Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Straki, ty máš úplně geniální myšlenku
To by se mi líbilo, jen nevím, co by na to Jaru
Tak holt příští roky s mrňouskama na sáňkách ![]()
Sari, to musí být paráda!!!
Já mám zase krááásný výhled na koleje a přibližně každé tři minuty nám pod okny projede šalina!!! To je romantika!!! ![]()
Sári, sáňky beru!!!
Jen aby to brala i Jaru!!!
Momentálně je to o ní, bez ní!!! Chudák, sedí na poradě!!! Že bychom jí sdělily až závěr, na čem jsme se dohodly???
![]()
Straki, my bydlíme za městem, asi 2 km, ale mimo vesnici, takže jsme tam v podstatě sami. Vláček taky vidíme z baráku, jak jede kolem a když k nám někdo přijde, tak se mu vždy líbí výhled a mašinka, tak jsme říkali, že za to začneme vybírat
Jestli víš, jak byla ta reklama, jak byli v restauraci s výhledem a číšník říká: „a parníček byl“ ![]()
No myslím, že bychom měli vyhlásit veřejné hlasování a pak Jarušku seznámit s výsledkem ![]()
Jaký bylo kafčo? ![]()
Já teď musím něco rychle přeložit, tak na chvíli se odpojuju ![]()
Ať se zadaří núdle ![]()
Ahoooooooooooj holky ![]()
Tak kafíčko jsem si dala než jsem Vás přelouskala, a na sáňky určitě s Vámi taky jedu ![]()
Kdyby se Vám nechtělo do Krušných hor, můžete k nám do Krkonoš ![]()
A letošní zimu ještě nebudeme mít úplně veliký pupíky, třeba o Vánočních prázdninách bychom mohli udělat dámskou jízdu, nebo hned po Novým roce, budeme stejně všechny doma
![]()
Ahoj děvčátka
…venku furt chčije a chčije a chčije…
Včera jsme čučeli na ty komedie a doporučuju filmík Zkus mě rozesmát,byla to prča. ![]()
Jinak dnes jsme se s miloušem rozhodli,že v týhle hnusotě se nedá nic dělat,tak aspoň zajedem na ochutnávku dortíku,ať se už rozhodnem a máme jasno,které objednáme. ![]()
holky a mě už od včera píchá chvíli na pravo,pak zase na levo a to jsem teprve 4 den stimulky.Jsem zvědavá co tam zítra uvidí. ![]()
Jinak já dnes vařím hověz.guláš s těstovinou,ale Kulajdu,mňam tu bych si tááák dala ![]()
Káďule píše:
Ahoooooooooooj holkyTak kafíčko jsem si dala než jsem Vás přelouskala, a na sáňky určitě s Vámi taky jedu
Kdyby se Vám nechtělo do Krušných hor, můžete k nám do Krkonoš
A letošní zimu ještě nebudeme mít úplně veliký pupíky, třeba o Vánočních prázdninách bychom mohli udělat dámskou jízdu, nebo hned po Novým roce, budeme stejně všechny doma![]()
![]()
V krkonoších je krásně
![]()
My máme chalupu v jizerkách,ale to už není o moc blíž. ![]()
Šári, zkuste mu nechat ostříhat drápky, ono to pak jde hůř, to škrábání
. Musí to být děs…
Nám jenom dělají fasádu a musíme tu být zavření, tak z toho mám klaustrofobii. Nemůžem si ani vyvětrat
. Natož pak mít rozbouraný barák jako Vy
. Jak dlouho to má předběžně trvat? Nám asi dp půlky září, snad se to neprotáhne…
Ahoj Luco ![]()
No tak to můžeme střídat, jednu zimu Krkonoše, druhou Jizerky, třetí Krušné hory nebo v jiném pořadí, to je jedno, hlavně že si určitě užijeme, vždyť jsme všechny naladěný na stejnou notu ![]()
Pokud Tě píchá ve vaječnících, tak to je dobré znamení, tam roste spousta krásných folíků ![]()
ladun píše: Šári, zkuste mu nechat ostříhat drápky, ono to pak jde hůř, to škrábání. Musí to být děs…
Nám jenom dělají fasádu a musíme tu být zavření, tak z toho mám klaustrofobii. Nemůžem si ani vyvětrat
. Natož pak mít rozbouraný barák jako Vy
. Jak dlouho to má předběžně trvat? Nám asi dp půlky září, snad se to neprotáhne…
Ahoj Ladun ![]()
On mi včera přes balkon zdrhnul do té části, co se bourá a zjistil, že je tam spoustu skvělých míst, kde se může válet ve škváře, proto se dožaduje vstupu na nepovolené území
No myslím, že během týdne by měli být betonové podlahy, protože 1. týden v srpnu začnou zateplovat, takže se mám asi na co těšit, když tě tak čtu. Zamknu barák a odjedu na dovolenou!!!
Taky máme s manželem rádi kopce a les. Manžel dělá v lese, tak to bude asi deformace povoláním
Minulý rok jsme přidělali jakoby zimní zahradu, máme tam jídelní stůl a nádherný výhled na kopce na Šumavu. Za barákem máme na naší „zahrádce“ (asi 1 ha) nasázené vánoční stromky - 5 tis. ks. 

Snad se nudle zadaří, ale určo jo, jsi šikovná
Kafčo beru i zítra