IVF srpen – září 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Saraher79
21.7.11 09:01

Taky máme s manželem rádi kopce a les. Manžel dělá v lese, tak to bude asi deformace povoláním :-) Minulý rok jsme přidělali jakoby zimní zahradu, máme tam jídelní stůl a nádherný výhled na kopce na Šumavu. Za barákem máme na naší „zahrádce“ (asi 1 ha) nasázené vánoční stromky - 5 tis. ks. :-)
Snad se nudle zadaří, ale určo jo, jsi šikovná :-)
Kafčo beru i zítra :-)

• Citovat
  • Upravit
Saraher79
21.7.11 09:07

Straki, ty máš úplně geniální myšlenku :-) To by se mi líbilo, jen nevím, co by na to Jaru :-) Tak holt příští roky s mrňouskama na sáňkách :-)

• Citovat
  • Upravit
2832
21.7.11 09:10

Sari, to musí být paráda!!! :palec: Já mám zase krááásný výhled na koleje a přibližně každé tři minuty nám pod okny projede šalina!!! To je romantika!!! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2832
21.7.11 09:13

Sári, sáňky beru!!! :palec: Jen aby to brala i Jaru!!! :think: Momentálně je to o ní, bez ní!!! Chudák, sedí na poradě!!! Že bychom jí sdělily až závěr, na čem jsme se dohodly??? :think: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Saraher79
21.7.11 09:15

Straki, my bydlíme za městem, asi 2 km, ale mimo vesnici, takže jsme tam v podstatě sami. Vláček taky vidíme z baráku, jak jede kolem a když k nám někdo přijde, tak se mu vždy líbí výhled a mašinka, tak jsme říkali, že za to začneme vybírat :-) Jestli víš, jak byla ta reklama, jak byli v restauraci s výhledem a číšník říká: „a parníček byl“ :-)

• Citovat
  • Upravit
Saraher79
21.7.11 09:16

No myslím, že bychom měli vyhlásit veřejné hlasování a pak Jarušku seznámit s výsledkem :-)

• Citovat
  • Upravit
2832
21.7.11 09:24

Jj, souhlasím!!! :mrgreen: Jo, už mně schne placka ( nudlová ) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Saraher79
21.7.11 09:36

Jaký bylo kafčo? :-)
Já teď musím něco rychle přeložit, tak na chvíli se odpojuju :-)
Ať se zadaří núdle :-)

• Citovat
  • Upravit
3204
21.7.11 10:26

Ahoooooooooooj holky :mavam:

Tak kafíčko jsem si dala než jsem Vás přelouskala, a na sáňky určitě s Vámi taky jedu :kytka:
Kdyby se Vám nechtělo do Krušných hor, můžete k nám do Krkonoš :pankac:
A letošní zimu ještě nebudeme mít úplně veliký pupíky, třeba o Vánočních prázdninách bychom mohli udělat dámskou jízdu, nebo hned po Novým roce, budeme stejně všechny doma :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Saraher79
21.7.11 11:11

Tedy Káďule, to je slovo do pranice :-) Jsem pro obě varianty :palec:

• Citovat
  • Upravit
11237
21.7.11 11:44

Ahoj děvčátka :mavam:…venku furt chčije a chčije a chčije…

Včera jsme čučeli na ty komedie a doporučuju filmík Zkus mě rozesmát,byla to prča. :palec:

Jinak dnes jsme se s miloušem rozhodli,že v týhle hnusotě se nedá nic dělat,tak aspoň zajedem na ochutnávku dortíku,ať se už rozhodnem a máme jasno,které objednáme. :lol:

holky a mě už od včera píchá chvíli na pravo,pak zase na levo a to jsem teprve 4 den stimulky.Jsem zvědavá co tam zítra uvidí. 8-o

Jinak já dnes vařím hověz.guláš s těstovinou,ale Kulajdu,mňam tu bych si tááák dala :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11237
21.7.11 11:46
Káďule píše:
Ahoooooooooooj holky :mavam:Tak kafíčko jsem si dala než jsem Vás přelouskala, a na sáňky určitě s Vámi taky jedu :kytka:
Kdyby se Vám nechtělo do Krušných hor, můžete k nám do Krkonoš :pankac:
A letošní zimu ještě nebudeme mít úplně veliký pupíky, třeba o Vánočních prázdninách bychom mohli udělat dámskou jízdu, nebo hned po Novým roce, budeme stejně všechny doma :dance: :dance: :dance:

V krkonoších je krásně :pankac: :pankac: :pankac:
My máme chalupu v jizerkách,ale to už není o moc blíž. :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6540
21.7.11 11:53

Šári, zkuste mu nechat ostříhat drápky, ono to pak jde hůř, to škrábání :wink: . Musí to být děs… :zed: Nám jenom dělají fasádu a musíme tu být zavření, tak z toho mám klaustrofobii. Nemůžem si ani vyvětrat :roll: . Natož pak mít rozbouraný barák jako Vy 8-o . Jak dlouho to má předběžně trvat? Nám asi dp půlky září, snad se to neprotáhne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3204
21.7.11 11:56

Ahoj Luco :mavam:

No tak to můžeme střídat, jednu zimu Krkonoše, druhou Jizerky, třetí Krušné hory nebo v jiném pořadí, to je jedno, hlavně že si určitě užijeme, vždyť jsme všechny naladěný na stejnou notu :palec:
Pokud Tě píchá ve vaječnících, tak to je dobré znamení, tam roste spousta krásných folíků :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Saraher79
21.7.11 12:22
ladun píše: Šári, zkuste mu nechat ostříhat drápky, ono to pak jde hůř, to škrábání :wink: . Musí to být děs… :zed: Nám jenom dělají fasádu a musíme tu být zavření, tak z toho mám klaustrofobii. Nemůžem si ani vyvětrat :roll: . Natož pak mít rozbouraný barák jako Vy 8-o . Jak dlouho to má předběžně trvat? Nám asi dp půlky září, snad se to neprotáhne…

Ahoj Ladun :mavam:
On mi včera přes balkon zdrhnul do té části, co se bourá a zjistil, že je tam spoustu skvělých míst, kde se může válet ve škváře, proto se dožaduje vstupu na nepovolené území :-) No myslím, že během týdne by měli být betonové podlahy, protože 1. týden v srpnu začnou zateplovat, takže se mám asi na co těšit, když tě tak čtu. Zamknu barák a odjedu na dovolenou!!!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex