Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Minko výsledky hormonálního profilu by měly být do druhého dne, dýl potom trvá štítná žláza.
Káďi, Adolfa už nemám, ten šel právě pryč. Byl to dravec a novému majiteli se líbil. ![]()
Nám hormony nebrali, jen před 1. pokusem. Ale správně by se měli brát. Vždy nám tedy brali krev před ET, ale to nebylo na hormony, ale pohlavní choroby, aby vyloučili, že přenáší nakažené embryo.
Luci, mám to puštění přes firefox (tedy jestli myslíš to). Ještě vím, že u jiných to najdeš někde nahoře, kde máš ikonu domečku, pak je tam nějak křížek (pozastavit) a pak je tam ikona pro znovunačítání. Ale to říkám tak nějak zpaměti, moc už si neuvědomuju, jak to tam je.
Ahojky tak jsem jela včera do Krče a nepříjemnějšího doktora jsem vážně v životě nezažila. Ale naštěstí dobrý. Vycévkivali mě a píchli nějakou injekci a že prý si mám ráno zajet do pronatalu na kontrolu, no a tam všechno v pořádku. Tak aspoň vím pro příště co po OPU čekat.
Jinak všem moc díky za včerejšek.
Jménko - Ty jsi Luci?
Nahoře v základní nabídce netu máš domeček, a vedle něj nebo nad ním dvě šipky, já mám modrý, a to znamená aktualizovat, na to vždycky klikni a načtou se nový příspěvky ![]()
Jarutko, jsem ráda, že jsi v pořádku. Musíš hodně pít a jíst sýry, jogurty a tak. Ty chodíš do Pronatalu? Já taky, ale v ČB.
Kádí, líp bych to nevysvětlila ![]()
jj chodím do pronatalu ale v Praze. Je to mé první IVF ale myslím že v pronatalu jsou moc fajn. Nemůžu si na nic stěžovat
Jarutko a kolik jsi měla vajíček a kolik se jich oplodnilo? Kdy si pro ně půjdeš?
mám jen jeden vaječník a nakonec 7 vajíček což mě doktor pochválil. Mám si volat zítra ale nejspíš to nevydržím a zavolám tam dneska i když už je docela pozdě. Myslíš že tam ještě budou?
Myslím, že tam ještě jsou, ale co mi říkali holky na jiných diskuzích, tak v Praze nejsou moc sdílný, jen ti řeknou, že kultivují a neřeknou počty. Ty jo, tolik vajíček.
Já měla vždy tak 7 z obou vaječníků.
Holky, pro dnešek se loučím, jdu domu, ničit podlahu
Předěláváme baráček s manželem a z bývalého obýváku děláme 2 budoucí pokojíky, tak si aspoň pročistím hlavu od těch překladů, co mám v práci.
![]()
No tak jsi měla pravdu. Neřekli mi ani kolik jich oplodnili a že si mám zavolat zítra ráno ![]()
Jaru,mě taky řekli až za 2 dny od OPU kolik jich oplodnili.Kdy máš mít ET?
Ahoj, holčiny
, teda vás přelouskat, to je výkon. ![]()
Když jsme byli my na IVF, tak mi na druhý den řekli, jak se mají moje 2 vajíčka a 2. den od OPU mi zaváděli toho jednoho bobečka, co se oplodnil. ![]()