Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky. omlouvám se že Vám sem lezu, ale chtěla jsem se zeptat jak jste se cítily po OPU? Byla jsem dnes ráno. No a nemůžu se pořádně posadit ani chodit a abych se vyčůrala tak o tom ani nemluvím, k tomu se mi začalo nafukovat břicho.
Tak jen jestli máte podobné zkušenosti. Nechci zbytečně plašit na pohotovosti.
Díky Jarka
Ahoj Jarutko,
já tohle ještě za sebou nemám, ale zkus do vyhledávače zadat OPU a něco ti vyjede…
Jaru, dej si pozor, abys neměla hyperovarialní syndrom nebo jak se to jmenuje. ![]()
No a Straki, super výraz „zakvoknu“. CHáááááá.
![]()
Uvidíme, uvidíme, já mám zatím na testíku prdlajs, takže u mně asi moc pohnojeno není.
výraz se mi taky líbí ![]()
nestrašit se syndromem, pít hodně tekutin ![]()
Jarutko, já měla jen dvě vajíčka, takže mně po OPU nic nebylo, za dvě hoďky po jsem šla do práce, ale pokud si vajíček měla víc, tak je možná i tato reakce! Hlavná je, aby si neměla hyperstimulační syndrom… Co holky psaly, je moc důležité pít, klidně i 6-7 litrů denně ( asi kór v tomto počasí ) a popíjet nutridrinky. Jestli je to opravdu velká bolest, tak neváhej a zajeď na pohotovost, nechci Tě strašit, ale není to sranda. Asi bych jela hned do špitálu na gyndu, protože z klasické pohotovosti by Tě tam asi stejně poslali. Držím palce, ať je co nejdřív opět vše OK… ![]()
já se snažím pít hodně. Ale prostě se nevyčůrám. Tak to moc dohromady nejde ![]()
Noooo, s tím čůráním bacha, opravdu radši zajeď na gyndu hned, kámoška ten syndrom měla a právě že se nemohla vyčůrat. Opravdu nechci strašit, holka, ale radši šupajdi k dr. ![]()
Nebojte, brzy ZAKVOKNEME všechny, ať už tak nebo tak!!! A hotovo… ![]()
No, ono není za co, ale vím, co mi říkala kamarádka, že prostě skončila na kapákách, že se nemohla vyčúrat a nafouklo se jí břicho. Ono to možná u tebe nebude ten případ, neboj. Ale pro klid duše, jestli tě to opravdu bolí, si zajeď.
Kámošku pak ve špitálu hlídali, kolik toho vyčúrala, musela se chlubit. ![]()
Holky vysvětlete mi prosím rozdíl mezi tím krátkým a dlouhým protokolem ![]()
Jarutko, taky bych jela!!! Raději třikrát zbytečně než jednou pozdě… Taky nechci sýčkovat, ale stejně by si nespala a takto Tě kdyžtak aspoň uklidní, že je vše OK!!! Dej vědět, jak si dopadla… ![]()
Straki75 píše:
Jarutko, taky bych jela!!! Raději třikrát zbytečně než jednou pozdě… Taky nechci sýčkovat, ale stejně by si nespala a takto Tě kdyžtak aspoň uklidní, že je vše OK!!! Dej vědět, jak si dopadla…
Holky mají pravdu, jistota je jistota a klid duše…zajeď