Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Iki, myslím si, že na UTZ ještě fakt nic nepozná, ale krev je sto pro a na testíku z ranní moči by to už taky mohlo být vidět, tak zítra zkus… ![]()
Krásné odpoledne, holčičky
Doufám, že jste všechny prožily krásný víkedník?Pro mě je každý den krásný, když nemusím do práce ![]()
Saraher, určo to zvládneme!Musím uznat, že z váš všech na mě sálá taková ta správná bojovnost a odvaha!!!A všechny holky, co už to mají aspoň 1× za sebou hrozně obdivuju!!!Já pořád tajně doufám, že to výjde napoprvé, ale to vše poznám za 2 měsíce.....!Kéž by to každé vyšlo napoprvé, když už si tímhle martyriem musíme projít…
Každopádně mi tyhle diskuze moc pomáhají!!!Díky moc, holky!!!
Ahoj Honey Bee,
jo, tak přesně tohle si říkám i já, proč zrovna my nemůžeme, když se všichni známí hemží miminama.....
Tak já bych měla začít stimulat cca 13.8.Podle toho, kdy mi začne menzes…Už jsem manžela připravila na injekce do břicha, sama to asi nedám
a o hormonech nemluvě…Když si pročítám, co to může způsobit tak mi z toho moc dobře není, ale zatím jsem ochotná udělat cokoliv.....Jinak moderní medicíně velké díky.....!Je to až k neuvěření, co vše je teď možné......
Jinak jsem asi trochu zaostalá, ale co je dlouhý protokol?Mně hned v CAR napakovali igelitku stimulačních ampulí a igelitku injek.stříkaček a šla jsem:)Díky za info ![]()
jaru: to je mazec…my půjdeme v praze, mluvila jsem jen se sestou, primářka má dovolenou a druhá doktorka tam ještě ráno nebyla…tak snad mi řeknou co a jak ![]()
straki: já se bránila, ale pak nás okolnosti vyhnali z bytu a jdeme do baráčku a už se docela těším…
katka, luca : baráčků je docela dost, teď mám před sebou 8 na který se chceme jet podívat…a to jsme jen v okolí 5, takže hostivice, roztoky, zvole, nučice, jeneč…taky teď bydlíme na 5 je líbí se nám tu ![]()
LuS píše:
Krásné odpoledne, holčičkyDoufám, že jste všechny prožily krásný víkedník?Pro mě je každý den krásný, když nemusím do práce
Saraher, určo to zvládneme!Musím uznat, že z váš všech na mě sálá taková ta správná bojovnost a odvaha!!!A všechny holky, co už to mají aspoň 1× za sebou hrozně obdivuju!!!Já pořád tajně doufám, že to výjde napoprvé, ale to vše poznám za 2 měsíce.....!Kéž by to každé vyšlo napoprvé, když už si tímhle martyriem musíme projít…Každopádně mi tyhle diskuze moc pomáhají!!!Díky moc, holky!!!
důležitý je věřit a doufat…ono to jednou vyjde
a třeba hned napoprvé ![]()
Díky Glumbi, tak já budu
Ale z pesimisty se začíná stávat optimista tak k něčemu je tohle taky dobrý
![]()
Katka1311 píše:
Fakt závidím těm holkám,co se jim to zadařilo hned napoprvé
no to já taky…ale jednou se to povede ![]()
Ahoj holky, tak je nás tu starých známých víc a víc
, některé tu spolu bojujem už od dubna, co? Doufám, že je tohle konečná diskuze a další už nebude
.
Dnes jsem po KETu dělala test, jsem 10. den po KET a je opět negativní
, takže teď budu muset asi na různá vyšetření, proč se stále nedaří, i přes transfery hezkých embryjek… Je to na palici
, další pokus mě nemine
. Všem snažilkám a stimulujícím přeju hodně úspěchů
. Věřte, že je to strašák, kterého se bát nemusíte a zvládnete to všechno bez problémů ![]()
Ahoj, ženy
,
vy jste tady toho dneska teda nakafraly. ![]()
K tomu prednisonu, já ho brala až do konce svého nezdařeného těhu, 1 tabletu denně.
babulka01 píše:
Ahoj, ženy,
vy jste tady toho dneska teda nakafraly.
K tomu prednisonu, já ho brala až do konce svého nezdařeného těhu, 1 tabletu denně.
Ahoj Babulko ![]()
no a jak ti po něm bylo,měla si nějakou větší chuť k jídlu,nebo si přibrala?
Ahoj holky
![]()
Dnes mám potvrezno z krve, že IVF bohužel nedopadlo. Další pokus nás čeká asi v září. Můžu se přidat a krafat tu s Vámi, ať mi čas do září lépe ubíhá??? ![]()
Vanilka26 píše:
Ahoj holky![]()
![]()
Dnes mám potvrezno z krve, že IVF bohužel nedopadlo. Další pokus nás čeká asi v září. Můžu se přidat a krafat tu s Vámi, ať mi čas do září lépe ubíhá???
Ahojky vítej mezi námi ![]()
Vanilkoo, to je mi moc líto.
Vítej tady u nás.
Já nevím s tím prednisonem, já jsem totiž ještě asi 4 kg shodila. ![]()
Vanilko vitej tady
Jsme teď tady všechny na jedné lodi. ![]()
Babulko,to si šťastná žena já přiberu i po banánech
![]()
Jinak Prednison si brala od OPU nebo od ET?Já ho má doma taky ale kamošky která otěhu a už ho nepotřebuje.