IVF srpen – září 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
586
18.7.11 20:48

Ahoj holky. omlouvám se že Vám sem lezu, ale chtěla jsem se zeptat jak jste se cítily po OPU? Byla jsem dnes ráno. No a nemůžu se pořádně posadit ani chodit a abych se vyčůrala tak o tom ani nemluvím, k tomu se mi začalo nafukovat břicho.
Tak jen jestli máte podobné zkušenosti. Nechci zbytečně plašit na pohotovosti.
Díky Jarka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2590
18.7.11 20:52

Ahoj Jarutko,
já tohle ještě za sebou nemám, ale zkus do vyhledávače zadat OPU a něco ti vyjede…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22203
18.7.11 20:54

Jaru, dej si pozor, abys neměla hyperovarialní syndrom nebo jak se to jmenuje. 8-o

No a Straki, super výraz „zakvoknu“. CHáááááá. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Uvidíme, uvidíme, já mám zatím na testíku prdlajs, takže u mně asi moc pohnojeno není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2590
18.7.11 20:55

výraz se mi taky líbí :mrgreen:

nestrašit se syndromem, pít hodně tekutin :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2832
18.7.11 20:58

Jarutko, já měla jen dvě vajíčka, takže mně po OPU nic nebylo, za dvě hoďky po jsem šla do práce, ale pokud si vajíček měla víc, tak je možná i tato reakce! Hlavná je, aby si neměla hyperstimulační syndrom… Co holky psaly, je moc důležité pít, klidně i 6-7 litrů denně ( asi kór v tomto počasí ) a popíjet nutridrinky. Jestli je to opravdu velká bolest, tak neváhej a zajeď na pohotovost, nechci Tě strašit, ale není to sranda. Asi bych jela hned do špitálu na gyndu, protože z klasické pohotovosti by Tě tam asi stejně poslali. Držím palce, ať je co nejdřív opět vše OK… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
18.7.11 21:00

já se snažím pít hodně. Ale prostě se nevyčůrám. Tak to moc dohromady nejde :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22203
18.7.11 21:00

Já nestraším, stejně jsem ten název popletla. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22203
18.7.11 21:01

Noooo, s tím čůráním bacha, opravdu radši zajeď na gyndu hned, kámoška ten syndrom měla a právě že se nemohla vyčůrat. Opravdu nechci strašit, holka, ale radši šupajdi k dr. 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2832
18.7.11 21:01

Nebojte, brzy ZAKVOKNEME všechny, ať už tak nebo tak!!! A hotovo… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22203
18.7.11 21:02

Přesně a hlavně donosíme, holky. :wink: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
586
18.7.11 21:02

Ok tak já si na tu pohotovost raději zajedu. Dík holky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22203
18.7.11 21:04

No, ono není za co, ale vím, co mi říkala kamarádka, že prostě skončila na kapákách, že se nemohla vyčúrat a nafouklo se jí břicho. Ono to možná u tebe nebude ten případ, neboj. Ale pro klid duše, jestli tě to opravdu bolí, si zajeď.

Kámošku pak ve špitálu hlídali, kolik toho vyčúrala, musela se chlubit. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2590
18.7.11 21:04

Holky vysvětlete mi prosím rozdíl mezi tím krátkým a dlouhým protokolem :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2832
18.7.11 21:05

Jarutko, taky bych jela!!! Raději třikrát zbytečně než jednou pozdě… Taky nechci sýčkovat, ale stejně by si nespala a takto Tě kdyžtak aspoň uklidní, že je vše OK!!! Dej vědět, jak si dopadla… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2590
18.7.11 21:08
Straki75 píše:
Jarutko, taky bych jela!!! Raději třikrát zbytečně než jednou pozdě… Taky nechci sýčkovat, ale stejně by si nespala a takto Tě kdyžtak aspoň uklidní, že je vše OK!!! Dej vědět, jak si dopadla… :hug:

Holky mají pravdu, jistota je jistota a klid duše…zajeď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital