Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj Straki ![]()
Děkuju za kašičku, my baštíme téměř totéž co Ty s mužíčkem, odkoukala jsem to od Tebe jak jsi to psala na „květnu“
, manžel má denně na 18hod upomínku v mobilu, aby to nezapomněl zbaštit ![]()
Snad nám to bude k něčemu, mám hrozný strach a to taky neni dobrý, mít z toho nervy v pr… ![]()
S tou MS holka nevím, spíš bych čekala, že bude silná a bolestivá, já ji taky čekám už několik dní, břicho bolí, je mi blbě, návaly horka, ale jen mini špinění ![]()
Straki děkuju,uvidíme jak budu reagovat na Stimulku ![]()
Ikin,to mě mrzí,ale třeba ještě v pátek?Nadějě umírá poslední
a co mrcha,ještě se nehlásí?
Iki, nezoufej… Třebe se tam druhá / ještě vyklube… Kdyby si našla nějaký spolehlivý zdroj testíků se //, tak sem hoď odkaz ![]()
Jinak jsem ještě zapoměla, že popíjím čajík z namíchaných bylin, co nám poradila holčina na dubnu…
100g kontryhelu
100g třezalky
100g kopřivy
50g hluchavky
30g měsíčku ( květ )
20g řebříčku
Je toho dohromady 400g, takže megadávka. Mám to snad i pro vnoučata…
Nemá se to pít při MS, dávkování 3 krát denně jeden čtvrtlitrový hrnek, spařit horkou vodou, nechat 15 min. louhovat… ![]()
Kadi… ![]()
Poreferuji v pátek, co moudrého jsem se dozvěděla od mudr. U mě to špinění bylo taky jen málo, ale když tak nad tím logicky přemýšlím, tak jestli to tam důkladně vybrali, tak tam možná té sliznice nestihlo tolik narůst a možná proto tak slabá MS, ale nevím… ![]()
Iki držím palce, ať tam v pátek máš // jak vyšitý ![]()
Strakinko, na co je ten čajík? Třezalka na nervy, kontryhel na růst sliznice a ostatní?
S tou MS to myslíš logicky, tak uvidíme. Já na kontrole před 14dny měla už pěkný folík, ale sliznici špatnou, DR říkala, že to je po revizi normální nález.
Ach jo, už bysme byly na začátku 4.měsíce, viď ![]()
Mám dnes zase nějakou lítostivou
![]()
Holky,co myslíte?já zobu jen listovku a švagrová,že si mám koupit ty těhu vitamíny,ale mě to příjde zbytečné,myslím že listovka stačí.Se potom zeptám dr. ![]()
Luci, super, že začínáš stimulovat, tak dej vědět, jak to jde ![]()
Iki, moc držím palcáty na pátek, ať ten druhý test je konečně bezvadný. Tak mi napadá, nešlo by to reklamovat ty jednoproužkové?
Straki, ta mateří kašička je zajímavá, akorát mi tam dostalo, že královna naroste dvojnásobné váhy než dělnice, když jí konzumuje denně
![]()
Luci, já mám teď taky jen listovku, Femibion začnu brát až po KETu, je v něm jod a já ho normálně nesmím kvůli štítce, ale Ty to třeba brát můžeš, zeptej se na to ![]()
Luci, mě říkal doktor, že listovka bohatě stačí.
A jaj, Káďulko, to bude tím počasím, že máš splín, ale nebuj, zase bude líp. Já mívám splín a vraždící před MS
To se nesmí nikdo přiblížit, jinak koušu ![]()
Já tu kašičku začala jíst taky hlavně proto, že uklidňuje nervíky.
Luci, mě říkal doktor, že listovka bohatě stačí.
A jaj, Káďulko, to bude tím počasím, že máš splín, ale nebuj, zase bude líp. Já mívám splín a vraždící před MS
To se nesmí nikdo přiblížit, jinak koušu ![]()
Já tu kašičku začala jíst taky hlavně proto, že uklidňuje nervíky.
Ahoj Sárinko ![]()
Já jsem taky před MS na zabití, vyvolávám hádky a pak bulím, takže snad už každým dnem mrcha jedna zlá dorazí ![]()
A pak už by dlooooooooooouho nemusela ![]()
luca22 píše:
Ahoj děvčátka![]()
u nás pěkná hnusota,dnes jsem byla u internisty na EKG a mám už konečně předoperační za sebou,takže ještě aby vyrostly nějaký vajucha a hurá do IVF.
co je tady nového?Musím vás proletět,aby mi něco neuniklo
Terce gratuluju ke stimulce
Tak já jdu uvařit oběd a mám ztáhnutý nějaký komedie a Harryho Pottera,tak je dnes v programu čumenda a leháro.
Harryho jsem si dala včera, dnes hodlám pokračovat:)
Kádí, já jsem taková přesně den před MS a pak to ze mě spadne ![]()
No to si piš, že tohle bude jedna z posledních MS, ne-li poslední
na hodně dlouho ![]()
Holky, díky moc že držíte palce
![]()
Já beru pouze Calibrum - babyplan, smí se to brát i u stimulace?