IVF srpen – září 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2832
18.7.11 08:30

Jaru a Ty??? :think: Možná si to už psala, ale je nás tu moc a já teď rychle nevím… :oops: Nejlepší je dát i plány do podpisu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9303
18.7.11 08:30

Straki, děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4865
18.7.11 08:49

Já byla na imuno, ještě musím jednou v půli srpna znovu na immuno, teď nám brali krev a pak v srpnu nám budou brát ovulační šlem a ejakulát, v centru jsem domluvená, že hned jak budu mít výsledky z imuna, tak začínáme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11237
18.7.11 09:12

Dobré ráno děvčata :kytka:

jsem tu za váma dlouho nebyla,byli jsme u rodiny na moravě,taky zapíjet kamarádovo Venouška a moje malá neteřinka slavila rok.Byl to náročný víkend. :-P

Copak tady nového?Já hlásím,že jsem dnes začala se stimulkou a v pátek kontrolní UTZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3204
18.7.11 09:22

Dobré ráno holky :mavam:

Straki, to já teda před MS mám „žravou“ a jsem šíleně nervní, o potřebě uklízet, jsem teda ještě neslyšela :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
S dalšími plány to budeme mít zase stejně načasované :palec: , taky čekám MS, v srpnu konzultace a někdy v půlce září KET, i když bych hrozně moc chtěla umluvit DR na KET v tom srpnu, kdyby byla sliznice OK.
Straki, doufám, že tak nějak před Vánoci už budemem řešit jen kočárky a výbavičku :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2832
18.7.11 09:35

Jaru, to už bude coby dup… :palec:

Luca, jj, náročné víkendy - to znám… Chce to pak pár dní dovču… :roll: Přeji, ať stimulku zvládáš bez problémů a za chvíli hlásíš parádní úrodičku!!! :palec: Máš dlouhý nebo krátký protokol??? :think:

Kaďulko, my jsme zkrátka spolubojovnice, že?!!! :palec: Třeba Ti ketík v srpnu schválí a Ty budeš mít o měsíc náskok!!! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11237
18.7.11 09:39
Straki75 píše:
Jaru, to už bude coby dup… :palec:

Luca, jj, náročné víkendy - to znám… Chce to pak pár dní dovču… :roll: Přeji, ať stimulku zvládáš bez problémů a za chvíli hlásíš parádní úrodičku!!! :palec: Máš dlouhý nebo krátký protokol??? :think:

Kaďulko, my jsme zkrátka spolubojovnice, že?!!! :palec: Třeba Ti ketík v srpnu schválí a Ty budeš mít o měsíc náskok!!! :dance:

mám krátký protokol…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3204
18.7.11 09:41

Luco, hodně štěstí při stimulce a krásný a kvalitní vajíčka :palec: :palec: :palec:

Straki, v tom srpnu je hodně věcí proti mě, hlavně neústupnost DR a pak jejich dovča, která může zasáhnout do mé ovulace … to ještě nevím, protože nevím :cert: kdy ta mrcha laskavě dorazí :pocitac:
Ty jsi měla KET? Nevíš kolikátý DC se embrya zavádí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2832
18.7.11 09:41

Luci, tak to se ani nenaděješ a jdeš na OPU… Práda!!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2832
18.7.11 09:49

Kadi, KET jsem neměla… Měla jsem IVF s minimálkou, dvě vajíčka, dvě embryjka, obě v bříšku, takže zmzlinky žádné, ale co vím, tak holky psali, že ketík bývá kolem 19DC. :think:
Tentokrát, snad poprvé v životě, čekám na tu mrchu, jak na smilování a těším se, že dorazí v plné síle, ať můžu už konečně trochu začít plánovat!!! :pankac: Doufám, že to páteční špinění nebylo vše, jinak by tam dole asi nebylo něco v pořádku a já musela na KO!!! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3204
18.7.11 09:52

Straki, já taky v pátek trochu špinila, ale úplně malinko a ještě malinkato v sobotu, ale bolesti žádný, pocity žádný, takže to asi byla jen taková předzvěst :nevim:
Tys měla revizi týden přede mnou, viď?
Mě DR řekla, že MS může dorazit po 3týdnech ale i po 6 :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2832
18.7.11 10:03

Kadi, mně taky říkala 4-6 týdnů, v pátek 15.7. to bylo přesně po měsíci, i břicho mě bolelo, ale víc nic, tak snad ještě dorazí… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4865
18.7.11 10:09

Straki já taky nemám žádné eskymáčky, takže IVF se vší parádou. Měla jsem dlouhý protokol, podle toho co čtu, tak spíš mají holky protokol krátký, tak jsem zvědavá co na mě příště vymyslí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8743
18.7.11 10:10

cau holky, ja budu stimulovat Gonalem a Cetrotide, kratky protokol s antagonisty a cekame bohuzel i hyperstimulak.
Luc22-koukam, ze zaciname skoro stejne, ty o krapet driv, ja cekam mS dnes nebo zitra a 2.DC taky zacinam. musis mi hlasit, jak ti je, at vim, co mam tak cekat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2832
18.7.11 10:18

Teri, tak také přeji stimulaci bez komplikací a i trochu závidím ( ale jen v dobrém ) :oops: , že už si v akci… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí