom měly krátkou stimulku, ne? Už jenom jak dlouho se čichá sprej…a co potom zbytek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9303
22.7.11 21:03

Podle posledního rozhovoru s MUDr. asi budu mít krátký protokol, protože o spreji nic neříkal a já jsem vlastně po operaci měla léky na navození přechodu tak asi proto. Ale moudřejší budu až 2 týdny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2590
22.7.11 21:06

já už ničemu nerozumím…přitom jsem úplně o.k, alespoń myslím…jen manžel má sperma na dvě věci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9303
22.7.11 21:09

U nás zase manža je ok :dance: A doufám, že se ještě něco neobjeví, ale to může být až po prvním pokusu. Zatím jsem pozitivně naladěná, doufám v dobrý konec :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2590
22.7.11 21:10

tak to má být…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3204
22.7.11 21:20

Holky ničeho se nebojte, IVF nic není, injekce zvládnete, je to jako když si píchají cukrovkáři inzulín, a to kolikrát 4×denně, narkoza je max 10ti minutová, nic moc potom nebolí a ET už je jen třešnička na dortu, dají Vám miminko do dělohy a Vy si ho vezete domů :hug:
Nejhorší na celé IVF - říká to většina holek - je čekání na testík po ET, to jsou nervy a už s výsledkem nejde nic dělat, jen odpočívat, čekat a modlit se, aby nepřišla mrcha a na testíku byly //

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9303
22.7.11 21:21

Holky, pro dnešek se loučím. Přeji krásnou noc :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9303
22.7.11 21:24

Kaďulko, ahojky, děkuji za povzbuzení :kytka: Však ono se brzo ukáže, jak to dopadne s tím pícháním :think: A je pravda, že jsem tvor nedočkavý :oops: a čekací doba bude mučírna :cert: , ale budu tady s váma a bude mi to utíkat :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2590
22.7.11 21:34

Kaďule, taky díky za povzbuzení, pomohlo… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3204
22.7.11 21:38

Holky tak to jsem moc ráda, že jsem Vás trochu uklidnila, psychika je v cestě za miminkem hrozně důležitá :hug:

Dobrou noc všem a zítra se doufám ukáže i sluníčko a hned bude lepší náladička :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22203
22.7.11 21:47

Jj, holky, Káďule má pravdu, ta psychika je vážně hodně důležitá. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2832
22.7.11 23:08

Holky, utekla jsem mužíčkovi od filmu a dočítám… :zed: Zítra odjíždím na týden na chalupu, tak to nemám šanci vás dočíst!!! :think: Vždyť jsme tu spolu týden a máme za sebou skoro 60 stránek!!! :palec:

Luca22, při OPU přeji, aby to bylo jako na velikonoce!!! :palec:

Loučím se s vámi a přeji kráný letní týden i když dle předpovědi počasí asi nic moc… Mějte se fajn, zatím páááá :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5934
23.7.11 00:21

No holky tak to jsem si malem prdla do trenek než jsem vás dočetla :mrgreen: určitě jsem i zapomela co jsem četla, kávu moc nepiju a když tak nescafe crema sladkou jako blázen. Hodne mlička takže spis bila káva :mrgreen:
Pejsky kočičky papoušky mate nádherné já mám doma staforda,ale stará se mi o něj mamca já nemám čas :zed:
Vítám nováčky mio to co sis prošla takhle mlaďoučka je mi moc líto budu ti držet palecky
Jinak gratuluji k vajickum 13 je krasne cislo co bych za to dala :palec:
A co se týká dotazu o stimulaci moje injekce mi píchal můj přítel protože já jsem srab prvni kategorie,muzu říct že to byla prochazka růžovým sadem Akorad me bolely uz ke konci zadá jako blázen nemohla jsem poradne ani sedět břicho jsem měla jako kopačak,narkoza super je to takove chvilkove dobrou noc žádná bolest nic je potom jsem trosku krvacela a boleli me břicho ,ale kazda jsme jina.po dvouhodinovém lezení tě propustí domu je dobrý aby jsi ten den odpocivala,pak uz jen cekas na ket ke kteremu já nedošla :cert: Pocity jsou smíšené strašně se těšiš a pak si i celkem otravena s těch injekci myslím si si že je to docela zahul na telo i na psychyku,ale určitě to podstoupim tolikrát kolikrát bude potreba.
Já jsem měla prvni ivf neůspěšne nevyvíjela se nám embrya,nejhorší bylo to že jsem s ničím špatným nepocitala myslela jsem si že VŠE bude v poho budu pichat injekce a konec budu těhotná :nevim:
Snad teď :palec:
Držím všem pěsti :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí