IVF srpen – září 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2832
18.7.11 12:27

Iki, myslím si, že na UTZ ještě fakt nic nepozná, ale krev je sto pro a na testíku z ranní moči by to už taky mohlo být vidět, tak zítra zkus… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lus
7350
18.7.11 12:44

Krásné odpoledne, holčičky :lol: Doufám, že jste všechny prožily krásný víkedník?Pro mě je každý den krásný, když nemusím do práce :lol:
Saraher, určo to zvládneme!Musím uznat, že z váš všech na mě sálá taková ta správná bojovnost a odvaha!!!A všechny holky, co už to mají aspoň 1× za sebou hrozně obdivuju!!!Já pořád tajně doufám, že to výjde napoprvé, ale to vše poznám za 2 měsíce.....!Kéž by to každé vyšlo napoprvé, když už si tímhle martyriem musíme projít… :cry: Každopádně mi tyhle diskuze moc pomáhají!!!Díky moc, holky!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lus
7350
18.7.11 12:51

Ahoj Honey Bee,
jo, tak přesně tohle si říkám i já, proč zrovna my nemůžeme, když se všichni známí hemží miminama..... :cry: Tak já bych měla začít stimulat cca 13.8.Podle toho, kdy mi začne menzes…Už jsem manžela připravila na injekce do břicha, sama to asi nedám :nevim: a o hormonech nemluvě…Když si pročítám, co to může způsobit tak mi z toho moc dobře není, ale zatím jsem ochotná udělat cokoliv.....Jinak moderní medicíně velké díky.....!Je to až k neuvěření, co vše je teď možné......
Jinak jsem asi trochu zaostalá, ale co je dlouhý protokol?Mně hned v CAR napakovali igelitku stimulačních ampulí a igelitku injek.stříkaček a šla jsem:)Díky za info :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1787
18.7.11 12:59

jaru: to je mazec…my půjdeme v praze, mluvila jsem jen se sestou, primářka má dovolenou a druhá doktorka tam ještě ráno nebyla…tak snad mi řeknou co a jak :nevim:
straki: já se bránila, ale pak nás okolnosti vyhnali z bytu a jdeme do baráčku a už se docela těším…
katka, luca : baráčků je docela dost, teď mám před sebou 8 na který se chceme jet podívat…a to jsme jen v okolí 5, takže hostivice, roztoky, zvole, nučice, jeneč…taky teď bydlíme na 5 je líbí se nám tu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1787
18.7.11 13:08
LuS píše:
Krásné odpoledne, holčičky :lol: Doufám, že jste všechny prožily krásný víkedník?Pro mě je každý den krásný, když nemusím do práce :lol:
Saraher, určo to zvládneme!Musím uznat, že z váš všech na mě sálá taková ta správná bojovnost a odvaha!!!A všechny holky, co už to mají aspoň 1× za sebou hrozně obdivuju!!!Já pořád tajně doufám, že to výjde napoprvé, ale to vše poznám za 2 měsíce.....!Kéž by to každé vyšlo napoprvé, když už si tímhle martyriem musíme projít… :cry: Každopádně mi tyhle diskuze moc pomáhají!!!Díky moc, holky!!!

důležitý je věřit a doufat…ono to jednou vyjde :palec: a třeba hned napoprvé :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
18.7.11 13:15

Fakt závidím těm holkám,co se jim to zadařilo hned napoprvé :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lus
7350
18.7.11 13:28

Díky Glumbi, tak já budu :lol: Ale z pesimisty se začíná stávat optimista tak k něčemu je tohle taky dobrý :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1787
18.7.11 15:17
Katka1311 píše:
Fakt závidím těm holkám,co se jim to zadařilo hned napoprvé :andel:

no to já taky…ale jednou se to povede :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6540
18.7.11 16:50

Ahoj holky, tak je nás tu starých známých víc a víc :palec:, některé tu spolu bojujem už od dubna, co? Doufám, že je tohle konečná diskuze a další už nebude :cert: .
Dnes jsem po KETu dělala test, jsem 10. den po KET a je opět negativní :cry: , takže teď budu muset asi na různá vyšetření, proč se stále nedaří, i přes transfery hezkých embryjek… Je to na palici :zed: , další pokus mě nemine :roll: . Všem snažilkám a stimulujícím přeju hodně úspěchů :palec: . Věřte, že je to strašák, kterého se bát nemusíte a zvládnete to všechno bez problémů :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22203
18.7.11 17:04

Ahoj, ženy :mavam: ,

vy jste tady toho dneska teda nakafraly. :mrgreen:

K tomu prednisonu, já ho brala až do konce svého nezdařeného těhu, 1 tabletu denně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11237
18.7.11 17:09
babulka01 píše:
Ahoj, ženy :mavam: ,

vy jste tady toho dneska teda nakafraly. :mrgreen:

K tomu prednisonu, já ho brala až do konce svého nezdařeného těhu, 1 tabletu denně.

Ahoj Babulko :mavam:
no a jak ti po něm bylo,měla si nějakou větší chuť k jídlu,nebo si přibrala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
18.7.11 17:14

Ahoj holky :mavam: :mavam: :mavam:
Dnes mám potvrezno z krve, že IVF bohužel nedopadlo. Další pokus nás čeká asi v září. Můžu se přidat a krafat tu s Vámi, ať mi čas do září lépe ubíhá??? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11237
18.7.11 17:19
Vanilka26 píše:
Ahoj holky :mavam: :mavam: :mavam:
Dnes mám potvrezno z krve, že IVF bohužel nedopadlo. Další pokus nás čeká asi v září. Můžu se přidat a krafat tu s Vámi, ať mi čas do září lépe ubíhá??? :kytka:

Ahojky vítej mezi námi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22203
18.7.11 17:24

Vanilkoo, to je mi moc líto. :hug: :hug: Vítej tady u nás.

Já nevím s tím prednisonem, já jsem totiž ještě asi 4 kg shodila. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
18.7.11 17:31

Vanilko vitej tady :mavam: Jsme teď tady všechny na jedné lodi. :hug:
Babulko,to si šťastná žena já přiberu i po banánech :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Jinak Prednison si brala od OPU nebo od ET?Já ho má doma taky ale kamošky která otěhu a už ho nepotřebuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí