IVF srpen – září 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2832
21.7.11 19:57

Jaru, super nápad!!! :palec:

Kadi, mateří kašičku chci brát do ET. Co se týče embryjek, tak jak píšeš. Taky nechci malému udělat, na mimi se moc těší, ale i tak se z něj za ta leta stal trochu sobeček, takže bude stačit, že se bude muset dělit na dvě části, natož na tři… Nejsme socky, ale přece jen chceme dětem zajistit určitý standard a to nevím, jestli by jsme ve třech dětech zvládli… :nevim: Máme třípokojový byt a nacpat malému do pokojíčku dva mrňousky, tak mě asi zakousne a já se mu nebudu divit. Teď tvrdí, že ne, ale známe svý lidi… :pankac: Taky už nejsem nejmladší a když si představím, že když bude mimi 20 let, tak mně bude skoro 60, tak je mi trochu ouvej!!! :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11237
21.7.11 20:01
Jaru22 píše:
Drahý slaví kulatiny a heslo je pink party - každý musí příjít v něčem růžovém :lol:

To zní dobře :palec: To bychom si potom prosily aspoň jednu fotečku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6540
21.7.11 20:05

Straki, spousta žen, z nějakého důvodu, má první dítě ve Tvém věku a hlavu si s tím nedělají. Plánují si aspoň dvě děti, ne-li víc a dnes je tento věk normální…Je na Tobě, jestli se rozhodneš pro jedno, nebo dvě, ale na věk se při tom ohlížet nemusíš :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22203
21.7.11 20:15

Holky, já, kdybych více nakvokala, tak si nechám zavést 2 embryjka. Sice mám trošku strach, že ty 2 prcky nezvládnu, ale chtěla bych určitě 2.A je to jedním vrzem. :mrgreen: Mě se poprvé podařilo nakvokat jenom 2 dobré vajíčka a jedno se oplodnilo a zahryzlo. Jenom to dopadlo tak, jak to dopadlo. :cry: Káďul, mám úplně ty samé otázky, proč není nic na to, aby se embryjko nepřestalo vyvíjet. :zed:

A teď z jiného soudku. Na facebooku jsem četla dobrý vtip, řezala jsem se tady jako pako. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

A: Nebyl jsem tak opilý
B: Tak hele, hodil jsi mojím křečkem a u toho jsi řval: ,,Pikachu!!! Volím si Tebe!!!''
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2832
21.7.11 20:16

Ladu, díky, ale nějak pro to jedno hraje více okolností. V květnu jsme si nechali zavést dvě, protože byli jen po dvoudenní kultivaci a mudr to viděl jako jistější, ale taky sama řekla, že kdyby byly pětidenní a ona viděla jak se vyvíjí, tak by mi zavedli klidně i jen jedno. Jak budu chtít… Teď, díky PGD, budeme muset mít prodlouženou kultivaci, tak se budeme moct rozhodnout. U toho IVF s minimální stimulací mně PK nedovolili. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
21.7.11 20:23

Ahoj holky,tak jsem vás dočetla :dance:
Babulko,dost dobrý :palec:
Straki co je to to PGD? :nevim:
Jinak já zaváděla Utrogestan 2-0-2 a podle toho co píšete tak asi málo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3204
21.7.11 20:24

Holky já měla PK a embryjka byly krásný, takže proti jednomu nikdo nebyl. S DR jsem byla už i tak domluvená od začátku, vzhledem k věku by ani ona nechtěla riskovat dvojčata.
Ale o tom neúspěchu jsem začala uvažovat o dvou embryjkách, pak jsem zašla poprvé v životě za kartářkou, nic jsem neříkala, ani že chci mimi a jí ve 3 různých výkladech vyšla na 80% dvojčata, takže radši zůstanu u jednoho embrouška.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
21.7.11 20:36

Kádi i z jednoho embryjka můžou být dvě :andel: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2832
21.7.11 20:37

Kadi, tak ještě můžou být jednovaječný… :mrgreen: Ty vypadají jako jedno a teprve pak se rozdělí. U nás bych se tomu nedivila - manža je z jednovaječných dvojčat, můj táta má sourozence jednovaječná dvojčata a babička, mamka mojí mamky, měla taky sourozence dvojčata!!! :palec: Takže u nás je to ze tří stran a jak na přímo, tak přes jedno i dvě kolena… :mrgreen:

Kači, PGD je genetické vyšetření embryjek před vrácením do bříška… Třetí den kultivace se odebere jedna buňka, myslím z osmibuněčného embrya a vyšetří na genetické vady. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
21.7.11 20:41

Straki díky za odpověď :kytka:
A budete za to něco platit?Je to proto že má manža morfologicky špatné mršky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3204
21.7.11 20:48

Holky Vy jste ale vtipálušky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Straki, to PGD Vám doporučil DR nebo jsi o to požádala sama? Musí být před tím hotová genetika? Měla jsi PISCI?
My měli jen ISCI a to vlastně ty spermie jen okouknou a u toho PISCI je víc prozkoumají a snad i poznají, jestli nejsou zdegenerovaný :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2832
21.7.11 20:51

Jj, je to díky morfologii a tím pádem i třem zamlklým těhu. Cena je 75 000,– PGD + 25 000 IVF, ale s manžou jsme se přehlásili k VZP a ti na to přispívají, takže 18 500,– PGD + 25 000,– IVF. :zed: Ranec, ale kdyby to mělo mít efekt, tak to ráda dám… :pankac:

Holky, manža tady brblá, že stáhl nějaký film a čeká na mě, takže se pro dnešek loučím, zítra páááá :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3204
21.7.11 20:52

Straki dobrou noc :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
21.7.11 20:52

Straki dobrou :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2832
21.7.11 20:55

PGD nám doporučili v CAR… :think: Měli jsme taky ICSI, u PCSI se prý spermijky vloží do nějakého roztoku a pak vyberou jen ty zralé, ale s dalším vyšetřením nevím… :nevim: Zítra jdu do CAR, tak sa optám… Brobrou :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí