IVF srpen – září 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3089
22.7.11 11:14

Já jsem ráda že mám alespoň zdravou dělohu. OPU bez narkozy je drsná a dělá se když je málo folíků, bohužel :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2832
22.7.11 11:18

Maio, taky toho máš požehnaně za sebou, ale to tady většina z nás. Proto ZÁŘÍ JE NAŠE!!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2832
22.7.11 11:19

Já měla 2 vajíčka po IVF s minimální stimulací ( Clostilbegyt ) a narkózu mně dali :think: Asi je to v každém CAR jinak! :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22203
22.7.11 11:20

Ahoj, holky, já nejradši Jakobs Velvet a taky napůl s mlíkem. :mrgreen:

Jinak den blbec. Ráno jsem šla k zubaři, jak mě bolí zuby už od minulého pondělí a osmička šla ven. Tak tady sedím s opuchlou hubou necitlivou, už mám v sobě 1 ibalgin a čekám, jestli se to rozjede, nebo to půjde. :zed: :zed: Ale dr. se teda pořádně zapotil, byla jsem tam hodinu a zub nechtěl sfiňa ven. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lus
7350
22.7.11 11:22
Káďule píše:
A tady Baruška lumpačí :dance:

Tééééda, krásný holky máš :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Saraher79
22.7.11 11:26

Tedy Maio, máš toho za sebou dost, doufám, že brzy budeš mít to trápení u konce s tím nejhlavnějším výsledkem - miminkem v náručí. Je úplně jedno, jestli tvoje vajíčka nebo darované, miminko bude tvoje, ty ho donosíš ve své děloze a odrodíš. :palec:
Káďul, OPU se dělá bez narkozy taky, záleží většinou na rozhodnutí pacientky. Kdybych řekla, že ji nechci, tak mi ji taky neudělají, ale tohle bych asi zažít nechtěla.
Babul, zub chlaď, lituju tě. Mě jí tahal minulý rok a trvalo mu to sotva 5 minut. Akorát po týdnu jsem tam šla na dreny, jak mi to bolelo a bolest polevila po minutě, co mi je tam dal.

• Citovat
  • Upravit
3089
22.7.11 11:29

To je jasný,budou letňátka :wink: Ona ani tak nebolela ta punkce jako to vyplachování a dezinfekce a strkání těch děsnej nástrojů víme všechny kam,to bylo přímo utrpení,radši bych to zaspala :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2590
22.7.11 11:31

8-) :roll: FUŠKA!!!!',přečíst vás ženy, když jsem se včera nedostala na portál…jsem musela dočítat hodinu… :cert:

Tak jste se pěkně rozepsaly, teda: DOVOLENÁ v zimě i létě :-) k nám byste mohly do Beskyd…

Potom jste psaly něco o pomůckách a učebnicích, výborná věc jsou antikvariáty, pokud jste z většího města, hurá nakupovat…
p.s. a co teprve, až se bude ještě vybírat na další pomůcky ve škile, to jsou částky, ale všechno stojí, bohužel…

Držím palce a předem** GRATULUJU** holky k folikům a genetice :potlesk: , snad to bude opravdu o.k.

Embryjka, těším se, snad budou dvě, aby se chytlo alespoň jedno…

PENÍZKY, jste mě celkem vyděsily s těmi penězi…manžel má špatné sperma, tak mám chtít PICSI? Jdem poprvé, ale podruhé bych nerada :-?

JInak vám musím napsat svůj včerejší zážitek… :pankac:

V noci jsem se probrala s šílenou bolestí a svíráním u srdce, to se mi nikdy ve spánku nestalo, z psychického stresu na fyickou bolest 8-o bylo mi fakt zle…shodou náhod se stavila sestřenka a shodou náhod jsme jely za rodinnou kartářkou, správná ženská :andel: tak jsem se ptala, říkala, že mimi už chodí kolem, tak mě trochu uklidnila, hlavně kvůli práce, jsem nevěděla zda se mám domlouvat nějak s vedením nebo tomu nechat volný průběh… :srdce:

Ještě vítám novou ženu… :mavam:

Tak pardon, ale trochu toho počtení vám musím vrátit za to, že tak datlíte, kdo to má potom dočítat :-o

Kafe: nescafé + mléko= půl půl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22203
22.7.11 11:32

No, byl to masakr, já se klepala jako ratlík, když mi řekl, že by měla jít ven, i slza mi ukápla, jsem na zuby hrozný srab. Říkal, že se mám rozhodnout, jestli hned nebo objedat na jindy, tak jsem to radši udělala hned. Ale nadřel se, chudák. Mladý klučina to byl, říkal, že kdyby věděl, jak mě bude dlouho trápit, tak mě pošle do Ostravy do špitálu. Prý si mě bude dlouho pamatovat, že se ještě tak nenadřel. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Za týden mám přijít na stehy a drén nějaký tam mám teď, prý si ho mám sama zítra vyndat. Takový jako gumová rukavice. Zatím mám 1 ibalgin (což čumím, že ne více) a jde to celkem. Leduju zmraženým hráškem, haha. :lol: :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2590
22.7.11 11:32
Maia22 píše:
To je jasný,budou letňátka :wink: Ona ani tak nebolela ta punkce jako to vyplachování a dezinfekce a strkání těch děsnej nástrojů víme všechny kam,to bylo přímo utrpení,radši bych to zaspala :roll:

8-o :roll: božatko, jsi dobrá :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lus
7350
22.7.11 11:34
Maia22 pše:
Tak něco málo o mě,snažíme se už 3 roky,vdávala jsem se mladá a začali jsme půl roku po svatbě,zpočátku jsme tomu nechávali volný průběh,prostě jsem to neřešila,až to bude tak to bude,jenže pořád nic,po půl roce snažení jsem najednou přestala dostávat ms,takže jsem pořád chodila na vyvolávačky,podle gyndařky jsem měla na dítě dost času,takže se nic neřešilo,po roce a půl mi konečně udělala hormonální profil a poslala mě do 1. CARu,tam mi čtvrt roku sledovali ovulaci a když zjistili že není,udělali mi znovu hormonální profil a zjistili že mám vysoké FSH,odeslali mě do jiného CARu s tím že to bude na darovaná vajíčka,že mi selhává funkce vaječníků,mezitím mi na měsíc na zkoušku nasadili clostibelgyt,ale nezadařilo se. Dalších půl roku jsem čekala až mě v dalším CARu vezmou,po přijetí se šlo ihned do IVF,žádná vyšetření,nic. Nasadili mi Fostimon 4 ampule denně,ale slabě jsem reagovala,takže mi cyklus přerušili. Na 3 měsíce mi nasadili Estrahexal a Proveru a v březnu letošního roku jsme byli na IVF znovu,tentokrát 5 ampulí Menopuru,později Merionalu,protože menopur nebyl už k dostání a Tamoxifen,nakonec jsem šla po 11 dnech stimulace na punkci s 1 foliklem bez narkozy,byl to teda děs. :roll: Byla jsem štěstím bez sebe když mi po punkci embryoložka řekla že v něm bylo vajíčko,ale ať si druhý den zavolám jestli bylo zralé,bohužel nebylo,takže i druhý cyklus bez ET. Tak mě zařadili do pořadníku na darovaná vajíčka,ale čeká se tam 2 roky,takže jsme přešli do 3. CARu kde mi jsou alespoň ochotni udělat veškerá vyšetření aby se zjistilo proč mi ve 22 nefungují vaječníky,teď už jen čekáme na výsledky a v září nás čeká cyklus s darovanými oocyty. Omlouvám se za takový román :oops:

Ahoj Maio,

teda se zatajeným dechem jsem četla tvůj příspěvek…Moc mě to mrzí :cry: Ale neztrácej naději, určitě to výjde (i když třeba s darovaným vajíčkem)!!Kolik jsi měla FSH?Já loni v září 25,4.Dr. mi řekl, že mám hodnoty jak v přechodu a že jsem 1 pacienta z 25.000, co jich tam mají…Teď mám hodnoty nižší (Dr.v CAR mi ani neřekl jaké, ale na IVF to prý je, ale na ISCI, jelikož má manža špatný SPG :cry: )Tak závidím všem, co tohle nemusí řešit a mají vše bez problémů…!Držím ti moc moc palečky!!! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3089
22.7.11 11:39
LuS píše:
Maia22

Ahoj Maio,

teda se zatajeným dechem jsem četla tvůj příspěvek…Moc mě to mrzí :cry: Ale neztrácej naději, určitě to výjde (i když třeba s darovaným vajíčkem)!!Kolik jsi měla FSH?Já loni v září 25,4.Dr. mi řekl, že mám hodnoty jak v přechodu a že jsem 1 pacienta z 25.000, co jich tam mají…Teď mám hodnoty nižší (Dr.v CAR mi ani neřekl jaké, ale na IVF to prý je, ale na ISCI, jelikož má manža špatný SPG :cry: )Tak závidím všem, co tohle nemusí řešit a mají vše bez problémů…!Držím ti moc moc palečky!!! :wink:

Jj jsem s tím smířená,ale nejprve to byl šok. Mám už 40,7 FSH a 0,01 AMH,ale to už je jedno,těším se na darovaná :dance: A jak se ti to podařilo snížit?

Příspěvek upraven 22.07.11 v 11:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3089
22.7.11 11:40
Jméno píše:
Maia22 píše:
To je jasný,budou letňátka :wink: Ona ani tak nebolela ta punkce jako to vyplachování a dezinfekce a strkání těch děsnej nástrojů víme všechny kam,to bylo přímo utrpení,radši bych to zaspala :roll:
8-o :roll: božatko, jsi dobrá :potlesk:

Co by jsme my ženské pro to miminko neudělaly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3204
22.7.11 11:45
LuS píše:
Káďule píše:
A tady Baruška lumpačí :dance:
Tééééda, krásný holky máš :lol: :lol:

Moc děkujeme :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3089
22.7.11 11:45

Saraher79: Jj,přesně tak. A nejradši bych rovnou 2,asi jak už jsem nabuzená :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí