Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Na nic jinýho ani nemyslím
A příští rok už si budeme posílat fotky mimísků
![]()
Tak tobě a všem holkám tady přeji krásný víkendík!! ![]()
Holky už jsem zpátky z CARu a cestou jsem na louce docela blízko nás viděla čápa, tak jsem ho od nás všech holek pozdravovala
koukal a určitě si to vzal k srdci ![]()
Kádi, co nového ti řekli v CARu? doufám jen samé dobré zprávy
Jinak za čápa děkuji ![]()
Jessi, já tam mezi dveřma vzala neschopenku a nahlásila Dr na kterou ji převádím a kontrola bude v srpnu po MS. Byla jsem na KO minulý pátek, nic nového by na mě neviděli ![]()
Kádi, taky v Sanusu chtějí za vše tolik peněz. U nás se doktor jen koukne a už chtějí Kč, ještě jsme tam nic velkého nepodstoupili a už jsme tam nechali hromadu peněz a to nám řekli, že máme dobrou pojišťovnu, že hodně věcí proplácí.
Jessi, my to měli teda s placením v pohodě, celá IVF necelých 20tisíc, jinak už pak jen 30kč při kontrolách.
Ahoj Káďule, hned jsi mi tím čápem zvedla náladičku
Už se ho nemůžu dočkat…Asi od teď budu nechávat otevřené dveře i okna ![]()
Dobré ráno holky
ahoj Lus ![]()
dnes to vypadá na krásný den bez mráčku, konečně po tom sajgonu, co tu byl ve středu, silnice nebyla vidět, to byla velká řeka a vichřice do toho.
U nás v CARu poplatky za návštěvu u lékaře neplatíme, čehož si cením a ceny za IVF jsou tak nějak podobné.
Lus, napsala jsi to moc hezky a určitě to všechny zvládneme za podpory nás všech ![]()
Přeji všem krásný den, já si ted jedu zasportovat na kolečkovkách kolem řeky a pak nás čeká stěhování místností a bourání, tak se sem už asi nedostanu ![]()
Dobré ráno holky ![]()
Káďule, to my máme poplatek 60Kč za návštěvu, pak jsem doplácela za UTZ 240Kč a léky, které ti napíšou už ti rovnou dá sestra, ale 30Kč za recept samo zaplatíš plus doplatek za léky.
Holky, doplácely jste něco za pregnyl?
A vím, že v některých centrech to je ještě horší.
Ahoj holčiny, já za návštěvu platila ´vždy jen 30 kč, za ultrazvuj jsem nedoplácela, doplatky za léky nás vyšly cca 5000 Kč, měla jsem dlouhý protokol
U nás je krásně ![]()
Jaru, takže celé IVF - dlouhý protokol vás vyšel na 5000Kč
?
Jinak u nás je zatím taky krásně, míme v plánu grilovačku, tak doufám, že to vydrží ![]()
Ahojky Jesse, koukám že jsi na více diskuzích
Jesse, já v týdnu koukala na ceník repromedy a to jsou teprve pálky..zlatý fertimed!!!
jesse píše:
Jaru, takže celé IVF - dlouhý protokol vás vyšel na 5000Kč?
Jinak u nás je zatím taky krásně, míme v plánu grilovačku, tak doufám, že to vydrží
Ahoj LuS
, take jsem si dlouho rikala proc zrovna nam to nejde, kdyz vsichno okolo tehotni bez pomoci. Ted uz si rikam ze teda at se za nas posnazi medicinska veda. Ja zacinam stimulaci doufejeme 4.8. - nas prvni pokus. Nervy mam hlavne kdyz si predstavim co vsechny ty hormony se mnou budou delat.
Jesse- diky, taky vam moc preju at to v zari vyjde!! ![]()
Holky je tu nekdo kdo dela dlouhy protokol? Nebo rovnou stimulujete?
Krásný sluníčkový den ![]()
Ceny léků v mém CARu : Puregon jsem doplácela kolem 2000kč za ampulku a stačily mi dvě, pak ještě Orgalutran 4amp, každá kolem 100kč, a před OPU Pregnyl 2balení, každá cca 150kč, jinak léky - Prednison a po ET Utrogestan jen 30kč za recept. Takže celkem léky kolem 5000kč.
Ahoj holčiny,
mám teď po neúspěšném KETu a budu muset bojovat dál, tak bych se taky hlásila do party ![]()
Sice asi ještě nepůjdu v září na IVF, ale mám 2 mražáčky, takže bych šla na KET. Nejdřív bych ráda zjistila, proč se u mě embryjka ne a ne uchytit
, už jsem měla v bříšku 4 a nic
. Dr. z CARu mě nechce poslat na imuno, ale asi si to budu muset nějak vydupat
. A kdyby mě tam poslala,tak budem čekat ještě 3 měsíce na výsledky
. Tak spíš to vidím až na říjen? Hlavně, aby se příčina našla a zadařilo se
. Možná bychom mezitím zkusili IUI, abychom jen tak nemrhali časem.. ![]()