IVF srpen – září 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3204
18.7.11 10:25

Straki, to víš, že dorazí, jen si schválně dá na čas, je to mrcha :pocitac:

Holky, já taky měla krátký protokol, píchala jsme od 2.DC do 9.DC, 11.DC OPU a 14.DC ET. Takže úplná pohodka, ani nevím, jak rychle to uteklo :palec:
Takže Vám všem držím palce, ať Vám to píchání nedělá žádný potíže a co nevidět máte mimísky u sebe :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11237
18.7.11 10:34

Holky moc vám děkuju a nebojte za chvíli nás to čeká všechny. :hug: :pankac:

Terčo,to budem začínat opravdu o fous spolu :pankac: a koukám že i se stejnými léky. :lol: neboj,zvládnem to.A jak píšou holky,brzy budeme mít mimi v bříšku.
Kam chodíš do CAR?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11237
18.7.11 10:35
Káďule píše:
Straki, to víš, že dorazí, jen si schválně dá na čas, je to mrcha :pocitac:Holky, já taky měla krátký protokol, píchala jsme od 2.DC do 9.DC, 11.DC OPU a 14.DC ET. Takže úplná pohodka, ani nevím, jak rychle to uteklo :palec:
Takže Vám všem držím palce, ať Vám to píchání nedělá žádný potíže a co nevidět máte mimísky u sebe :hug:

jééé to byla ale rychlovka,tak to ráda slyším. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8743
18.7.11 10:36

Káďule, tak to si mela ten ultrakratky ne?to byl teda mazec :lol: . ja mam v planu od zacatku pichani 14.-16.den OPU a podle PK pak transfer.takze na konci srpna pocitam uz budu vedet, co a jak…jak ja se na ty svoje mimise tesim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8743
18.7.11 10:38

Gennet, dr. Danek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8743
18.7.11 10:40

Lucy, na co mas prednisan?myslis, ze ho budu mit taky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8743
18.7.11 10:41

ja jeste bastim Metformin. na upravu cukru v krvi. kvuli PCO

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3204
18.7.11 10:48

Holky, to zase nebylo tak krátký, je to podle folíků, už byly některý velký a DR o ně nechtěla přijít a pak podle ovulace, tu já mám většinou 14DC, PK jsem taky měla, čekala jsem ET spíš až 15.,16.DC, ale embroušci byly krásný a embryolog říkal, že líp jim je u maminky než ve zkumavce, tak na co čekat, takže to všechno bylo ze dne na den, ale o to lepší, žádný dlouhý přípravy a přemýšlení :-D
Věřím, že se na mimísky v bříšku těšíte a dočkáte se :srdce: :hug: :srdce: a je to fakt krásný pocit :dance:
Já se taky strašně těším, to je po revizi pro mě taky jediný účinný lék na smutek, honem do dalšího pokusu, jen to čekání je hrozný :cry: , nikdy jsem si nepřála, aby už bylo po prázdninách, jako letos :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3204
18.7.11 10:50

Teri - Prednison je kortikoid, dává se, aby se tělo nebránilo přijetí embrya, on vlastně snižuje reakci organismu proti cizímu tělesu a dává ho většina CARů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11237
18.7.11 10:55

Promiň jsem si nevšimla,že to máš v podpisu,chodíš tady v Praze?Já chodím k dr.Bukvové.

Mě dala prednison prej kvůli endiometrioze,našli mi při laparce malá ložiska a prej se ta mrcha může kdykoli vrátit.A taky jsem měla minulý cyklus 5cm cystu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11237
18.7.11 10:58
Káďule píše:
Teri - Prednison je kortikoid, dává se, aby se tělo nebránilo přijetí embrya, on vlastně snižuje reakci organismu proti cizímu tělesu a dává ho většina CARů.

teda tak to jsem zase nevěděla já,no mě říkala že ho budu užívat tak do 8tt a po pozitivním TT jen půlku tablety.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11237
18.7.11 11:00
Káďule píše:
Holky, to zase nebylo tak krátký, je to podle folíků, už byly některý velký a DR o ně nechtěla přijít a pak podle ovulace, tu já mám většinou 14DC, PK jsem taky měla, čekala jsem ET spíš až 15.,16.DC, ale embroušci byly krásný a embryolog říkal, že líp jim je u maminky než ve zkumavce, tak na co čekat, takže to všechno bylo ze dne na den, ale o to lepší, žádný dlouhý přípravy a přemýšlení :-D
Věřím, že se na mimísky v bříšku těšíte a dočkáte se :srdce: :hug: :srdce: a je to fakt krásný pocit :dance:
Já se taky strašně těším, to je po revizi pro mě taky jediný účinný lék na smutek, honem do dalšího pokusu, jen to čekání je hrozný :cry: , nikdy jsem si nepřála, aby už bylo po prázdninách, jako letos :oops:

neboj,uteče to jako voda,budeme ti držet všechny palečky.Aspoň si užiješ na plno léto a pak hurá na to. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8743
18.7.11 11:01

jo, to ja mam cysty porad, zrovna ted mi splaskla a nemusela jsem na pichnuti. aspon, ze tak. Aha, me zatim nic o Prednisonu nerikal, tak nevim, jestli ho budu mit nebo ne. Jo, chodim do Gennetu v Praze, jsem jinak z Milovic, ale v Praze i pracuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8743
18.7.11 11:03

Káďule to úplne chapu. revizi za sebou nemam. ale od ty doby, co vim, ze jsem neplodnice, tesim se na to a je to muj stredobod vesmiru :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3204
18.7.11 11:11

Luci, já měla Prednison od 2.DC až do pozitivního krevního testu 14dní po ET, pak hned vysadit, když tělo embryo přijalo, ale je možné, když máš ještě další přidružený problém, nechají Ti slabou dávku i v těhu, to už je na DR, musíme jim věřit a všechno dobře dopadne :palec:

Teri, já šla do IVF tak nějak v klidu, dceru už mám, tak když to nevyjde, nic se neděje. Ale ono to vyšlo a já byla najednou tak strašně šťastná, i manžel zářil na dálku, ale od chvíle, kdy mi řekli, že se mimi přestalo vyvíjet a musím na revizi, nepřeju si nic jinýho, než být zase těhotná, ale mám zároveň hrozný strach, že to nedopadne, nebo dopadne a špatně … no je ze mě magor :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí